• ShanKu
    940
    Žena ljuta na mene... ja "kao" dobil bodove, a Dinamo nula
  • Doktor Kunić
    3.7k
    Malo je rec da je bolesno vidjeti, kako se stvari mijenjaju u roku samo 2-3 mjeseca

Mozda neki sad skinu rozne naocale i mozda prihvate ovu situaciju u kojoj smo.
    Dani Olmić

I šta sad? Pljuvati ćemo i srat po klubu kao ti? Oće itko reagirati na forumu više za ovog zabavničara(neću koristiti drugu riječ jer ću dobit ban). Stari moj odi pogledaj se u ogledalo. Nakon Salzburga si uzdizao svakog igrača koji je odigrao a danas sereš po čitavom klubu a uzdižeš magarce sa juga.

Ovdje vlada strašna histerija a predvodnik nje je ovaj zabavničar
  • morales
    149
    ne treba bit u klubu ni ona a ni on
  • Dani Olmić
    375
    objektivno sam naveo neke stvari, nema to veze s uzdizanjem tovara, nego je to trenutno cinjenica - a tebi ako ne paše, nemoj komentirat i preskoci moj komentar
  • Marc
    136
    Jel i ovakvo depresivno bilo i prosle sezone i ovakvi komentari… jednostavno ne mogu citat ovo sve…
  • Doktor Kunić
    3.7k
    objektivno uzdižeš tovare već mjesec dana sa svoga 5og profila
  • Dani Olmić
    375
    ne nego kazem tako kako je … procitaj jos jednom komentar
  • Probirštift
    472
    Pošto nemamo 3. napadača zaš ne igramo s krilima pa da Hoxha i Cordoba igraju
    Ako već žele igrat s 2 napadača onda nek kažu jebi ga i nek mali Ćutuk igra
  • Keyser Soze
    10.5k
    zaš ne igramo s krilima pa da Hoxha i Cordoba igrajuProbirštift

Ovo i mene zanima, mislim da bi to bolje izgledalo a 4-2-3-1 formacijom, ovo 3-5-2 je ok za Europu.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Sjever je dobro reagirao i nije bilo zvizdanja igracima a cini mi se da nije bilo zvizdanja ni od strane zapada. U jednom tjednu pobjedis na gostovanju u LP nakon 25+ godina i dobijes 4 komada od raspalog Osijeka... stvarno jedan vrtlog zbivanja.

Samo me malo smetaju ljudi koji odlaze prije sucevog zvizduka. Utakmica traje a stepenice na zapadu pune ljudi koji odlaze. Navijac je tu i u porazu i u pobjedi.
  • BBB Sibenik
    4.6k
    Je li Dinamo još najveći favorit za naslov?
    “Jest. Jer liga je takva da se protiv svakog može izgubiti bodove. Ima i Hajduk gotovo jednake šanse, ali ne smije se odbaciti ni Rijeku. Dinamo ima najveću širinu, može podići igru na veću razinu u usporedbi s ostalim konkurentima u Hrvatskoj”, poručio je Coppitelli. (N. L.)

Sve je rečeno i Bijelica je danas izmedu redaka jasno reka probleme. Moramo se uozbiljit, njemu danas zamjeram izmjene. Bjelica je poznat da ne robuje imenima na terenu, a danas je upravo to napravija. Zašto? Ne znam iskreno i ne razumijem. Mogu čak razumit prvih 45min, nakon tog ne mogu, al znam da iste greške neće ponovit za razliku od prethodnika. Pristup, pristup i pristup!
  • Dzoni
    749
    Jedino zviždanje koje prihvaćam je sucu i protivnicima koji se valjaju po terenu. Igračima treba podrška uvijek, ne samo kad je dobro
  • Jurki
    12.3k
    Dosel sam doma kak i svi razjeban i ljut.. bit ce tjedan u kurcu..
    moramo stegnut obranu ovo je kriminal kaj mi igramo otraga.
    Sad smo stvarno zasrali i zadnji je cas da se svi skupa probudimo.. igraci najprije.
    Spori smo ko blato, otraga curi na sve strane.
    Puknuli nam 2 puta po golu i zabili 4 komada... a mi se mucimo napred i bez rjesenja smo.
    Napravili smo danas milijardu greski i ovo gospodo kurca danas nist nije valjalo.
  • Probirštift
    472
    Mogao bi se uskoro igračima dati neki loyalty program pa kad skupe određeno bodove dobe plaću
    Ako dođu sat vremena ranije na trening 20 bodova
    Za svaki osvojeni duel 10 bodova itd
    Na manjim utakmicama dobe više bodova itd
  • hardek
    3k
    Kad su se malo slegli dojmovi, baš jako loše vođenje utakmica od strane Bjelice. Još od prošle sezone vuku se isti problemi, Jakir ih nije uspio riješit a evo i Neno opasno kašljuca.

Igra na postavljenu obranu je li-la, nešto se i stvori ali nam je stopa konverzije katastrofalna, ostajemo visoko, stoperi su spori a bekovi su nam krila koji jednostavno nemaju tu defanzivnu odgovornost. Mi već sezonu i po ne znamo koju formaciju igramo, alo kakve mehanizme možemo stvoriti kada svaki dan igramo drugu formaciju.

Mi u HNLu moramo igrat 4-3-3, stvarati ćemo prilike teže ali bi na konto individualne kvalitete trebali stvoriti dovoljno, a iza smo ipak kompaktniji. Također volio bi u HNLu više minuta za Roga, Kača i Stojkovića jer to su igrači koji ako ništa uvijek fizički daju 100%. Ne mogu vjerovati da ću ovo reći, ali mislim da je i Špikić zaslužio više minuta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.