Jedino šoping na zimu može spasit situaciju. I to dobro pregledna i selektirana kupovina. — Hectorharatti
Vuče se to i od Čačića,Bišćana pa nadalje.Još od prošle sezone vuku se isti problemi, Jakir ih nije uspio riješit a evo i Neno opasno kašljuca. — hardek
se dignuli iz težih situacija — IceMan
Ne kaže se džabe da se po jutru dan poznaje. Ljudi vole banalizirati pripreme i bacati floskule da su pripreme tu samo radi fizičke spreme, ali tko god je pratio neku momčad na pripremama zna da se po tome poznaje ulazak u sezonu, a uglavnom i sezona općenito ako ne bude nekih drugih velikih rošada. Iznimke su kada se to ne dogodi. Nije slučajnost ni da nam je Kule najbolje strijelac, a također je bio među istaknutijima na zadnjih par priprema.Ono sto mene zanima - na pripremama, redovno au na terenu izgledali bolje momcadi popunjene od klinaca i pokojeg prvotimca. Kasnije, i Jakir i Bjelica - trpaj iskusne, "pouzdane"... — Jaro
Slažem se s onim što želiš reć, ali uz ispravak. Histeriziranje nikad nije opravdano. Kritika okej, pa i ja kažem sve koji su me danas razočarali pristupom i igrom, ali histerija mi nikad neće biti opravdana pa makar koju sezonu izgubili prvenstvo. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.