• ZrnTSCHeZ
    279

Ovo jučer su se trudili eonima više, ali ovima je ušlo što nikad neće, a nama nije ništa ulazilo.

Suglasan, dvije extra golčine, posebno ona Hernanija koji je jedan od najboljih golova koje sam uživo vidjel...a nagledal sam se mnogih.

Baturinina zajebancija umjesto vodstva od 2-0 nam se osvetila...a onda ga je i dodatno "karma pomazila" pa je još i "asistiral" za treći.

Mmae tragičan, jučer i Max amaterski.

Btw.Maxov "asist" mi je bil kak deja vu iz 1997...gotovo ista pozicija na terenu, gotovo identično "izbijanje" kak Šimić u zadnjoj minuti kontra Newcastlea (tamo je jedino prije strijelca još bil Asprilla koji presjekel loptu i dodal Ketsbaii)

U prošlom mandatu sam kod Bjelice najviše cjenil da je puno više rotiral od srijede do vikenda...stalno se širi ovdje narativ da je liga slabija, a onda bude me teško uvjeriti da su tada Šitum, Stojanović, Gojak, Kadzior, Lešković, Majer bili bolji od današnjih rezervi koje u HNLu puno premalo koristimo u ozbiljnoj minutaži.

Za Pjacu sam neki dan rekel da mu u trenutnom stanju sigurno bude špica bolje pasala od krila gdje je nemoćan i odmah u prvoj tekmi je to potvrdil
  • emilperska
    6.4k
    Ako dobijemo Šibenik, Slovan i Goricu te paralelno jogurt kiksa 1 tekmu, rekao bi da smo u solidnoj poziciji jer Bjelica dobiva još jedne mini pripreme na -5 i povoljnoj situaciji u LP,

Ali treba dobit 3 gostovanja zaredom taman imali kadar kao Šibenik i Gorica.. A i tog Slovana me strah jako, ne mogu si percipirat utakmicu u LP gdje mi ulazimo kao favoriti i gdje se protivnička ekipa brani. Kao klinac sam gledao na TVu Olympiakos 98', ali to je teška ledara bila, nije tu bilo napada nikakvog.

Sturm godinu dana kasnije mi je nekako najbliže ovoj tekmi. Otišli smo tamo kao favoriti, vratili se natamburani doma i pokisli.

Protiv Slovana će nam trebat dosta sreće kao protiv Qarabaga jer će oni svoje šanse imat protiv nas kako ćemo mi napadat otvorenije.
    Alternativa je naravno da NB procjeni da je X tamo solidan rezultat i napravi postavku kao protiv Monaca i RB-a, pa ako nešto uđe super, ali da je i s X-om zadoovljan..
    Ova naša ekipa ne zna otvoreno napadat, odnosno zna, ali je obrana najgora ikada pa nas svi izkontriraju. Zato je moje mišljenje će NB sve više prelazit na tranziciju i u HNLu pa nek se jebu svi.
  • ZrnTSCHeZ
    279

Kao klinac sam gledao na TVu Olympiakos 98', ali to je teška ledara bila, nije tu bilo napada nikakvog.
    Netko doma u toplome, netko smrzavajući se s dva frenda nasred juga pod semaforom (i uvodnom kadru UEFAinih highlightsa) dva sata pred tekmu dok još žive duše nije bilo na stadionu :wink:
  • Paggini
    24.1k

Nije me strah Slovana niti malo, tamo ćemo odigrati izvrsno.

Strah me Šibenika, Gorice, usrane Rijeke i tovara na mrtvom poljudu koji će taj dan dočekati kao drugo uskrsnuće i bit će suluda medijska kampanja prije tog derbija, gdje će ovi štakori odigrati bunker par excellence, mi kružiti ko debili bez ideje, oni se mlatiti, izležavati i vjerojatno zabiti iz neke polukontre nakon krivog dodavanja Kulenovića lijevom nogom ili Mišića oko centra.

U bizarnoj smo situaciji stvarno, sigurniji sam nego ikad da ćemo LP odigrati izvrsno i proći dalje, ali me panično strah svake HNL utakmice.

Apsolutno sam ZA da protiv Dortmunda istrči nominalno B ekipa, a da se za Rijeku i Hajduk spreme vedete iz prve ekipe. Mislim da kvalitete u drugoj ekipi imamo dovoljno za mušku utakmicu doma protiv Švaba.
  • Crni86
    4.5k
    , ali ovima je ušlo što nikad nećePaggini

Ulazilo im je jer smo mi radili gluposti i poklanjali im te situacije. Zavrsnice su bile sve jako lijepe, ali na koji nacin je osijek dosao do tih situacija je sramota za cijelu ekipu te nas je kostao opet nas nonsalantni pristup, intezitet igre nam je bio opet 2,3 razine ispod. Pa nije igra samo da napadas, vec treba i branit. Primio si 4 komada od raspalih madara koji na poljudu centar jedva da su presli. Protiv nas su izgledali kao real iz madrida.

