• IceMan
    2.2k
    Ja kad sam danas gledao Mmaeea mislio sam da je uskrsnuo Franz Beckenbauer. Al samo izgledom i govorom tijela.

Čovjek spustio štucne, lagano trčkara. Sve kao postavlja.. sve lagano. Vraćanje polako lopte kad gubimo….

U najmanju ruku čovjek kao Franz s tri zlatne lopte u sedamdesetima.
  • Nolifer
    8.4k
    20241027-190557.jpg

Stojim uz tebe i kada ti ne ide i kada je teško s tobom sam ja, okreni se samo i poslušaj kako sjeverna strana ti pjeva u glas....
  • NitkoBitan
    18.6k
    Koliko je gledatelja danas bilo? Barem mi nismo podbacili.
  • Paggini
    24.1k
    13500 brijem. Šteta, da, jer sjever je danas bio u fantastičnoj formi. Da se vodilo bi izgrmilo sve, ali eto.
  • Jaro
    7.6k
    Jbt, neki ovdje nisu bas normalni. Poprimili sve simptome sekte. Ako nesto ne valja - ok je i pozeljno kritizirati. Bjelica, ako je trenercina, onda ni jednog koji je danas sudjelovao i minute u ovoj sramoti nece koristiti u Bratislavi. HNL mora biti kvalifikacija za LP i gotovo.
    Ono sto mene zanima - na pripremama, redovno au na terenu izgledali bolje momcadi popunjene od klinaca i pokojeg prvotimca. Kasnije, i Jakir i Bjelica - trpaj iskusne, "pouzdane"...
    Baturina i Sucic digli noseve pa im nije gust protiv Osijeka? - na klupu i Bratislava i protiv Dortmunda pa nek paraju oblake s klupe... Mmae, putem Bogdana laganini...
  • Dani Olmić
    375
    Pocetak sezone:

- najbolji PR u zadnjih par godina
    - bit cemo prvaci do zime
    - sprdnja na racun tovara, gattuso nece dugo
    - imamo 2 ekipe, jedna za HNL, jedna za LP
    - Mmaee je pun pogodak, svaka cast Maricu
    - Cordoba je zvijer, vidi se da ima nesto u njemu

Nakon 11. odigranih kola:

- mozda jedan igrac koji se doveo igra u prvih 11
    - hajduk odoše na +7
    - isti ti tovari skupljaju bodove i nizu pobijede, gattuso tocno to kaj su trebali
    - mislim da nemamo ekipu ni za HNL, a kamoli vise
    - Mmaee najveca boli***** koju sam ikad vidio u dinamu
    - Cordoba ni na kraju planova bjelici a kamoli da zaigra (dapace, Spikic igra)

Malo je rec da je bolesno vidjeti, kako se stvari mijenjaju u roku samo 2-3 mjeseca

Mozda neki sad skinu rozne naocale i mozda prihvate ovu situaciju u kojoj smo.
  • mali M
    5.6k
    ne kužim vas koji se čudite sasvim opravdanom histeriziranjuKeyser Soze

Slažem se s onim što želiš reć, ali uz ispravak. Histeriziranje nikad nije opravdano. Kritika okej, pa i ja kažem sve koji su me danas razočarali pristupom i igrom, ali histerija mi nikad neće biti opravdana pa makar koju sezonu izgubili prvenstvo. Roze naočale nose oni koji misle da smo pretplaćeni na prvenstvo i vrište čim se ne gazi liga sa 5 razlike....
    Ostalo se slažem
  • DrawTube
    5.2k
    Sjever danas je baš bio glasan. Top 3 izdanja ove sezone. Ljudi natiskani kao sardine. Nadam se da će dinamov puk nastaviti ići na tekme dok lovimo ove s juga.

