• Captain America
    18k
    Jedini koji je zaslijepljen mržnjom si ti.Krizy

Kog to mrzim?

Za Jakirovića si i nakon dvoznamenkastog broja poraza govorio da treba dobiti par prijelaznih rokova i ne znam koliko reprezentativnih stanki.Krizy

Daj baci statistiku ovosezonskog PPG (to ti inače znači points per game iliti bodovi po utakmici) bivšeg i sadašnjeg trenera.

Najveći klošar u povijesti ovoga foruma.Krizy

Mene si za nikakvu uvredu banirao prije tjedan dana, ali tebi je tu očito sve dopušteno. Idući put kad me baniraš, slobodno kao razlog navedi: "Napisao je nešto s čim se ne slažem".

Ispunila ti se želja i riješen je jedini problem koji si imao prije mjesec dana. Zašto si ovako nervozan i vrijeđaš druge članove foruma?
  • Haza
    5.6k
    Treba žrtvovati jednu utakmicu a mislim da se svi slažemo da je to Borussia.Peškaman

Obzirom da je nama 3 dana nakon te tekme Hajduk na Poljudu, iskreno ne bi imao ništa protiv da nam tu tekmu igra Nino Bule u napadu iz stručnog stožera, i da se Zeko spusti u obranu.
    Treba dobiti Slovan, i onda zaboraviti Europu do Celtica doma.
    Usudio bi se reći da su nam Rijeka doma i Hajduk vani, utakmice koje nam određuju cijelu polusezonu.
    Što se tiče Mišića, njegova vrijednost se ne može vidjeti toliko na poljanicama, bolje da preskoči Šibenik, tamo neka se tuče Ademi.
  • Zambatine škude
    2.8k
    Velis pomeli bi ligu da su vecu minutazu imali Kaneko, Sutalo i Tibica Halilovic? Ajde...Tradicija bunta

Kaneko nas je spasio da ostanemo živi do zime, bio nam je doslovno najbolji igrač dva mjeseca i jedini koji je radio razliku naprijed. Šutalo igra odlično u belgijskoj ligi. Daleko od nekih zvijezda, ali itekako iskoristivi.

Kako smo mogli zadnjih 10+ kola pomesti ligu kad je dogorilo?

Ovaj kadar je los, prekratak tj... tu su 3-4 igraca ekstra klase i kad ne igraju oni, ne igra nitko. A kad se njih malo zarotira opet ne igra nitko i to ne lici na nista.Tradicija bunta

Kadar kakav je da je, nije takav da ga razbijaju ekipe koje se muče protiv Požege u kupu. Nema više od 3-4 ekstra klase, ali ih nikad nije ni imao. Problem je što ih ovako nećemo ni stvoriti, Stojkovići i Kačavende će dobiti šansu svaku treću utakmicu i mi ćemo se čuditi zašto igrači s par seniorskih sezona nemaju danas produkciju ko nositelji.

Ako je kadar takav kakav je, onda je otkaz Jakiroviću potpuno suluda i pogrešna odluka. Nije logički održivo to da istovremeno mislimo da je kadar nikakav i za kurac, a da se njemu predbacuju igra i rezultati.

Svačiji kadar može biti puno bolji, može i Realov pa se evo pitaju šta su krivo napravili ovo ljeto da sugnu od 17-godišnjaka 4 komada. Pitanje je samo je li to glavni i osnovni uzrok.

Ako pričamo o HNL-u i vidimo da nam sedam bodova bježi ekipa kojoj uz Livaju u u napadu igraju Kalik, Biuk i dijete od 16 godina, a u obrani Diallo, klinac bek na kontra nozi i Prpić, onda stvarno ne mogu reći da ovaj kadar ne može puno bolje.
  • Krizy
    46.5k
    Mene si za nikakvu uvredu banirao prije tjedan dana, ali tebi je tu očito sve dopušteno. Idući put kad me baniraš, slobodno kao razlog navedi: "Napisao je nešto s čim se ne slažem".

Ispunila ti se želja i riješen je jedini problem koji si imao prije mjesec dana. Zašto si ovako nervozan i vrijeđaš druge članove foruma?
    Captain America

Koliko puta ti je oproštena uvreda prije nego si baniran? Kao i drugima.
    Tako da ću si dati za pravo napisati uvredu nekome poput tebe nakon što vrijeđa klub, forum, moderatore i forumaše.
    Pogotovo jer inače ne vrijeđam.

Sad mi objasni zašto se Jakiroviću trebalo dati šanse nakon svakog novog poraza, a Bjelica, Dinamo, struka u klubu, moderatori i forumaši su u krivu jer su napokon htjeli vidjeti odlazak Jakirovića, a ti si u pravu jer je Dinamo izgubio s novim trenerom.

Ti nisi nikakav navijač Dinama.
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Čemu omalovažavanje prve gostujuće pobjede u LP nakon 26 godina? I tottenham je 2021. bio sedma momčad premiershipa koja je redovno kiksala protiv ekipa sa donjeg dijela tablice. Treba li zato umanjiti našu pobjedu nad njima?

