• Zagreb1992
    1.8k
    Pukom srećom ili ne oni u malim utakmicama uzimaju 3 boda mi ih olako ispuštamo ..Kritike mora biti ..Pa htjeli smo demokraciju gdje svatko ima pravo glasa onda isto tako i istrpimo komentare kakvi god bili ..Naravno sve u granicama normale
  • CastAway1986
    1.7k
    Da uzimaju bodove kako tako I obrambeno stoje puno bolje od nas ..Ali mi je smiješno reci da je Gattuso trenerski mag naspram Bjelice
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Pukom srećom ili ne oni u malim utakmicama uzimaju 3 boda mi ih olako ispuštamoZagreb1992

Pa dobro, sve 5, tako je kako je, ali sada radi toga govoriti da je Gatusso nivo iznad Bjelice je meni suludo.
  • Benito
    948
    a vodi ih ozbiljan trener koji je realno za Jakira i Bjelicu ipak veličina.sebenico

Veličina za Bjelicu? Hahahaha vrh, volim forum svašta pročitam
  • rioda
    5.1k
    Podržavam ekipu uvijek pa tako i sad, ali mi se smračilo danas kad je ušao Špikić. Nevjerojatno mi je da je taj poluigrač prva opcija u situaciji kad ganjamo rezultat
  • BigZ
    502
    Prije svega, cestitke Osijeku na sjajnoj igri, neumornoj borbenosti i hrabrom stavu. Iako su primili gol, nisu se povukli – vec minutu kasnije dvojica igraca sprintaju i spasavaju situaciju Baturine jedan na jedan s golmanom. Samo minutu nakon toga, presjekli su loptu, izveli brzu kontru, izborili faul i na kraju zabili gol.

Kad su primili drugi gol, opet se nisu povukli, vec su odmah vratili vodstvo. Cijelu utakmicu su bili prijetnja, nisu se zabili u vlastiti sesnaesterac, vec su igrali pametno i cekali priliku kroz kontre.

S druge strane, Bjelica je promasio s izborom postave. 3-5-2, Hoxha kao bek? Pjaca na poluspici? O Mmaeeu sve znamo. Ovu tekmu smo trebali igrati s krilima i bekovima. Osjecani su pametno zgusnuli sredinu i time neutralizirali nas vezni trojac iz Salzburga. Mozemo kriviti Baturinu sto pimpla nepotrebno, ali ne smijemo zanemariti ni trud Osjecana da ga natjeraju na gresku.

Prije dva dana svi smo hvalili Bjelicu zbog izjave o HNL-u i Ligi prvaka, a sada neki tvrde da se bahatost vraca kroz rezultate. Sto je trebao reci, da idu „uzivati” kao Jakir prije Bayerna?

Za one koji misle da je Dinamo ovom utakmicom predao titulu Hajduku... Do kraja prvenstva jos je 25 kola i 8 mjeseci. Tko kaze da je nerealno ne priznati da Hajduk ima jednu ruku na peharu, zar nije podjednako nerealno misliti da Hajduk nece prolaziti kroz svoje krize, kao svaki klub? Nasoj krizi u HNL-u takoder ce doci kraj. Ovu tekmu vidim kao karmicko prociscenje, kao zatvaranje kruga izmedu Bjelice i Osijeka. Ponizili su nas usred Zagreba nakon trijumfa i euforije u LP-u, al idemo dalje...

U moru lekcija koje smo dobili u zadnjih godinu dana, ova je bila jako ruzna, ali i nuzna. Potvrdila je ono sto svi znamo – da smo sami sebi najveci neprijatelji. Krajnje je vrijeme da se svi zajedno pogledaju u oci i sami sebi opale samar. Dosta je bilo pljuski od drugih, vrijeme je da se prizemljimo i ovu zadnju damo sami sebi.