Btw, očito nam se odbilo o glavu ono kenjanje na početku teme, to sam i ja zapoceo pa me očito stigla karma. Treba ubuduće ostaviti orgijanje i smijanje nakon tekme . Mislim pogledajte kaj smo sve pisali, iako opravdano-
    In-Shot-20241027-194041496.jpg

Budem ubuduće zackomio prije ovakvih tekmi, protiv Rijeke samo zazelit sreću i bok. Ako nam ova tekma ispadne odrednica za titulu, ovo kaj bu se vadilo sa zone će biti veći smijeh nego kad smo 2018 vadili izjave Engleza prije polufinala
  • emilperska
    6.5k
    Nevistić - u klubu od 2021.
    Rile - u klubu od 2021.
    Mišić - u klubu od 2020.
    Ademi - u klubu od 2010.
    Baturina - dijete kluba, dosao 2017.
    Sučić - u klubu od 2022.
    Petković - u klubu od 2018.
    Teo - u klubu od 2018.
    Kule - u klubu od 2019.
    Špikić - u klubu od 2021.

Od igrača koji ozb participiraju tu su RPG, Max Torrente kao dolasci SDa.
    Pjaca, Rog - kao povratnici i bivši igrači koji su po meni dovedeni zajedničkom odlukom Jakira, SDa, predsjednika/predsjednice tadasnje itd (Rog)
    Hoxha - kao dolazak na Jakirovo inzistiranje
    Stojke, Kačavenda - dogovorili Perasica i Šimić
    Ovo ostalo zasad nije vrijedno spomena..

Ovo je zadnje upozorenje onima koji upravljaju sportskom politikom da im je zimski prijelazni rok zadnja šansa da nesto preokrene.
    Okosnica ekipe iz 2018-2021 ovu sezonu vise nece sama moci iznijeti, pojačanja su osim 2 iznimke teški kurac..
    Mi na zimu moramo stvoriti novi Dinamo kao i 2018. koji ce dominirati sljedecih 6 do 7 godina.
    Ako ovaj SD to ne moze, trazi novog dalje kojem se neces morati uplitati u posao..

Rekao bi da smo dosli pred zid jer generacije 2018 do 2021., vise ne mogu same..
  • Gradjanski Dinamo
    330
    Defetizma ko u priči.

Ajmo ovako. Ofenzivno jako dobra utakmica. Zapucali smo minimalno tri stopostotne šanse i to nas je koštalo 3 boda.

Mmae van forme potpuno. Kriminalan. Sva četiri gola preko njegove strane. Nevistić nije nikaj uspio obranit.
    U fazi naše tranzicije u obranu smo ispadali amateri. Ko protiv Bayerna i Belupa.

A ovi kaj god su imali su iskoristili. Neke situacije vjerojatno na sljedećih 5 treninga neće ponovit. Da ne povjeruješ.

Pogledajte snimku tekme. Bit će vam sve jasno.

Statistika je jasna da ne može bit jasnija.

Idemo dalje. Prošlo je 11 kola. Još je 75 bodova u igri.

