• zg041
    98

mmae moze ustupit mjesto nekom drugom odmah
  • San Lorenzo
    16.6k
    U tjedan dana smo primili 3 gola odmah nakon naših zabijenih...koncentracija kao u djece s poremećajem pažnje.
  • Sljeme
    2.5k
    Jedino šoping na zimu može spasit situaciju. I to dobro pregledna i selektirana kupovina.Hectorharatti

Ak budu šoping radili isti ljudi kao i dosad onda nas bojim se opet čeka kurčina.
  • Peškaman
    4.7k
    Još od prošle sezone vuku se isti problemi, Jakir ih nije uspio riješit a evo i Neno opasno kašljuca.hardek
    Vuče se to i od Čačića,Bišćana pa nadalje.
    Kod jednog trenera problem,moguće.
    Kod dva trenera isti problem,moguće ali teško.
    Kod 3+ trenera,baš i ne.

Pristup igrača je sve,nije moguće da isti odigraju onako protiv Monaca i Salzburga,tri dana kasnije onako protiv Istre i Osijeka.
    Mišljenja sam da su se "senatori" odavno zasitili HNLa,a to se najviše vidilo u prošloj sezoni,razlika u igri u prvom i drugom dijelu sezone.
  • Daliban
    1.9k
    Jel Mmaee ikad izade na igraca ili se povlaci dok igrac neda golSlush

Povlači se. Pisao sam o tome, naš najpasivniji stoper. Užasan izbor da igra bočno. Kad i proba izletit nerijetko ostane u ničijoj zemlji, upravo jer kaska zbog te pasivnosti.
  • Daliban
    1.9k
    Al Maric je SD od Perasice, ne tih ljevicara.GaijiZG

Šimić ga je izvorno doveo za šefa škole ako nisam nešto pobrkao.
  • IceMan
    2.2k
    Ja priznam, bio sam uvjeren da ćemo imati u najmanju ruku mirnu sezonu i da ćemo imat na koncu 15+ prednosti.

Rijeka i tovari su bili u teškoj silaznoj putanji, mi doveli pojačanja… osigurali novce u ligi prvaka.

Tko se tome sad mogao nadati tam - početkom 9. mjeseca?

Kaj mi je najgore od svega, i dalje ne kužim kak možeš igrati u ligi prvaka dobro a za par dana kiksat i to teško kiksat u HNL-u..? I dalje neznam što bi mislio o toj momčadi i tko je na koncu krivac tome svemu.

Ne, nije dobro, uopće nije dobro. I kaj sad napraviti? Nekako nisam siguran kaj, jedino znam da mi neki igrači nebi više igrali, ili bi mi igrali jako malo, a nekima bi davao više prilika.

Al opet, pogotovo nakon lani kad smo se dignuli iz težih situacija, nekako sam uvjeren opet da ćemo biti prvaci.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    realno, glup ti je komentar i Gattuso kao trener za Bjelicu sigurno nije veličina
  • Keyser Soze
    10.5k
    se dignuli iz težih situacijaIceMan

Ako gledamo samo nogometno, u prošloj sezoni nismo imali ovako tešku situaciju, mislim da je najveći zaostatak bio 5 bodova nakon 3 kola, sad smo na -7 nakon 11 kola.
  • Daliban
    1.9k
    Ono sto mene zanima - na pripremama, redovno au na terenu izgledali bolje momcadi popunjene od klinaca i pokojeg prvotimca. Kasnije, i Jakir i Bjelica - trpaj iskusne, "pouzdane"...Jaro
    Ne kaže se džabe da se po jutru dan poznaje. Ljudi vole banalizirati pripreme i bacati floskule da su pripreme tu samo radi fizičke spreme, ali tko god je pratio neku momčad na pripremama zna da se po tome poznaje ulazak u sezonu, a uglavnom i sezona općenito ako ne bude nekih drugih velikih rošada. Iznimke su kada se to ne dogodi. Nije slučajnost ni da nam je Kule najbolje strijelac, a također je bio među istaknutijima na zadnjih par priprema.
  • IceMan
    2.2k

Istina, al ja sam generalno mislio na to da nemamo upravu, neznamo financije, izbori itd.
  • M94
    1.3k
    Sramotno.
    15 golova primiti u 11 kola je katastrofa, jos ti Sarani nasred Maksimira uvale 4 komada.
    Obrana je rasulo.
  • Daliban
    1.9k
    Slažem se s onim što želiš reć, ali uz ispravak. Histeriziranje nikad nije opravdano. Kritika okej, pa i ja kažem sve koji su me danas razočarali pristupom i igrom, ali histerija mi nikad neće biti opravdana pa makar koju sezonu izgubili prvenstvo.mali M

Besmislena distinkcija s obzirom da se svaka kritika može populistički prozvati histeriziranjem, a tako i bude osim ako netko tu kritiku kvalificira s 50 točaka izražavanja potpore i ljubavi prema sportskom sektoru i svima u klubu koji rade najbolji posao ikad.
  • Crni86
    4.5k
    obrambena igra cijele momcadi je uzasna. Pa sarani su danas izgledali kao da su igrali s igracem vise. Par puta su nam tako lagano izasli iz presinga u neke obecavajuce situacije da je to bilo strasno. Gledas i ne vjerujes kako se raspadamo obrambeno poput neke amaterske ekipe.

Jos gore mi je od svega, da se nitko u toj situaciji ne sjeti radit faul. Kao mi cemo to na finjaka. Radit cemo faulove protiv salzbruga, ali protiv osijeka je sramota napravit faul da se zaustavi kontra/polukontra.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    jedna velika razlika u odnosu na proslu sezonu je ta da ove sezone nema odgode utakmica i ovih 7 bodova prednosti su stvarna razlika, a prosle sezone se pricalo kako je prvenstvo bilo "izgubljeno" sa 2 utakmice manje + Hajduk koji bi onakve utakmice utakmice protiv Slavena i Lokomotive prosle sezone izgubio sada pobjeduje iako nisu bolji, a to je bio nas zastitni znak prosle sezone gdje u dosta utakmica nismo bili bolji pa bi pobjedili na individualnu klasu ili bi nas fortuna pogledala (Rijeka 1-2, Osijek 2-1..)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.