• Daliban
    1.9k
    Problem je pristupa a ne nedostatka kvalitete u kadru. Jedan Osijek koji je danas izgledao preporodeno (neki forumasi ih usporedili i sa ozbiljnim ekipama) se neki dan mucio u kupu protiv cetvrto/petoligasa. Imali slican pristup kao i mi danas.

Igranje na dva fronta ostava posljedice glede umora igraca al bez obzira na to mislim da je pristup i motiv presudan. Pobjedis u Europi, bonusi, pozivi sa 100 strana i onda HNL.
    NitkoBitan

Sve su to u glavnini alibiji koji tek djelomično drže vodu. U LP igramo teški bunker i to nam zasad prolazi, u HNL-u igramo protiv bunkera i obrana nam je previše loša i teretna. Ne igramo ni s nekom posebnom i progresivnom idejom u igri kojom bi se to barem donekle nadomjestilo nego pokušavamo na mišiće protiv gustog bloka.
  • Maki2
    703
    To ima efekta na ljude kad radis u dvorani koja nije prevelika i imas na sredini 4 ekrana. Ovaj fan cam na semaforu je tolko udaljen da ga nitko ni ne registrira.
  • Ivanmtk
    1.1k
    zato će bit zanimljiva sljedeća u LP di ćeš imat posjed i nećeš bit podređen.
  • Daliban
    1.9k
    Osobno se nadam da će nas napasti, Ipak igraju doma, a ako neće napasti nas onda neće nikoga. Kao što su oni naša šansa za bodove, realno će i oni tako gledati na nas makar su lošiji.
  • Crni86
    4.5k
    Nadam se da ce neno od sutra neke poslat na hladenje. Nek treniraju s juniorima, sjede na tribini, bilo sta ali mora se poslat poruka igracima. MMA bi prvi trebao zavrsit na hladenju, pa onda dalje redom. Ja jednostavno ne vidim drugi nacin. Sa njim smo u zadnje 3 utakmice primili 17 golova…..
  • Dino
    2.8k
    Kod prvog gola je bio faul nad Maxom. Gledam sedam puta vec usporenu snimku i ne vidim na koji nacin bi takav pad izveo da se poskliznuo. Ovime ne opravdavam nasu kriminalno losu igru, ali svaki gol ima utjecaj na tijek tekme pa im je vjerojatno i taj dao krila.
  • GaijiZG
    1.5k

Tko su ti ljevičari koje spominješ, može imena i prezimena i što rade u klubu i na kojoj su poziciji.

Zločest si, citirao sam njega, on je spomenuo da ljevičari dovode igrače. Al ljevičara ima i konkretno zove se Tomislav Metelko, al rekel sam si da ne bum više o tom. A da pratiš moje komentare tijekom i nakon utakmice skuzio bi da nit sam kritizirao Marića nit upravu. Jer gubi i Real, pa se ne poziva na smjenu Pereza svaki put. A imali su suše po 3 godine bez titule. Po meni je načelna ideja ignoriranja domaćeg trzista za sad dobra, jer su se klubovi razbahatili i traže previše od nas. Ako neko ovdje misli da bi trebali dat 4 milijuna eura za Marca Pašalića, taj je il glup il zločesti tatićevac čija kritika nije u funkciji kritike nego destrukcije.
  • Felip
    215
    Što se tiče amerikanzacije, nisam ni neki fan ogromnih prskalica na ulasku igrača u teren , danas sam se baš zagledao u to i podsjetimo me jako na vatromet prije derbija i dalo mi knedlu u grlu..DrawTube

Ne kužim zašto ti je neugodno zbog malo vatrometa, neugodno je kad se radi o derbi utakmici, a atmosfera dok igrači izlaze na teren je kao na prijateljskoj utakmici.
    Atmosfera u derbijima treba gorit i od mene je plus za malo vatrometnog uvoda u derbije.
  • DrawTube
    5.2k
    nije mi neugodno zbog tog vatrometa kao takvog ,ali kao što je netko tad napisao, dosta ljudi na derbiju je osjetilo nekak cudnu atmosferu u zraku prije početka tekme, a pogotovo zbog tog vatrometa s istoka...

