• morales
    158
    Pitanje je kad bi bjelica sutra otpisao mmae i ta kvazi pojacanja kakav bi odgovor uprave na to da ne bi bilo ko sa mamicem kad je bjelica prvi put otisao.Usput proziva se bjelica za postavu na danasnjoj utakmici,sta on moze kod baturinine nonsalancije na 1 0,amaterski kiksova bernauera i mmae?
  • NitkoBitan
    19.1k
    U Ligi prvaka je takticka discipliniranost i motiviranost igraca na razini pa nema straha od strane navijaca, a bome imamo i nadanja. U prvenstvu gledamo nonsalantnost igraca i gotovo pa amaterske greske koje nas kostaju. Promasujemo prilike koje se jednostavno moraju zabit.

Slijede dvije gostujuce utakmice protiv usudio bih se reci dva najslabija kluba HNLa (Sibenika i Gorice) te je izmedu njih utakmica LP u kojoj imamo imperativ pobjede. Mozemo i moramo nanizat 3 pobjede pa onda na reprezentativnu pauzu u kojoj se trebamo pripremit za "pakao" - Rijeka i BVB doma pa Hajduk u gostima u manje od 10 dana.
  • Mandelinho
    414
    Ukratko, mislim da smo jučer na kraju utakmice po tko zna koji pokazali zašto smo najveći klub. Dok bi nečiji tuđi igrači došli po zvižduke i uvrede, naši dečki, odnosno klub, su dobili podršku.

Ovo je u mojim očima pobjeda u porazu i zato nikad neću dati na BBB.

Lp
  • sebenico
    735
    Već sam nešto pisao na temi sportskog direktora i trenera, ali moram i ovdje…
    Vrijeme je da se gospoda iz upravljačkih struktura dobro zamisle o svom radu. Što je u klubu uopće promijenjeno u odnosu na prethodni period osim što su uhljebljeni pisci autobiografija, trenerovi sinovi i tko zna tko još? Jel itko osim Vlatke Peras (za njenog emotivnog partnera nisam siguran) napustio klub? Koji su to sponzorski ugovori potpisani, a stalno se najavljuje da su kompanije jako zainteresirane za ulazak u klub? Zašto je na najodgovorniju funkciju vezanu za sport u klubu rukopoložen lik bez ikakvog iskustva za kojeg riječi hvale ima samo menadžerska klika s Barom na čelu i koji nije realizirao apsolutno ništa od osnoga što je najavio? Ovo su samo neka pitanja na koja bi se trebali znati odgovori.
    Ovo što se trenutno vidi sa strane je živi užas. Nemamo nikakav utjecaj u HNS-u, medijski se svakodnevno klub blati, fićfirići iz nebitnih klubova nam drže lekcije itd. Jedino hvalevrijedno su navijači, a vi im vraćate na način da klub u hnl-u nije bio u goroj situaciji 20 godina. Gospodo, uhvatite se posla jer ćete klub srozati na nivo prosječnosti što je doduše i najavio sportski direktor kad je najavio smanjenje budžeta kluba i to u vrijeme inflacije kakva nije zabilježena 40 godina, a budžeti nogometnih klubova iz drugih država idu 10% gore svake godine. Još nije kasno, ako se krene djelovati odmah, ali za mjesec dana, nakon gostovanja Šibeniku, Gorici i Hajduku bi moglo biti prekasno.
  • emilperska
    6.7k

Zašto klub sa svog službenog profila odgovara fake profilima na Faceu? Kad mi je netko od forumasa to jucer poslao, mislio sam da je montaža.
    Pa sta nema tamo u markrtingu pametnijeg posla od prepucavanja s botovima na Faceu?

Sad ce naravno dezurni štovatelji situacije napisat da je Face bitan i da treba odgovarat svima pa i botovima iz Baške Vode ili odakle već..
    Ovo je samo vrh sante leda..

