• CastAway1986
    1.7k
    KTC na klupi od očaja nije mogao ni gledati kao da je dinamovac od malih nogu.
    Bio bi najsretniji da je on dvije , tri godine mlađi
  • CastAway1986
    1.7k
    ispada da je Osijek napravio pravu stvar ostavivši trenera na klupi nakon ocajnih rezultata na startu sezone..
  • Orc123
    8.5k
    I zasto pobogu kad se odigra jednom dobra utakmica u sustavu 352 za koju nije momcad selektirana, zasto se dalje taj sustav forsira ako se zna da Dinamo oduvijek igra sustav sa 4 iza i da su najveće pobjede i uspjesi u hnl ostvareni u tom sustavu! Ako ti momcad selwktirana za taj sustav, a ocito da je, zasto se u hnl ne igra to! Razumijem da za Europu se zeli stabilniji sustav odiza sa 5 ali cemu u Hnl da igramo sa tri stopera?? Cemu? Ajd da Risto igra toga desnoga koji ulszi prema naprijed ko bek ali ovo danas nisam shvatio, pogotovo ne da smo nastavili igrati u tom sustavu bez krila i drugo pol...krila nisu Wingeri....
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    ovakvih poraza ce biti jos nazalost, hnl ce patiti dokle god je prolazak u ligi prvaka "bitniji", izgleda da tu ni Bjelica ne moze nista jer se vidi na nekim igracima da nemaju istu motivaciju kao i u europskim utakmicama.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Ova utakmica je pokazala zašto je Rile vođa i još uvijek kvaliteta.

Mmae mi je od prvog nastupa ostavio loš utisak, njegov govor tijela je koda je osvojio 10 naslova s Dinamom i sagradio Maksimir ,pa sad može malo pod ručnom,ja čak ne vidim ni kvalitetu kod njega ni u pasu ni u skoku,ni u jednom osnovnom elementu.

Osijek me iznenadio,očigledno napreduju i dobili su dobrog strijelca,imaju dosta "živih" igrača.

Jurišića očekujem u našem dresu iduće sezone ,jer želi igrati za nas.
  • DiddyGuela
    2.1k

Dok god budes na ovaj nacin gledao nogomet mnogo toga ti jos dugo nece biti jasno.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Nakon utakmice sam naravno ostao dati podršku igračima, nadam se i dalje da možemo biti prvaci iako nam je situacija gora nego prošle sezone. Ne znam koliko je to realno, ali eto nada umire posljednja.

Neke se stvari moraju reći, prije svega mislim da je postava bila promašena skroz, svaka njihova kontra je bila opasna, previše silovanja lopte s naše strane. Ja nikad u životu nisam vidio onakvu nonšalanciju nekog dinamovog stopera (možda i igrača u cjelini) kao danas od Sammya Mmaeea. Taj čovjek je ispadao kao ratkapa, šetao se po terenu i nadam se da više nikad neće zaigrati za Dinamo, eto koliko je bio loš. Baturina se zajebavao skupa sa Sučićem u situacijama koje se moraju odraditi skroz ozbiljno, tu smo i primali golove. Prije tekme sam rekao da nam Salzburg ništa ne znači ako danas ne dobijemo što se pokazalo istinitim jer mislim da sad niti jednog navijača Dinama ne boli briga za Salzburg ili za LP nakon još jednog kiksa u prvenstvu.

Iskreno ne kužim vas koji se čudite sasvim opravdanom histeriziranju ljudi nakon ovakve tekme i pišete neke sarkastične komentare, ljudi ovo je loše i prvenstvo nam izmiče iz ruku, probudite se, skinite roze naočale. Zar loša igra u svakom derbiju, trpanje u Koprivnici, x u Puli, trpanje danas na Maksimiru vama nisu dovoljno ozbiljni alarmi da shvatite koliko smo za kurac ove sezone?