Tak mi je posebno za oko zapad i vatromet pri izlasku igrača danas i neodoljivo podsjetio na osjećaj prije derbija
  • GaijiZG
    1.5k
    Cringe je vatromet
  • Dinamosaur
    1.6k
    Jako dobro navijanje.
    Lica od igrača kad su bili ispod sjevera daju neku nadu, dojam je da je i njima pun krac da ih jebe ko god stigne u HNLu
    Stojim uz tebe i kada ti ne ide..
  • jedan u nizu
    8.8k
    Ma polako ljudi.
    Mislim da je ovo upravo onaj samar koji nam je trebao.
    Dojma sam da su i igraci, kako i navijaci, mislili da cemo lako kada je dosao Bjelica. Pogotovo nakon dobre LP i svi su dobili stav da cemo se setati HNLom. Mislim da je ovo dobro prizemljenje gdje cemo shvatiti da moramo biti ozbiljni do kraja i da se tekme nece dobivati same od sebe.
    Da smo dobili 3-2 mislim da bi i dalje imali takav stav i pristup utakmicama.

Nadam se da je ovo bila utakmica u kojoj se okrece prvenstvo, jer necemo okrenuti nista ako dobijemo utakmice kao prosle godine Lokomotivu i Osijek sa dva gola u nadoknadama. Nekada treba dobro samaranje da se spustimo na zemlju.

Tesko je, zaostatak nije mali, ali nije gotovo, jos uvijek je sve u nasim rukama!!
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Iskreno, gledam opet snimku. Nije pošteno reći da nismo htjeli. Ofenzivno je to bilo ok, cak i vise, ali kada toliko poklanjas otraga, onda te to ubije. Sto god su puknuli je ušlo, nama ništa.

Mmae je teški flop i treba ga zabetonirati na klupu, malog Živkovića ili Perkea bismo ubili nakon takvih tekmi. Neva nije nije u formi i nadam se da ce ju brzo uloviti. Nije kriv za golove, ali nije nista ni obranio. RPG je imao par sekvenci šetanja prema iza pa onda odjednom odluči potrčati - Rile je zakon. Dobro je netko rekao - imamo jos tri tekme s tovarima ako se toliko bojite tih 7 bodova, ja se ne bojim, treba Nenad izbiti tu flegmu iz njih.
  • Ivanmtk
    1.1k
    Pa da ja sa 35 godina u ponedjeljak u pet ujutro razmišljam o ziceru Baturine...
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Sve je to do nonšalancije i pristupa, a onda protivnika nagradi pa mu uđu dva fantastična gola, dobije hrabrost pa prodaje panenke.

Apsolutno sulude reakcije kod sva 4 gola.

Prvo naprave totalno nepotreban prekršaj, nakon totalno nepotrebne kombinacije, onda netko kod prekida ostavi njijovog prvog napadača apsolutno samog, u toj mjeri da čovjek u 16 m prilikom prekida ima vremena primiti, okrenuti se, namjestiti se i poentirati. Ne može biti plod ničega drugog do dekoncetracije i bolikurčine.

Kod drugog gola, valjda trojica dinamovih igrača odustaje od duela, eszekovci doslovno voljom dolaze do posjeda, opet se odustaje od duela, izlaska na igrača i bam rašlje u nevistićevu stranu, koji radi ne znam što. Inače, do tog gola, kulenović je prodao jedno 3-4 lopte protivniku nakon primanja lopte leđima. Ovdje je jednostavno odustao od duela, išao turbo mekano.

Treći gol, baturina totalno nepotrebno, ničim izazvan ide dodavati loptu kroz 2 eszekova igrača. Druga ogromna nonšalancija u utakmici, sa izravnim utjecajem na rezultat. Mmae spor kao HŽ lokomotiva i opet genijalan potez protivnika, kojeg jednostavno nagradi i zabije ono što inače vjerojatno nebi. Uopće ne znam što više misliti o marokancu, dobar start i onda totalni raspad. Čovjek trenutno izgleda kao amaterski igrač.

Četvrti gol, totalni raspad obrane, nekakvo nesuvislo iskakanje iz sustava, koje bi i protivnik puno niže kvalitete iskoristio bez ikakvog problema.

Mislim da je vrijeme za tešku standardizaciju obrane, gdje se nešto mijenja samo, jedino i isključivo u slučaju ozljede/bolesti/kartona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.