A kaj se Monaca i famozne kiše tiče, koliko znam ,kišilo je objema ekipama. Isti uvjeti, isto stanje. Ne vidim razlog da se kišu stavlja u prvi plan naše igre te večeri.
    Odmah mi je ovaj video u glavi kad mi netko spomene tu kišu:
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Indikativno je da je u pravu da je on itekako omražen tu. Ljudi su mu doslovno jebali mater klošarsku, jebali su mu mater u čvalje, nije se reagiralo, niti upozorenjem. Da je slučajno, nije.
  • Tradicija bunta
    6.6k

Kada bi to trebalo profilirat Stojkovica i Kacavendu? Pogledaj tablicu. Kog bi trebalo posjest na klupu da oni dobiju minutazu i u kojim to utakmicama?
  • masacusec
    3.9k
    Mi kroz samo 1 tjedan proživljamo i ekstazu i ponor. Ne govorim pritom o ekspresiji navijačkog puka i kibica, već o performansama momčadi na samom terenu koja se nije drastično promijenila od srijede. Mentalna stabilnost momčadi je narušena i nedostaje kontinuitet kvalitetnih igara. Ovakve nam utakmice koje nisu od krucijalnog značaja za sezonu (pritom ne umanjujem značaj današnje tekme) pokazuju da neki pojedinci nisu za Dinamo i točka, naročito ovi čijqnprezimena ne znam ni izgovoriti. Ja ni ne želim pomišljati da je ona tekma u Salzburgu bila slučajnost i splet sretnih okolnosti.

No, i dalje sam čvrsto uvjeren da Neno treba "zašamarati" svlačionicu i neka "mentalni PR" njegovog sina, kaj god to značilo, unese red u momčad.
    Jebeni de javu u odnosu na prošlu sezonu, nadam se istom epilogu.
  • Krizy
    46.5k
    Indikativno je da je u pravu da je on itekako omražen tu. Ljudi su mu doslovno jebali mater klošarsku, jebali su mu mater u čvalje, nije se reagiralo, niti upozorenjem. Da je slučajno, nije.Tongo Doumbia

Ja sam banirao sigurno 6-7 ljudi nakon što su ga vrijeđali. Dok sam njega banirao prvi put nedavno, iako je zaslužio jako puno puta.

Nemojte mi igrati na te karte jer se svima opraštalo.

Rijetko tko je bio baniran nepravedno, a kada se to i dogodoilo ispričali bi se.

Captain America je jedan od tri najveća trolera i spamera na forumu, teški provokator.

Kako drugačije opisati osobu koja jednog trenera brani nakon svakog poraza, želi da mu se pruži par prijelaznih rokova, a drugog trenera omalovažava nakon prvog poraza.

Zašto Bjelica ne bi mogao dobiti par reprezentativnih stanki i par prijelaznih rokova?
  • M94
    1.4k
    Meni je najtragicnije vidjet da mi povedemo ili se "vratimo" brzim golom u 2. Pol. i nakon toga primamo brze golove nakon kojih gubimo.

Rijetko je protivnik prije vracao minus i odbijao napade kada se lovi rezultat. Sad je to postalo bas mucenje di se jedva napravi jedna sansa a lovis rezultat.

Prica se o toj LP zbog koje se kasljuca u HNLu al nije ovo bas povoljan polozaj za igre u 2. Brzini.
    Hnl je los, kako izgleda tesko Hajduk i Rijeka gube i primaju golove, a nasi imaju primljenih koliko ovih dvoje skupa.
    Sansa ti je za direkt ulaz u LP a ti prvenstvo dovodis u pitanje.
    Nadam se da ce se ekipa uozbiljiti, stigne se to al ne izgleda obecavajuce i dosta je iritantno. Ne ocekujem 5-0 pobjede al daj neku zelju i ozbiljnost, jer 15 golova u 11 kola primiti nije ozbiljna igra.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Negdje tamo, tijekom prošle sezone, kad su se pojedini u argumentaciji hvatali teze da je Bišćan kriv zbog nekakvih slabo odrađenih priprema ili loše selekcije ekipe, s druge strane bi se suprotstavili oni koji bi stali u njegovu obranu. Ili s nabrajenjem zasluga u borbi protiv bivših struktura, ili s navođenjem ( čak i opravdanih ) razloga u kojima se utvrđivalo mišljenje da su mu Vlatka i ekipa spremili otkaz prerano.

I to je zapravo u redu. Svi smo mi ponekad ljubitelji svojih superheroja, uzora i idola. Svi smo se uhvatili u stanju da smo pomalo i licemjerni u tome. Zapravo i jesmo licemjeri. Čak je i to u redu, ako te vode emocije i nekakav iskren povod.

Ali se onda s druge strane pojavi ime Jakira i tu krene teško bjesnilo i dvostruki "aršin". Ide se do vađenja nekih stvari i priča, koje nam eto ukazuju da je on bio zadnji predstavnik bivše garniture (to je daleko najgluplja floskula koja se protiv njega mogla upotrijebit). Vade se statistike kakti najsramotnijih izdanja i poraza, kao da nije upisao i 41pobjedu na našoj klupi.

