• NitkoBitan
    19.1k
    Danas je raskrinkana jedna stvar, a to je prijelazni rok, koji je možda najgori unazad 5 godina, a to baš i nije bilo lako uspjeti.Haza

Definitvno nije. Povlacit ce se crte poslije polusezone/sezone.

Treba ovo napisat poslije Monaca ili Salzburga... Lako je jahat na valovima pozitive/negative i tako skupljat lajkove.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Prvo bi se svi trebali makar malo primirit i pokušat imat neki određen rang civilizirane rasprave, od prijetnji i prozivanja nema nitko ništa.

Možemo se do sutra svi međusobno prozivat i dolazit na čeke sa 10 likova uživo i uzet nekom dušu, nisi ništa napravio, nego si samo karakterna picika izlizanog kvazi kvartovskog brijača.

Isto kao i to, tako i igrače, i mene znaju nazivcirat, baš opasno i svi drugi, al ne treba sad davat neke ružne epitete ljudima, jebiga.

Makar bi tako trebali, jedino ako pravila ne vrijede na forumu za sve isto, nego se gleda između privilegiranih, manje priviligerianih, one koji su potajno okarakterizirani kao glupi, neinteligentni, forumskih cirkusanata koji samo loču, pišu samo da kupe lajkove itd itd... pa sam recimo nasuprot toga sve ja radi istog takvog epiteta bivšem igraču dobio 3 dana u Banovićima prije koji mjesec, nije fer onda.
  • Crni86
    4.6k
    cemu nezadovoljstvo?

Da li je tebi okej da mi sa budgetom od 50 milijuna eura gubimo od osijeka, cupamo se protiv Istre , gubimo od Hajduka koji nema za biber i uspjeli su dovest samo 2 igraca te su se dva dana orije medusobno isposvadali na mrtvo ime, da ne mozemo dobit rijeku koju je olimpija torpedirala 5:0.

Da problem je ako nebudemo prvaci. Imas uvjerljivo najskuplji i najkvalitetniji kadar. Ne mogu vise slusat price o europskim utakmicama, umoru i sl. Jebeni tovari imaju do sad jednu utakmicu manje od nas u sezoni pa su na +7. Problem krece od upravljanja klubom da se svi ljudi koji donose odluke priupitaju kako izgubis titulu koju trebas samo pokupit jer su si svi rivali sami sebi pucali u nogu. Onda je problem na nama clanovima da razmislimo da li smo dobro odabrali na izborima.

Ne pricamo mi o tome da nama uzme neko titulu zato jer je eto stvarno je tu na nekoj nasoj razini. Problem je sta smo mi iza jadne rijeke koju je torpedirala Olimpija 5:0 i iza Hajduka koji nije uspio dobit Zuzemberk i one ribare u gostima. Ajmo se vise svi skupa prestat lagat. Neosvajanjem ovog prvenstva bi to bio jedan jako jako veliki gaf koji bi morao rezultirat ponudenim ostavkama odgovornih ljudi na celu kluba. Samim time dolazi do novog potresa u klubu i nova kriza vladanja.

Imamo jos dovoljno utakmica do kraja prvenstva i nadam se da jos imamo snage to sve izvuc. Iskreno ne znam kako, ali se nadam. Jer to da ne osvojimo ovo prvenstvo i sve sto to donosi sa sobom nam stvarno ne treba. Situacija je ozbiljna i vrijeme je da to svi skupa shvatimo.
  • Haza
    5.6k
    Definitvno nije. Povlacit ce se crte poslije polusezone/sezone.NitkoBitan

