Jedini koji je zaslijepljen mržnjom si ti. — Krizy
Za Jakirovića si i nakon dvoznamenkastog broja poraza govorio da treba dobiti par prijelaznih rokova i ne znam koliko reprezentativnih stanki. — Krizy
Najveći klošar u povijesti ovoga foruma. — Krizy
Treba žrtvovati jednu utakmicu a mislim da se svi slažemo da je to Borussia. — Peškaman
Velis pomeli bi ligu da su vecu minutazu imali Kaneko, Sutalo i Tibica Halilovic? Ajde... — Tradicija bunta
Ovaj kadar je los, prekratak tj... tu su 3-4 igraca ekstra klase i kad ne igraju oni, ne igra nitko. A kad se njih malo zarotira opet ne igra nitko i to ne lici na nista. — Tradicija bunta
Mene si za nikakvu uvredu banirao prije tjedan dana, ali tebi je tu očito sve dopušteno. Idući put kad me baniraš, slobodno kao razlog navedi: "Napisao je nešto s čim se ne slažem".
Ispunila ti se želja i riješen je jedini problem koji si imao prije mjesec dana. Zašto si ovako nervozan i vrijeđaš druge članove foruma? — Captain America
Indikativno je da je u pravu da je on itekako omražen tu. Ljudi su mu doslovno jebali mater klošarsku, jebali su mu mater u čvalje, nije se reagiralo, niti upozorenjem. Da je slučajno, nije. — Tongo Doumbia
Pogledaj tablicu. — Tradicija bunta
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.