NEMA PREDAJE
  • Babangida
    41
    Ljudi u 11 kola imamo duplo vise primljenih golova od Varaždina , nešto debelo ne štima , Nike samo do obrane, igra se poluaktivno hnl
  • ElDorado
    309
    Meni je nevjerojatno uopce sadpricati bit cemo/necemo bit prvaci. Bit ce kako cemo zasluziti. A ocito u hnlu imamo ozbiljnih problema. Bjelica je danas u JL rekao da mora upoznati sve igrace a da ima jako malo vremena i treninga. Preuzeo je momcad s nedefiniranim sustavom i hijwrarhijom u momcadi. I nema drugog rijesenja nego da se pokusa poslozit sve u sto kracem roku.
  • Moubandje
    6
    Možda si trebamo priznat da smo loši i za HNL i jednostavno igrati bunker, prepustiti posjed velikanima kao što su Varaždin, Belupo koji znaju s loptom, a mi čekati iz kontri i polukontri, očito bolje igramo tako
  • reziser
    6.9k
    i nakon danasnje tekme netko nesto kaze protiv Rileta i Catharine....oni su nam puno falili...jbg
  • BigZ
    502
    Ljudi u 11 kola imamo duplo vise primljenih golova od Varaždina , nešto debelo ne štima , Nike samo do obrane, igra se poluaktivno hnlBabangida

Prosjek primljenih golova u HNL-u je 13.5 - a mi ih primili 15...
  • Antisha
    774
    Što se Rileta tiče, bio sam u krivu i pokrivam se ušima. Fali nam i jebeš ga.
  • Toni90d
    671
    Zašto spominjati Tovare, kad mi imamo 5 kikseva od 11 utakmica u domaćem prvenstvu. Pitanja su:
    Zašto igrači ne uzmu HNL za ozbiljno, pa prilikom pozitivnog rezultata od 2-3 razlike ne rade žabice, preskakanje lopte, gledanje u protivnika, a ne na početku utakmice kad je 1-0.
    Zašto sportski dio kluba, kad se znalo da ulazimo u LP, da će financijski biti lakše (znam da lova kasnije dolazi, ali postoje banke a mi imamo dobru pozadinu da dobijemo 1-2-3-4-5 milijuna€), nisu dovedene bar zamjene za neke ključne pozicije (Lijevi bek, zamjena za Mišića, 3. napadač), na razni HNL-a, pa nek se ovi odmaraju, ali nek gledaju kako ima konkurencija, pa kad glavni igrači sjebu na HNL utakmici, jer su si prevažni za to natjecanje, nek sjede na klupi sljedeću LP utakmicu.
  • Peškaman
    4.7k
    Vidim da dosta ljudi piše da je trener kriv,mišljenja sam da je u Puli bio kriv djelomično zbog sastava kojeg je poslao na teren ali ovdje ne vidim njegovu krivicu.
    Dva puta zaredom događa se vezi/obrani da nakon zabijenog gola primamo odmah gol.
    Današnji poraz je poraz igrača.
    Previše golova primamo,trenutno smo primili 15.
    U svakoj utakmici imam osjećaj da primamo gol iz ' jedne jedine' šanse koju protivnik napravi a da nama treba puno prilika za zabiti.

Očito je da nam roster igrača nije toliko superioran u odnosu na druge koliko smo mislili.
    Imamo 'istu' momčad kao i prošle godine gdje smo se mučili u prvenstvu,pritom igrajući Konferencijsku ligu.
    Pojačanja se dosad nisu pokazala osim Torrentea trenutno i MMAea u početnom dijelu.
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Al ja ne kužim, u prvoj Bjelicinoj tekmi na klupi rabijemo Lokose i ostavimo ih praktički bez šansi, dok istovremeno ta ista Loksa prvo uzima hajduku bodove na kranjči, a jučer stvara dvoznamenkasti broj šansi na Poljudu. Osijek na Poljudu centar nije mogao proć, a danas nas školovali. Niš mi nije jasno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.