Problem je pristupa a ne nedostatka kvalitete u kadru. Jedan Osijek koji je danas izgledao preporodeno (neki forumasi ih usporedili i sa ozbiljnim ekipama) se neki dan mucio u kupu protiv cetvrto/petoligasa. Imali slican pristup kao i mi danas.
Igranje na dva fronta ostava posljedice glede umora igraca al bez obzira na to mislim da je pristup i motiv presudan. Pobjedis u Europi, bonusi, pozivi sa 100 strana i onda HNL. — NitkoBitan
Tko su ti ljevičari koje spominješ, može imena i prezimena i što rade u klubu i na kojoj su poziciji.
Što se tiče amerikanzacije, nisam ni neki fan ogromnih prskalica na ulasku igrača u teren , danas sam se baš zagledao u to i podsjetimo me jako na vatromet prije derbija i dalo mi knedlu u grlu.. — DrawTube
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.