Bavimo se svime, samo ne prvom ekipom, a HNL izmiče. Za ovaj kaos u HNLu nece nitko odgovarat, ali ce se napisat priopćenje za Šotičekovog starog ili koga već..

Broj članova, poluuspješno napravljen loyalty program, bonus bodovi, dinamo plus proizvodi sve je to lijepo, ali ovako loše u HNLu smo stajali samo u jednom dijelu prosle godine i 2005.
    Svako propitkivanje odgovornosti Marića i Zajeca za ovaj rok izaziva napad dežurnih štovatelja i stršljena s foruma..

Mir mir, nitko nije kriv. Idemo svoje plaće svi primat dalje, a HNL papa. U zimskom prijelaznom roku cemo formulu za igranje opet dat liku kojem je vrh dovest agencijskog igrača koji se kao ping pong loptica vrti između Ligue 1 i Ligue 2.

Spasit ce nas jedino ako se Bjelica probudi prosvijetljen pa shvati da nesto od ovih plaćenika na klupi može stvoriti ili ako jogurt uđe u seriju kiksa.

Ali ovo je ozbiljan jogurt, a -7 je fina zaliha..
  • badjibadara
    3.7k
    Koji su to sponzorski ugovori potpisani, a stalno se najavljuje da su kompanije jako zainteresirane za ulazak u klub?sebenico

Samo jedan pogled na dres daje ti odgovor.

O ostalom neću, jer odgovore znaš.
  • NKDZ86
    2k
    Dinamo treba igrat s dva napadača, doma još ofenzivnije. LP je igračima pozornica svijeta nogometa, a hnl im nakon toga dođe kao ono neda mi se i zato treba dat šansu drugima u hnl.
    previše stranaca se nagomilalo u momčadi, karte su preskupe, čini mi se da je najveći naglasak na parama, a ne na kvaliteti igrača, publici i sl ak me razmete.
  • sebenico
    735

Castore i Favbet se dogovaralo za vrijeme prethodne uprave. Za Adidas se znalo godinu dana da se neće produžiti ugovor. Nije valjda da su se 1. srpnja sjetili da im treba dobavljač sportske opreme...

Dinamo treba igrat s dva napadača,NKDZ86

Kako igrati s dva napadača kad samo dva napadača imamo u kadru, a igra se tekma sva četiri dana? Od toga za jednog se ne zna da li je ozlijeđen ili nije, ali ga se redovito pušta da ide na okupljanja repke gdje je statist umjesto da se zaliječi.
  • ZrnTSCHeZ
    331
    Dok bi nečiji tuđi igrači došli po zvižduke i uvrede, naši dečki, odnosno klub, su dobili podršku.

Ne tako davno, 21.9. u Koprivnici je na megafon dana uputa da nitko ne smije zapljeskati niti pozdraviti ekipu, a šef štange je igračima koje je kapetan doveo na pozdrav odbrusio "Marš u svlačionicu".

Istom klubu, istoj momčadi, istim našim dečkima
  • don
    7.1k

šteta pa nije nitko sinoć
  • Paggini
    26.2k

Tad su i zaslužili odjebat u svlačionicu, to je bila kompletna sramota ekipe gdje smo mogli dobit još tri- četiri gola i to nakon Rijeke, hajduka, Munchena pa onda ta Koprivnica.

Ovo jučer su se trudili eonima više, ali ovima je ušlo što nikad neće, a nama nije ništa ulazilo.
  • Do kraja2023
    223
    Glavni problem je kaj mi uopce ne trcimo pa jos neki igraci ne igraju na svojim pozicijama niti nemamo standardnu formaciju kad se to zbroji imamo amplitude u rezultatima. Al to se sve da sredit samo je pitanje hocemo li i kada.
  • emilperska
    6.7k

Natjerao sam se pogledat neku vrstu snimke. Napad je fkt dobar bio, bilo je puno više smislenijih dodavanja nego prije. Cak je i nekog vica u igri bilo.

