• Tongo Doumbia
    4.5k
    Ja recimo te litanije nisam vidio. Ako i jesam napravio neki previd, nema toga toliko uopće.

Samo ne volim to kad ispada da je nešto prije bilo grozno, pa je sad postalo vrhunski u dva tjedna. Pa opet nakon dva tjedna grozno.

Još si upotrijebio izraz "litanije", a ja u tekstu samo govorim o notornom poštovanju i što manjem spominjanju.
  • San Lorenzo
    16.6k
    Jakiroviću hvala za hnl, za plasman u LP, ali svemu tome unatoč, mislim da bi s njim bili na 0 u LP i na istome ako ne i lošijem u hnlu.
  • Paggini
    24.1k

Samo želim reći da nema potrebe da se krene spominjati Jakir nakon svakog kiksa. Igrali smo zakurac s njim dugo vremena, u izravne dvije utakmice s glavnim konkurentima smo imali jedan bod i dożivjeli rekordni poraz u LP.

Nema smisla sad uvijeno revidirati povijest jer nije zaslužio da ostane, kao ni Biscan prije njega, kao ni Cacic prije njega, kao ni Krznar prije njega.
  • emilperska
    6.5k
    @Haza je po meni pogodio u srž.
    Ako nam Bog da snage da dobijemo Slovan koji ce bit atipicna utakmica u LP jer moram otic u 90te da se sjetim kad smo protiv nekog u LP bili favoriti, treba zaboravit na LP do Celtica na način da Miško, Petko Teo i Bati igraju prioritetno HNL..

Mi trenutno kadar za 2 paralelne ekipe kao 2019. nemamo jer je prevelik disbalans po pozicijama, kvaliteta i kvantiteta je u sredini, u napadu imamo kvalitetu bez kvanitete, lijevog beka nemamo. Lijevih krila imamo iška, ali nisu razina LP pa onda igraju samo HNL neuigrano sa sredinom itd. Desna krila nemamo ni za HNL po Bjelici, a i po Jakiru.
    Stopere krpamo..

Teo kao naš uvjerljivo najbolji stoper je bio škartan kod Čačketa i Bišćana, a da nitko na forumu suzu nije pustio. Sad 2 godine poslije s njim u 36.godini nam obrana bez njega izgleda kao vojska tzv.srpske krajine par dana pred Oluju. Da li je on bolji igrac nego 2022. ili nam je obrana toliko losija usprkos svemu..
  • emilperska
    6.5k

Čačketa ne bi smio stavljati u istu rečenicu s ikim od ovih.
    Prvi i zadnji trener koji je otisao na +7 jer je "naslov visio".
    Vise se nikad nece ponovit da trenera tjeramo na +7..
  • Tongo Doumbia
    4.5k
    Hmm, nisam ga još nikad spomenuo nakon kiksa. Tako da, ne znam.

Samo sam si, osvrnuvši se komentare o njemu (negativne naravno) ,dao za pravo trezveno usporedit situaciju gdje mu se na zub najviše uzimao odnos sa takozvanim Senatorima (lagano mrzim ovaj izraz i osobu koja ga je implementirala u svijet nogometa), koje Nenek rauba još više. Eto, to je u suštini to.

Dao Bog da su Bjelko i Jakir najveći problemi ovog Dinama.
  • Paggini
    24.1k
    Čačketa ne bi smio stavljati u istu rečenicu s ikim od ovih.emilperska

Smio bih, suludo je razjebao proljetni dio sezone i vjerojatno se zakačio sa svakom osobom u ekipi i klubu.

Zaslužio je otići, svi su oni zaslužili otići osim Bjelice u prvom mandatu, Kužea i Vahe
  • Tongo Doumbia
    4.5k
    vječno podcijenjeni A.Č.

A na Poljudu i sad imaju mučnine od spomena legendarnog odijela, ulaštenih cipela i "oficirskog" brka.
  • emilperska
    6.5k

Započeo je proljetnu sezonu s +5 i ostavio na +7 usprkos odlasku Oršića i afirmirao Ivanuseca kao krilo..
    Stvarno je zasluzio otić. Da bar nam danas trener zasluži otic na +7 i posvađa se sa svima..
  • Paggini
    24.1k

Ne revidirajmo povijest, prije nego je Čačić otišao, ispali smo od raspalog Šibenika i imali niz od, ako se dobro sjećam, 7 utakmica bez pobjede i izravno vratili tovare u trku.

Drag je meni Čačke jako, ali to je bio kuršlus kad je odlazio.
  • Peškaman
    4.7k
    Očito nije problem u treneru,bar što se tiče HNL utakmica već u pristupu igrača.
  • emilperska
    6.5k
    7 utakmica bez pobjede i izravno vratili tovare u trku.Paggini

Ne znam da li ikad od 1991. smo imali 7 utakmica bez pobjede..
    nisam siguran ni u obje juge..
  • Paggini
    24.1k

Pardon, u sest utakmica smo imali jednu pobjedu uz ispadanje od Šibenika, evo provjerio sam. Da, stvarno nije zaslužio otkaz, uz skoro pa javno dostupne informacije da se sa svima zakačio.
  • Medvedgrad
    292
    Pod zadnjim Čačićem smo najduže bez pobjede bili 4 utakmice i to u jesenskom dijelu sezone.

Hajduk - Dinamo 1:1
    Dinamo - Milan 0:4
    Osijek - Dinamo 1:0
    Chelsea - Dinamo 2:1
  • emilperska
    6.5k

Poanta svega je da on uz Bjelicu jedini trener koji je najuren, a da je klub ostavio u osjetnoj prednosti.
    Toga nije bilo prije, nece ni poslije..
    Bio je Branko Ivanković 2007. i Vaha 2011. Ali to su druge vrste otkaza koje je ovaj na kokainskom vrhuncu dijelio..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.