bHD9476nGc.png
  • Krulek
    525
    Nedosljednost i neobjektivnost ocjena na SN. Osim
  • Miro Vugrinec
    5.4k
    Čitam zonu redovno iako sam se oprostio i rekao da neću pisati, ali evo odlučio sam se vratiti(samo Osvrti na tekme će biti) pa kom krivo kom pravo. Jednostavno ovo je situacija koju ne mogu ne iskomentirati. Nisam sklon nikada bio senzacijama kako pozitivnim tako i negativnim i to je općenito nešto sto me najviše živcira kod ljudi. Jedna dobra tekma najbolji su na svijetu, jedna losa najlošiji su. Kritike treba i mora uvijek biti. Još nakon Qarabaga bilo je realnih komentara ljudi koji prate nogomet objektivno i koji znaju da kad ti jedna ekipa stvori 10 šansi a pobjedis 3:0, da je to jednostavno nerealna slika i čista sreća. U našoj ekipi igra jedan, mozda eventualno 2-3 igrača koji imaju klasu za igrat standardno u ligama 5. Taj jedan je Baturina, a druga dva su Petkovic- na momente, Al trkački nespreman za svaki vikend jakih tekmi i Sucic- velik potencijal, al jos uvijek zelen da u kontinuitetu igra na visokoj razini(ove sezone odlično protiv Monaca, Salzburga, Poljske u gostima- kriminal oba Osijeka, Rijeka, Hajduk). Ostalo su sve igrači kojima je ili Dinamo plafon najveća stepenica u karijeri kao npr Hoxhi i Bernaueru ili su potrošeni kao Ademi, Pjaca, Ristovski. Fali tu igraca koji rade razliku, protiv Istre gledam sastav, vidim nema Petkovića i Baturine, odmah znam da će biti napeto jer jednostavno njih dva su jedina dva koja mogu na individualnu klasu povuc kad ekipu ne ide. To se vidjelo i danas. Baturina moj mezimac imao je par greški koje su se pokazale ključne, jbg onaj zicer mora zabit, kod trećeg gola gubi loptu i primamo gol, to je bas kad se potrefi sve najgore nakon nečijih grešaka. Ali bez obzira na te dvije greške, bio je najživlji nas igrač na terenu, jedini igrač koji je preuzimao odgovornost, driblao, jedini igrač kojeg su čuvala po dvojica. I onda Nenad kojeg inače također obožavam radi grešku koju trener ne smije napraviti, a to je zbog 1-2 greške mjenjati glavnog ugraca svoje momčadi. Okej pogriješio je, njemu na dušu ide taj treći gol(iako Mmae kriminalno rjesava ta situaciju), ali ne smiješ vaditi jedinog igraca koji ti je živ na terenu zbog toga sto je nešto zeznuo. Jednostavno ostavis ga da se proba iskupiti. Nama ulazi Rog i ostajemo na njemu, Sucicu i Mišiću od kojih nijedan neće sigurno individualno rjesit tekmu, a igramo s 3 iza i bez krila. Dakle sam sebi je Nenad tu pucao u koljena. I izlaskom Baturine naravno da smo odmah pali. Na 3:2 od 60-65 min Osijek nije mogao izaći iz svojih 16 metara, visio je gol i onda smo mjenjali i igra je skroz pala zbog te trenerske greške. Treba reci da imamo kadar koji je jako limitiran. Treba isto tako reci da nam se protiv Monaca pogodilo vise stvari(los teren gdje smo imali ogromnu prednost, galvanizacija ekipe nakon sramote od 9:2 gdje jednostavno ideš kao da je zadnja tekma da ispereš tu sramotu i genijalnost Baturine i Sucica), a Red Bull smo pobjedili i to sam i očekivao jer ovaj Red Bull ie najsmjesniji u zadnjih 10 godina i na 5 su mjestu u austrijskoj bundesligi koju Dinamo osvoji bez problema. Naravno to su velike partije naših igrača, svaka im čast na tome, ne treba to obezvrijediti, ali kazem samo treba realno sagledati i te velike tekme kako se došlo do njih. Da je ovo alarm veliki i ekipi i Nenadu je, -7 mislim da nismo imali nijednom prošle sezone osim s utakmicom dvije manje. Igramo ligu prvaka koja je 10 puta teza nego konferencijska i imamo 8 tekmi u odnosu na 6 u grupnoj fazi prošle godine. To je nešto sto je jako izazovno i mislim da nam najveći problem predstavlja upravo ono sto sam i napisao premalo igrača koji su za nešto vise od hnl. Svi obi mogu igrat hnl, ali razliku rijetki mogu u našoj ekipi. Ova godina će biti zahebanija nego prošla jer tovari imaju Gattusa u odnosu na Karoglana prošle godine. Umjesto tetkice koja gladi jaja Livaji imaju terminatora koji bi Livaji za prvo sranje bez problema udario samar. To je velika razlika i naša ekipa će morati biti na 101 posto da osvoji prvenstvo. Prvenstvo nije gotovo, treba biti mirne glave, ali znati da je ovo premalo, tanko i da ćemo teško ovako do prvenstva. Pozitivna stvar u ovom svemu je sto vjerujem da tovari unatoč gattusu na +7 će biti sami od sebe dosta opušteniji jer imaju dobru razliku i zbog toga bi mogli kiksati ubrzo, a svi znamo kad oni jednu kiksaju da mogu kiksati i 5 zaredom jer iz euforije lako se dođe i do depresije. Treba dici glavu gore, biti podrška našem klubu, ali davati i konstruktivne kritike kad ide dobro jer i u dobrom ima dosta stvari za popraviti.
  • Hnlovac
    1.2k
    TL:DR lajkovi
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Ako ovaj SD to ne moze, trazi novog dalje kojem se neces morati uplitati u posaoemilperska

Koliko ces tom novom dati vremena prije nego ga krenes tjerati?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.