Ali obrana.. ja se takvog neceg od lige za bedaka ne sjećam, svaka reakcija tragikomična. Prednjače naravno Baturina i MMAe. Teski amaterizam..
  • Facke
    4k
    Treba se debelo uozbiljiti. Lepe je dobiti v lige prvaka ali da nas se tak samara vu HNLu si nesmeme dopustiti.
    Ak neki igrac nema volje ili mu se neda igrati HNL onda dovidenja. Ak je Mmaee nema volje i unosi nemir u ekipu odstraniti ga. Kraj price. Bjelica sad treba napraviti dobre poteze. Ja vise ove floskule da igrame dvije utakmice v tjednu nemrem cujti. Igrali sme i prije. Igraju i druge ekipe.
    Treba se uozbiljiti u HNLu. Nasa ekipa ak oce more zgaziti svakoga u HNLu. Ovu bolikurcinu bi kaznil i to zestoke.
    I treba se pogledati i prelazni rok. Torrente se je pokazal ko dober igrac. Pjaca isto odigra dobre ponekad, inace ispod razine. A ostali , prijatelji moji velike nista. Vazne je da najdemo standardnu formaciju. Mi svaku tekmu menjame neke. 433, 352, 3412. Pa to nemre funkcionerati.
    Zajebanciju igraci pod Bjelicu moreju zabiti. Nije im on Jakirovic da mu budu tancali po nosu. Ste nije sto posto nutre leti iz ekipe van. Mene se fucka ste je kulike placen, kulike dug ugovor ima. Mene Mmaee nebi uopce vise igral. Ni jednu jedinu tekmu. Makar si bili ozledeni. Ne zbog negve kvalitete koje sigurne ima nek zbog ponasanja , govor tela i teske bolikurcine. Ja sam navek dal podrsku igracima i kad nejde ali za njega vise reci nemam. Na zimu ak je moguce zeti novce u ruke, dopeljati stopera, sesticu i napadaca. Cemu sme Brodica dali a nisme nikoga dopeljali? Nemres ti biti same na Petkovicu i Kulenovicu. Bude Kule teru zabil, al ocite mu trenutne mora bit gol sirem otprt ko protiv Salzburga. Sanse ko onu s glavu scera mora zabiti. Nek se sad potrudiju. Al bude teska muka zgleda. I ovu sezonu nebume imeli prostora razvijati mlade igrace el opet morame ganjati prve meste. Ak im -7 nije motivacija onda mi neke stvari nisu jasne.
  • Haza
    5.6k
    Ne bi htio da sad nakon jednog poraza potenciramo rušenje Uprave, ili nekakve negativne konotacije prema njima.
    Ljudi su u klubu 8 mjeseci, očekivati ne znam kakva čuda, nije prije svega fer.
    Za rezultat kluba nije odgovoran Manenica, već trener i sportski sektor.
    Jednog smo trenera potrošili, drugi je u HNL još gori, dakle jasno je kao dan, nije problem trener, problem je loše selektiran kadar.
    Još prošle sezone je to bilo jasno, nije se očito reagiralo, odnosno je, ali loše.
    Da je situacija loša je, ali da je katastrofalna situacija, ipak bi rekao da nije.
    Nemojmo se lagati, jučer je i Baturina bio jako loš, promašen zicer, pa izgubljena lopta na centru prije trećeg gola, šta ćemo sad i njega objesiti za jaja.
    Generalno sam dojma, da su neki igrači više motivirani za Europu, i da im je HNL postala prilika za potez koji će kompilirati na YouTubeu, primjerice Baturina jedan na jedan ide lobati golmana, Sučić pušta loptu kroz noge, pa iz kontre Mišić dobije žuti, a Osijek gol.
    Dakle, prije svega nama treba čvrsta ruka, jer ovakve stvari su nedopustive, i zato puna podrška Bjelici, jer mi sad bolje od njega nemamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.