Razumijem, kažem, netko ti nije drag kao trener, kao osoba, kao figura. Imaš pravo na to. Ali to je čovjek koji je ovom klubu, u najtežim trenucima, zajedno s ekipom donio duplu krunu. Uveli su nas u Ligu prvaka. Čak i u onoj mučnoj godini nam dali toliko veselja i pozitivnih uspomena da se to neće zaboraviti za života.

Oprostio se tako tiho od kluba, gospodski, bez repova. Pa najmanje što može dobit je da ga se respektira i da mu se uvaže zasluge, da se njegov lik i djelo ne upotrijebljuju u borbi protiv nekoga tko ti ne paše i ne odgovara zbog pedesetog razloga. Ali se on uglavnom tu spominje kao nečiji "liebling" ili kao zaštitnik senatora. Istih senatora koje duplo skuplji i trener s podosta jačim renomeom ne vadi iz igre. Trener, koji je tu bio označen kao "jedini čovjek koji Petka može spremit na tribinu", pa onda posljedično, kad nam gori pod petama, ozlijeđenog Petka gura treću utakmicu u nizu ne bi li se izvadila kestenja iz vatre.

Na sve to mu je sin naš igrač i jedna od glavnih uzdanica juniorske ekipe. Danas sutra će se, ako Bog da, ustaliti u prvoj momčadi i postati naš novi Šutalo ili Gvardiol. Nadam se da mu se ne bude čekao svaki kiks. Za mene su takve stvari jednostavno kontradiktorne, besmislene i bolesne.

Ne treba, da se razumijemo, nikog kovati u zvijezde i radit božanstvom, ali se neke loše stvari i manjak poštovanja brzo vrate, kao što svjedočimo.
  • Zambatine škude
    2.8k
    Pogledaj tablicu.Tradicija bunta

Pa značajnije minute su rijetko dobivali i kad je bio plus na tablici. Mogao je bilo koji od njih dvojice igrati umjesto doslovno bilo kojeg igrača od obrane prema naprijed osim Mišića. Čak i ako Bjelica smatra da se ovaj sustav iz LP može kopirati u HNL mogao je s Baturinom igrati drugu desetku.

A kakav je ovaj odnos imao prema utakmici, ne bi bilo ništa gore da je i igrao osim njega. U čemu je to Ademi u ovoj fazi karijere bolji igrač od ovih veznjaka na klupi? Stojković je na svojoj poziciji triput bolji igrač od Torrentea pa ti i ovaj nešto pruži kada dobije kontinuitet.

Dok god se osnovna rotacija ne proširi, imat ćemo umorne igrače, nadati se preokretu ni iz čega i kukati kako je teško igrati svaka tri dana. Ovo tu da prva ekipa igra loše, a mi ih ne mijenjamo jer kaskamo na tablici je spirala u kojoj nijedna druga ideja osim one da kadar ne valja ništa nije ni dokaziva.

Gattuso ladno osuši onog Pukštasa koji im je bio drugi igrač prošle sezone jer je odradio trening prije utakmice koji nije bio dogovoren, a mi tu protiv Jakupovića i Jelenića drhtimo jer imamo 3 reprezentativca u sastavu, a ne pet. Dajte najte.

Nema laganja samog sebe. Problem je tu i ozbiljan je, pričamo o tome što je uzrok. A nikako da netko objasni kako to da pet klubova u SHNL-u igra bolje od nas i s kakvim to kadrom ostvaruje. Nije dobro, štoviše jako je loše, ali rješenje nije dinamit. Posebno za ono što nismo ni pokušali.
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Užasna utakmica, katastrofalan poraz, ali stvarno ne razumijem neke ljude koji kao da jedva čekaju poraz da bi neke svoje osobne agende gurali u prvi plan (sportski direktor i ljetni prijelazni rok, neke igrače, bivši trener itd). Pa, valjda (?), je svima teško nakon ovakvih utakmica, ne znam čemu guranje ,,jesam vam rekao" shemi. To neće promijeniti poraze i lošu igru, čemu pilanje po nečemu što je bilo prije tri mjeseca.

Daj Šibenik i Bratislavu jebenu, glava me boli majke mi
  • Paggini
    26.2k
    Nema potrebe da isti pišete litanije nakon svakog kiksa kako smo bili nepošteni prema Jakiru i raditi nekog mučenika od njega.

Dobio je svoje cvijeće na kraju sezone i ulaska u LP, nije ga se tjeralo kao psa iz kluba. Zaslužio je otići nakon Rijeke, Hajduka i Munchena, hvala mu na prvenstvu i na LP, ali to nije bilo to.

Možete završiti s njim.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Nisam vidio da je trollao Bjelku i ne mogu reć onda, kažem ti.

Dapače, znam da je bio veliki zagovornik Bjelice pri dolasku.

Nije važno, samo spominjem činjenicu da je par puta bio žrtva odvratnih a pri tome nekažnjenih napada.

Je li ranije provocirao. Vjerojatno jest, svi smo. Ali sigurno i tada na podosta pristojniji način od "jebem ti mater klošarsku."

No, svak ima svoje. Ne odlučujem i ne guram se u one koji to rade.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.