Nekako mislim da Dinamo nema kvalitetu za pobjeđivati u serijama, SD je doveo dosta igrača od kojih se kao nekakvo pojačanje pokazao Torrente, na kolumbijakog 21-godišnjaka se potrošilo 2.1m eura, a čovjek ne igra, za Mmaeea je sve rečeno, Jan Oliveras je najavljen kao bomba od igrača s 0 minuta seniorskog nogometa, Pjaca nije ni sjena onog igrača, nema zamjene za Mišića, nema trećeg napadača, nema pravog lijevog beka, nema pravog rezervnog golmana. Dinamo se nakon onakve prošle sezone nije trebao pojačati za LP nego za HNL, to se nije napravilo zbog štednje u vjerojatno najgorem trenutku i sad imamo ovo što imamo - minus 7 za protivnikom koji nema poraza u prvenstvu i kod kojeg idemo u goste gdje se vrlo lako može zaključiti prvenstvo, a pojedinci neka ovdje i dalje pišu sarkastične komentare i čude se kako netko može išta propitkivati.
  • Crni86
    4.5k
    Neka se i dalje igracima tepa. Izudaralo se jakira da je nezanlica da je ovo da je ono. Ja sam bio jedan od onih koji su bili za smjenu Jakira i dalje mislim da je to dobar potez. Ali isto tako nakon danas je sasvim jasno da su tu puno vecu ulogu imali sami igraci koje su svi postedili i pravdali. I sa time treba stati. Nitko od njih nije veci od kluba da bira utakmice koje ce igrati.

Primiti gol protiv istre odmah s centra pa sad protiv osijeka. Sramota. Svih skupa moze biti sram pogotovo jer su pokazali da mogu i protiv Monaca i protiv Salzbruga. Nisu oni nekvalitetni, ali ovakvom bezvoljom predstavljati klub je jedna orgomna sramota. Imas jako lijepu posjetu danas, sjever je grmio bas jako, imate paprene place zbog kojih bi trebali igrat isto da li je na stadionu 5 ili 50 tiisuca vasih navijaca pa koji vam vise k treba da vas se motivira?
  • Orc123
    8.5k
    to je pokazao kod proslave gola....decka je Dinamo stvorio, ok nisi uspio se nametnuti, pa nisi ni u Rijeci ali Dinamo te stvorio!! Postovanje prema klubu koji te stvorio i za kojeg kao navijas mora biti....ovako samo pokazuje da je nikakav karakter! Ne zelim ga u svwtom dresu jer se popisao po svakome tko ga voli svim srcem. Ok zabio si, pokazi dostojanstvo i karakter, on ga ocito nema!
  • Crni86
    4.5k
    Kaj se dogada s rpgom? Od kad je Neno doso, njegova forma je dobrano pala.
  • Orc123
    8.5k
    on danas nije bio problem...nit je sta zaebao u obrani, asistirao u napadu...sta bi trebao? Problem je sto igra van svojih pouicija a zamijenjen je ili radi ozljede kako neki pisu ili zato sto smo se otvorili na Spikom na WB a ne zato sto je bio problem On....
  • don
    6.8k
    Iskreno ne kužim vas koji se čudite sasvim opravdanom histeriziranju ljudi nakon ovakve tekme i pišete neke sarkastične komentare, ljudi ovo je loše i prvenstvo nam izmiče iz ruku, probudite se, skinite roze naočale. Zar loša igra u svakom derbiju, trpanje u Koprivnici, x u Puli, trpanje danas na Maksimiru vama nisu dovoljno ozbiljni alarmi da shvatite koliko smo za kurac ove sezone?Keyser Soze

post tjedna.

roze naočale, jebiga.
  • Crni86
    4.5k
    dio problema je bio kod njega. Curilo je sa te strane uzasno. Kombinatorike nikakve. Kod izbijanja lopte maxa kod drugog gola on se mice od svog igraca umjesto da pokusa anticipirati gdje ide lopta. Govor tijela mu je isto tako jako pao i nema uopce vise istog truda kao prije. Nemojmo se lagati, ali covjek je pao u formi.

Dosta je vise da igraci budu svete krave.
  • Orc123
    8.5k
    to sve nisi direktne pogreske za gol...tako mozes svakome igracu naci gresku...i istina je svi snose odgovornost! I tu ne treba vaditi pojedince...problem je momcad, istina....
  • GaijiZG
    1.5k

Al Maric je SD od Perasice, ne tih ljevicara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.