• miro
    4.7k
    Meni su svi bodovi dodani, pohvalio bih sluzbu za korisnike, odgovorili su u roku par minuta na mail
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    a nisam znao da se moze i nakon utakmice skenirati, hvala na savjetu.

edit: probao sad i proradilo je.
  • Crusades1986
    13.4k
    Meni je evidentirano sve u roku od 39 sekundi, odličan je program, išao bi na tekme i bez njega.
  • Liberopulos
    3
    Hoće li utakmice od oves sezone biti retroaktivno bodovane i zašto nisu bodovi u plavom korneru vezani uz godišnju?
  • skener
    1.2k
    Hoće li utakmice od oves sezone biti retroaktivno bodovaneLiberopulos

Ne
  • Niko1986
    247
    Bio sam na utakmici, ali nisam dobio bodove. Koje je rješenje?
  • Felip
    216
    Još uvijek možeš skenirati kod s ulaznice u aplikaciji.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Nije prosla minuta od skeniranja i dobio sam bodove. Samo pripazite, nisam siguran biljezi li se uopce dolazak kad vam ocitaju na rucnom citacu kartu (za godisnjake), a kamoli da cete dobit bodove.
  • Niko1986
    247
    Meni je na ručnom očitala, sigurno je do toga onda. Jel ima rješenje za to?
  • ShanKu
    1k
    nekako sam se lijepše osječal prije te aplikacije.. ne znam zakaj :brow: se mogu poklonit bodovi?
  • NKDZ86
    2k
    treba se svaki euro bodovat, a ne 10e, bezveze plus da b skupio 2k bodova do kraja sezone jako teško...
  • OPZ
    3
    Logično je korisnicima omogućiti uvid u evidenciju dolazaka za ovu sezonu. Većinom sam ove godine skenirao na ručnim čitačima, bio na svim utakmicama i skenirao, a moguće da sam zbog tuđe greške izgubio pravo na prvokup godišnje dogodine. Valjda će se uskoro omogućiti uvid.
  • Nevo7
    799
    Bio sam na svakoj tekmi ove sezone, svaki put sam skeniran, a evidentiran mi je dolazak samo na velike utakmice. Koja glupost!?
  • Mladi Starac
    224
    pa tek je od ove tekme krenuo loyalty, a ovo je bila velika tekma...
  • Mladi Starac
    224
    mislim da će se to uvesti, da... polako... bit će to sve super.

ja sam jako happy zbog ovog featurea. tak i onak idem na tekme, a ovak mogu i dobit neku stinicu... poklon za klince, štogod...
    ma i da niš ne dobijem, fora mi je da je neki zapis gdje sam bio, na koliko tekmi...

svaka čast na uvođenju ovog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.