Zasluzili su oni jucer isti tretman kao i protiv slavena i nista vise. Dobili su toliko podrske u ovih godinu dana da je to strasno, prosli su skupa sa nama cijeli put od pakla do raja i opet nisi nista naucili. Ocito je stvarno jedino bukvica i gruba rijec pravo rijesenje za njih. A ne da opet dodu poslije kao i protiv Istre pa pricaju da se to dogada, mala kriza ovo ono. Sramota. Ali ta sramota sada prelazi i sa igraca na upravljacku strukturu. Trenera si smjenio, igraci i dalje biraju utakmice koje ce igrati. Vrijeme je i da cijeli sportski sektor da neke odgovore skupa s ljudima koji upravljaju klubom. Voda je dosla do grla. Mi nemamo vremena cekat sta neki zazivaju kraj sezone, do tad cemo jos i 3. stvarno zavrsit. Potrebni su rezovi i to odmah. Prvo igracki, a onda i da se vidi di smo sa sportskim sektorom.
  • emilperska
    6.4k

Imao sam 6 godina tada ahhaha..
    Moj Olympiakos je bio Paok desetak godina kasnije :) Dvostruke hlače, majice, najdeblja moguća jakna itd.
  • rioda
    5.1k
    I poklonjena kapa? :grin:
  • don
    6.8k
    A i tog Slovana me strah jakoemilperska

mene ni malo jer nam je jedini spas sezone ispadanje iz Lp, samo da to bude mirno i časno a ne sramoćenjem.

sve je vrlo jednostavno, stvar je pristupa igrača, ničega drugog. Ne može mi nitko reć da ovaj Salzburg nije kvalitetniji bar za duplo od svih klubova u hnlu.. taman da su svi u Salzburgu užasni (a nisu), oni imaju par igrača od 20+m i time bi bili dominatni u hnlu.
    ono jučer je ništa drugo nego sramotan pristup u natjecanju koje je puno važnije od lige prvaka, toliko sramotan da svi zaslužuju po par šamara...

Baturina također, često se on zaigra u hnlu pa to poput sinoć ispadne kobno za ekipu i umjesto na 2-0 i laganu utakmicu, mi ga primimo.. Kod idućeg gola izgubi loptu na centru. Takve stvari ne bi radio u LP.
    to se jednostavno mora prominit, mora, jer u suprotnom nitko ne zaslužuje nosit Dinamov dres na sebi, od Baturine pa do Perkovića.
  • NORTE
    12.1k
    Sansa ti je za direkt ulaz u LP a ti prvenstvo dovodis u pitanjeM94

Klub mora napraviti totalnu mobilizaciju.
    Momčad više nema pravo na kiks u ligi.

Bjelica neka iz prvih 11 odstrani svakoga tko nije dostojan dinama, kraj priče.

Oštro uz Bjelicu!
    Klub je na dobrom putu.
    Uvjeren sam u uspjeh.
  • emilperska
    6.4k

Slažem se..
    Ali Slovan je ekipa rang Rijeke. Mi smo njima jedina šansa da osvoje bod(ove) u LP. Ovdje 90% foruma upisalo tamo ne bod nego 3 boda. A igrom slučajna imam dosta poznanika tamo, oni nas vide kao jedinu realnu šansu da ne završe s 0 bodova. Oni će s bodom biti sretni i tako će igrati. Nama takva postavka ne odgovara. Ne kažem da ih neće NB nabrijat, ali bit će teže nego protiv RB-a i Monaca jer ćemo mi probijat maltene bunker. Vidiš i sam kako to u HNLu izgleda..
  • emilperska
    6.4k

E ja sam jedan od rijetkih koji ju nije dobio. Stari je kupovao karte, kape je dao klincu od kolege s posla. Nemam ni kapu ni šal s te utakmice nažalost ili na sreću ahhaha..
  • Crni86
    4.5k
    Bjelica neka iz prvih 11 odstrani svakoga tko nije dostojan dinama, kraj priče.

Oštro uz Bjelicu!
    NORTE

I tu mu klub mora dat punuuu podrsku. Pa nek mma koji ima 700k rade sjedi na klupi. Bolje da je tih 700k baceno u vodu, nego prilika za 30 milijuna eura. To je cisti oprtunitetni trosak.
  • emilperska
    6.4k

Klupa je preslaba. Tamo ionako pripada. Ja sam za teranje na tribinu i financijsku kaznu. Financijsku naravno nije moguće samo tako udariti, pogotovo ako se igrač zainati. Ali tribina + trčanje po Dubravi dok dostavljači (inžinjeri i doktori, hvala premijeru) imaju boksački trening, bi bila adekvatna kazna..
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Apsolutno sam ZA da protiv Dortmunda istrči nominalno B ekipa, a da se za Rijeku i Hajduk spreme vedete iz prve ekipe. Mislim da kvalitete u drugoj ekipi imamo dovoljno za mušku utakmicu doma protiv Švaba.Paggini

Upravo to, za Šibenik, Goricu, Slovan, Rijeku i Hajduk treba standardizirati i uigrati jednu postavu koja će biti podložna samo izmjenama pozicija-pozicija. Za Broussiu bih izveo 3-4-1-1: Nevistić - Torrente, Max, KTC - Ogiwara, Kačavenda, Sučić, RPG - Stojković - Kulenović.
  • Crni86
    4.5k
    slazem se da, na nekom ce se jednostavno morat napravit primjer….

Jer nitko nesmije i nece biti veci od ovog kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.