Griješiš, ti danas planiraš prijelazni rok za zimu, ako si ti zadovoljan sa Mmaee, misliš da će biti dobar, onda nećeš ići na zamjenu. Ja recimo, da sam ikakav faktor u klubu, bi mu rekao da može tražiti novi klub.
    Ako povučeš crtu na kraju sezone, na rivi će već biti 100 tisuća ljudi.
    Crta se u velikim korporacijama povlači svaki kvartal.
    Možeš li mi reći kakve veze Monaco i Salzburg imaju s prijelaznim rokom. Ja ću ti reći, nikakve.
    Tko je od novih igrača igrao u te dvije tekme. Te tekme su iznijeli starosjedioci, plus Torrente.
    Upravo je problem da nama starosjedioce nitko ne može zamijeniti, rasteretiti, nama pati igra kad izađe Teofil, kad ne igra Ristovski, kad nema Petka, kad su Sučić i Baturina umorni.
    Jao nama ako mi nećemo ići žestoko u zimskom prijelaznom roku.
    I nikakve lajkove ne skupljam, pišem vrlo objektivno i trezveno. Čak nikoga generalno niti prozivam u klubu, iako Mmaeea moram, jer nas je shebao protiv Hajduka, Belupa i danas. Prosjek mu je trenutno da mu je svaka druga tekma kriminal.
  • masacusec
    3.9k
    Ovo ne pišem afektivnim i razularenim subjetivnim tonom nakon ovakve utakmice, već uistinu smirenim, ali razočaranim pogledom na ovaj poraz. Poraz od jedne provincijalne momčadi kojoj je sredina hnl-a svevremenski standard, i pritom ne želim vrijeđati osječane (kao navijač svog kluba), već realno gledajući; povijest, brojke i statistika to dokazuju. Veliki sam ljubitelj Nene Bjelice, međutim pojedini igrači Dinama su inferiorne kvalitete i ne zaslužuju nositi naš dres. Bit ću površan i neću pikirati ni na kojega, ali oni koji se razumiju u nogomet, shvatit će o kome je riječ. Inače sam (bio) ultras i nisu me nikada toliko zanimalo rezultati, no danas kada opet imamo onaj čisti, toliko sanjani Dinamo, želim da on i na terenu bude savršen. Tak da me full bole ovakvi porazi od bezveznih momčadi, jer osijek nam nije nikakav rival, niti sportski niti navijački, nedorasli su nam u svakom segmentu i onda nam utrpaju 4 komada. I to ne svojom izvanrednom kvalitetom, već našim pacerima, našom indolentnošću te insuficijentnim kadrom na pojedinim pozicijama.
    Neno, kao što rekoh, tvoj sam veliki fan i apologetik te je vrijeme da se riješiš diletantskog kadra u momčadi koji svojim recidivizmom daju priliku protivnicima da povećavaju svoje šanse za titulama.
    Nakon onakve večeri u Salzu, onda ovakvo prizemljenje....baš čovjek ostane posran!
  • sport
    3.6k
    Jesi ti mene negdje poslije utakmice prisluškivao pa si uglavnom napisao ono što sam i sam govorio. :lol:
  • miro
    4.7k
    Ne bih se složio da je Osijek provincijska ekipa. Danas su oni odigrali ko neki Bodo, Midtyiland i slični. Disciplinirani, brzi, dobri na lopti, s dobrim planom igre. Zasluženo smo izgubili, ali da smo poveli 2:0 petarda bi pukla - i to je ono što treba ispravljat, to je stvar mentaliteta
  • Haza
    5.6k

