• Daliban
    2.2k
    Kad Jakupović ležerno prima dugu loptu na prsa i spušta pored dva naša stopera koji samo stoje pored njega i bleje kao telad, onda je jasno zašto smo prema nazad švicarski sir.
  • BluePhone67
    4.1k
    Tko su ti ljevičari koje spominješ, može imena i prezimena i što rade u klubu i na kojoj su poziciji.
  • Daliban
    2.2k
    I za kraj, moramo se svi kolektivno ispričati kolegi Daliban koji je čim je završio prijelazni rok pričao da nije bio tako dobar i pisao šta fali dok ga je cijela zona ismijavala za to idolizirajući Marića, iz kojih razloga ne znam. Čovik je još jednom dokazao da se razumi u nogomet od većine nas ovdje.don

Hvala kolega. Rekoh ljetos, treba stoper i krilo prije svega. I lijevi bek, ali to sam krajem prijelaznog roka već prebolio i pomirio se s RPG-om kao kompromisom ako ćemo dovesti pojačanja na preostale dvije pozicije. Problem je što nismo doveli ni na jednu. To jest, doveli smo Mbukua koji ne igra. Sada se Nenad žali da dobija premalo od krila, a Zajec govori da nam trebaju stoper, lijevi bek i golman. Radije bih da smo to riješili još ljetos, ali barem se krećemo u pravom smjeru i shvaćamo gdje su problemi. To je pozitivno. Sada samo treba dovesti poštene igrače bez štednje, alibija, pravljenja pametnim i pretakanja iz šupljeg u prazno.
  • DrawTube
    5.4k
    Brat slikao tv, napravio acc i registrirao se na zonu DINAMO da kaže najte kaj zamerit.

Ajde respekt za provalu, dosad nismo imali provale nikog osim tovara na forumu, pogotovo ne osijecana i rijecana
  • Pavinho
    84
    znamo svi da vam je najveci uspjeh pobijediti Dinamo...jadnici vratite se u svoje rupe
  • Doktor Kunić
    3.8k
    Ajde respekt za provalu, dosad nismo imali provale nikog osim tovara na forumu, pogotovo ne osijecana i rijecanaDrawTube

Izgleda da im je lakše se regat na tuđi forum i srat preko tipkovnice nego otići na stadion pogledati svoj klub. O gostovanjima neću ni pričati, to im je sramota.
    Izašli osječki miševi iz rupa, a do prije par mjeseci ispali od nekakvih azerbajdzanaca ili čijih već
  • Paggini
    26.2k
    Jedini klub s navijačkom skupinom kojima više ljudi bude u loži nego na gostujućoj tribini, al se kere po tuđim forumima ehhhh
  • don
    7.1k
    Hahaha zamisli koliki moraš imati kompleks manje vrijednosti za ovakvo nešto... :lol:

palit ćete vi baklje (ako ima tko jer vam 80% grada navija za Dinamo i hajduk) ako izborite europu.
  • hardek
    3.1k
    Vrtim film malo, i jebote kako bi nam dobro došao Mauro sada. Bilo na lijevom beku, bilo na stoperu...
  • NitkoBitan
    19.1k
    Problem je pristupa a ne nedostatka kvalitete u kadru. Jedan Osijek koji je danas izgledao preporodeno (neki forumasi ih usporedili i sa ozbiljnim ekipama) se neki dan mucio u kupu protiv cetvrto/petoligasa. Imali slican pristup kao i mi danas.

Igranje na dva fronta ostava posljedice glede umora igraca al bez obzira na to mislim da je pristup i motiv presudan. Pobjedis u Europi, bonusi, pozivi sa 100 strana i onda HNL.

Kako navijaci razmisljaju znamo jer vidimo kaj se pise i prica, a kako svlacionica razmislja? Smatraju li se ugrozenima ove sezone? Sjecam se da je jednom Dino Peric rekao da ne gledaju tablicu prije 3./4. mjeseca.
  • Jurki
    12.6k
    Kako navijaci razmisljaju znamo jer vidimo kaj se pise i prica, a kako svlacionica razmislja? Smatraju li se ugrozenima ove sezone? Sjecam se da je jednom Dino Peric rekao da ne gledaju tablicu prije 3./4. mjeseca.NitkoBitan

Sve je to u redu da se tablica ne gleda prije 3./4. mjeseca.. ali je isto tak cinjenica da magarad ne gubi male utakmice jer nam je liga zesca kurcina.. i automatski bu i prostor za kiks manji.
    Ako mi laici to vidimo.. pa jebemu mater ako to netko u klubu ne vidi.
    Premalo je kola proslo a kaj smo mi sve uspjeli sjebat do sad i to u toj istoj ligi koja je za kurac.
  • Kruno
    420
    Sad sam se malo smirio nakon par piva osvojit cemo mi prvenstvo.Al moraju nas mucit.
  • Maki2
    715
    Kad malo odvrtim film, zacudujuce mi je kolko je Osijek minimalno trosio vrijeme dok smo mi ganjali rezultat. Na Opusu su se dok je bio x puno vise izlezavali po podu i glumili grceve.
  • NitkoBitan
    19.1k
    I samo da napomenem nevezano za samu igru... Ne znam je li danas bila premijera ali uglavnom ne svida mi se "fan cam" koji se vrti na ekranu na juznoj tribini. Nepotrebna amerikanizacija.
  • DrawTube
    5.4k
    Te fan cams su dobre za Pampas gdje se nekak mora dovuć 10 000 ljudi na tekmu ili kad bi Istra na Drozinu na maloj tekmi htjela dovuć 5000 ljudi. Mislim da nam to ne treba niti na novom Maksimiru, a kamoli Kranjči ili sadašnjem Maxu

Što se tiče amerikanzacije, nisam ni neki fan ogromnih prskalica na ulasku igrača u teren , danas sam se baš zagledao u to i podsjetimo me jako na vatromet prije derbija i dalo mi knedlu u grlu..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.