Danas je raskrinkana jedna stvar, a to je prijelazni rok, koji je možda najgori unazad 5 godina, a to baš i nije bilo lako uspjeti. — Haza
Tko je od novih igrača igrao u te dvije tekme. — Haza
Marić ako ne krene u totalnu ofanzivu prvog dana početka prijelaznog roka — don
Ja ne bih mijenjao naš prijelazni rok ni za ičiji drugi u HNL-u. Ne samo to, nego ne bih mijenjao našu formalno drugu momčad za bilo čiju prvu u ligi. — Zambatine škude
Stojković koji je projicirana zamjena za Baturinu ulazi 20 minuta poslije Ademija kad tražiš gol. On, Kačavenda, Rog, to su sve igrači koji rade razliku. Posebno tri-četiri dana nakon onakve potrošnje prvih izbora u veznom redu u Salzburgu. Nama je danas dva gola zabio Pjaca koji je formalno kao reprezentativac zamjena u Dinamu. — Zambatine škude
Marić ako ne krene u totalnu ofanzivu prvog dana početka prijelaznog roka triba dobit pedalu, ne kad završi prijelazni rok, već odmah. Iako vodeći ljudi u klubu će znat i prije početka u kakvom će smjeru ić, ali eto, praznim samog sebe — don
Dobije pedalu i šta onda? — San Lorenzo
Već sam prije pisao, većina naših igrača koje smo doveli u prijelaznom roku su gomilanje na istoj poziciji (Corodba, Mbuku i Kačavenda desno, a nitko niti ne igra), gomilali smo igrače, koji na papiru izgledaju zanimljivo, umjesto da smo standardizirali dvije ekipe, što smo imali u prvoj eri Bjelice. — Haza
Moj zaključak, koji moram ponoviti, Dinamo mora težiti dovesti jednog, dva ili tri top igrača po prijelaznom roku — Haza
Igrali su lani i ove sezone svi ti nositelji pa smo prvenstvo osvojili na guzove u nadoknadama, gubili doma i vani i generalno bili za kurac 80 % sezone. — Zambatine škude
Treba ovo napisat poslije Monaca ili Salzburga — NitkoBitan
Najgore od svega što sad treba čekat do petka na novu utakmicu.Do tad tisuce kako i zasto.Muka mi je cijeli tjedan kad ovako kiksamo. — Praskaton
Rog danas ako nije bio starter, zašto onda uopće razmišljati njega otkupiti? Kako da on uđe u formu kad igra po 20 minuta — Haza
Samo ga odmaknuti od službe Dinama Ako to ne zaslužuje.
2m — don
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.