Hahahha
    Vjeruj, danas mi je bilo baš teško na tekmi, okrenuo sam se oko sebe jednom i to prema loži, i vidio ženu od Bjelice. Moram priznati, dobra mačka, to me malo diglo, pa opet depresija.
    Drago mi je što isto mislimo, nadam se samo da neće ispasti da smo hejteri ili rušitelji atmosfere.
    Čitam sad intervju Bjelice, više manje je rekao sve što i mi tu pišemo. To je dobar znak, bitno da je on kao trener uvidio greške i probleme.
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Ma razumijem te, sve ovo je baš teško za shvatiti, ono što ja ne želim da se uvuče luzerski mentalitet u klub niti slučajno. Ja sam bio napisao da jebeš Ligu prvaka, znam da su te pobjede ,, veličanstvene" i gostovanja su ,,sexy", ali nama uvijek mora biti prvenstvo broj jedan. Primili smo četiri gola od jebenog Osijeka doma, to je baš katastrofa. Na jednoj tekmi prošle sezone, kad se sve pokrenulo, rekao sam frendu na Sjeveru da, po meni, dugo lošija ekipa Dinama nije dobila ovakvu podršku pa smo se raspravljali ,,sto dana". Jebi ga, možda je titula prošle sezone prolongirala neke promjene koje su se trebale dogoditi
  • blubach
    500
    Od početka prošle sezone mi igramo odvratno loše i na silu. I u zadnjih 20 godina je bilo takvih perioda, što je normalno, ali ne sjećam se kad sam u HNLu, barem osobno, osjećao takav jad i nekolektivnost u igri kao u ovom periodu. Čak i kad je Rijeka uzela naslov, bar mi je tako ostalo u sjećanju, smo igrali bolji i stabilniji nogomet.

Nešto ne štima. I to opako ne štima. Igrači? Trener? SD? Ne znam. I da, mrtvi se na kraju broje, ali ako ćemo mi opet teškom mukom i na silu do naslova, i dalje nešto ne štima i treba se puno toga popraviti.

Rezultat je bitan, ali je bitnije imati gard, ideju, viziju.
    Mi trenutno imamo k*rac.
  • Filip 91
    927
    “Zar ga voliš samo na europskim?” se više ne odnosi za navijače nego za igrače
  • Keyser Soze
    10.6k
    Dinamo je od 4. do 11. kola s +4 došao na -7, znači da smo u zadnjih 7 utakmica u HNL-u na -11, nevjerojatan podatak.
  • Krizy
    46.5k
    Veliki pozdrav financijskim stručnjacima, taktičkim znalcima, wannabe scoutima i manipulatorima statistikom koji su zbog zaslijeplijenosti mržnjom prema treneru obećali da će cvetati cveće u naše poduzeće čim dobije otkaz.Captain America

Jedini koji je zaslijepljen mržnjom si ti. Za Jakirovića si i nakon dvoznamenkastog broja poraza govorio da treba dobiti par prijelaznih rokova i ne znam koliko reprezentativnih stanki.

Najveći klošar u povijesti ovoga foruma.
    Ti nisi nikakav navijač Dinama, ti si navijač Jakirovića.
  • Crusades1986
    13.4k
    Kak si je Jakir iststovirao trofeje tak očekujem i od ovog da si tetovira Jakira... ista su razina negdje
  • Facke
    4k
    Glejte decki, ove floskule da se Dinamo voli i kad gubi bume valda jos sto pot precitali. Jednostavne ove nije dobre. Bjelica je Istru nekak prezvakal ali sumnjam da bu i ovaj poraz. Od novih igraca za sad nemame pune. Torrente se pokazal kao dober , Pjaca je ok, Cordoba slicne ko i Pjaca ok za sad. Ali to je sve premale. A ostale nemoram ni spomenuti. El ni ne igraju em ak igraju nist od toga. Nase momcadi su trebala pojacanja koja cine ovu momcad boljem , a ne prinove. Lutame s formacijama, nemame standardnu formaciju. Saku tekmu neke druge.
    433,352,3412 kaj bume jos vidli?! Od novih igraca je jedine igral Torrente protiv Salzburga , (Stojkovica i Kacavendu ne brojim posto su i proslu sezonu bili u rosteru). A danas ? Torrente je odigral ok , Mmaee kriminalen. Pjaca zabil dva. A de su ostali nestali? Nemame brzine , spori sme , nejdeme u duele kak treba. Pa ja ne znam kaj je deckima kad igraju HNL. Sad bume gledeli muku protiv Sibenika ?! A protiv Bratislave budu leteli po terenu?
    Kad bu Bjelica zagrmel nebi stel biti v koze igraca.
    Al jbg. Nisme doveli dodatnuga levuga beka s kvalitetu, nisme doveli jos jednuga napadaca i nemame jos dodatnu telesne jaku sesticu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.