• San Lorenzo
    16.6k
    Prošlotjedna medijska hajka je donijela plod, Bukviću rođena mater ono ne bi svirala, lik ostavlja nogu na travi da zakači Nevistića, usaftani idiot pokazuje na penal, al' neka...
    No...da ne ispada da se izvlačim na suce, vezni red kriminal, obranu ne igraju, 352 je mučenje, Mmaee sramotan...dva desna krila koja su dovedena gledaju u leđa Špikiću...situacija nije ugodna, ali situacija nije takva da se mora paničariti.
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Rapid Beč - Salzburg 3-2
    Sparta Prag - Salzburg 3-0
    Tirol - Salzburg 0-0
    Salzburg - Austria B. 2-0
    Salzburg - Brest 0-4
    Sturm - Salzburg 5-0
    Salzburg - Altach 2-1
    Wolfsberger - Salzburg 0-0

Ovo su rezultati Salzburga u devetom i desetom mjesecu. Ljudi su peta ekipa austrijske lige, nisu ništa jači od Osijeka ili Rijeke ali se napravila ogromna priča oko te pobjede kao da smo Atalantu dobili u gostima. Sada ćemo vjerojatno dobiti i Slovana jer je to sirotinjska ekipa u kojoj je Tolić alfa i omega pa ćemo pričati o najboljoj europskoj sezoni u povijesti Dinama gdje se u LP skupilo 7,8 bodova a nećemo govoriti o protivnicima i njihovom stanju kao ni o stanju terena kad se izvukao bod protiv Monaca.

Živimo u jednoj velikoj laži, ne možemo nikako prihvatiti da su pojačanja loša i da nemamo ništa bolju ekipu nego prošle sezone. Imamo širinu, ali širinu loših igrača. Senatori su (osim Baturine i Sučića) i dalje naši najbolji igrači. Petković, Theophile, Ristovski, Mišić, čak i Ademi (ovakav kakav jest) moraju biti u svakoj utakmici u prvih 11 da bi se mi mogli nadati bodovima, čak i protiv Osijeka. Bez njih ne možemo dobiti ni HNL osrednje ekipe. Nije njih Jakirović forsirao zato jer su privatno dobri nego zato jer su kičma ekipe bez koje se ne može. Hvala nebesima na tim prijelaznim rokovima otprije 3-5 godina kada su dotični igrači dolazili jer da igramo samo sa friško pridošlim pojačanjima ne znam bi li Europu uhvatili u HNL-u.
  • Sibirski plavac
    2.1k
    nisu ništa jači od Osijeka ili RijekeMaksim Maksimirski

Nisu ni Zira, Olimpija i Ružomberok, pa eto, vidjrli smo velebne rezultate naših predstavnika.
  • Dr Hofmann
    1.6k
    Dovoljno sam star da se sjećam borbi s tovarima za naslov svake godine i meni osobno ovo nije takav šok ili ne znam kaj.

Dinamo ima golemih problema u igri, a meni su najgore momčadi koje igraju ,,toplo, hladno", a nažalost smo postali takvi. Meni stvarno nije jasno da možemo dobit u gostima u Ligi prvaka i onda odigrat ovakvu tekmu doma... Činjenica je da već duže vremena izgledamo za kurac i da ovi bljeskovi poput Salzburga samo zamagljuju činjenicu da ne igramo dobro, ni pod Jakirom, ni pod Bjelicom.

I sad ovo nije obrana neke jebene uprave, ali niti je u Škotskoj Celtic/Rangers stalno prvak, niti je u Austriji RB Salzburg, niti u Češkoj Slavia itd...Malo smo postali prerazmaženi, početi ću sa sobom, meni s Dinamom ne može nitko u Hrvatskoj na teren, a ne da nas dobije, i taj mentalitet izgleda mora ići u povijest.

Ali nema predaje, treba se boriti do kraja, nije život navijača samo titule, sad treba pokazati i drugačije lice, jedva čekam Šibenik i Bratislavu
  • don
    6.8k
    najbolje od svega mi je kad pročitam ove postove da će volit Dinamo zauvik, da smo uvijek uz Dinamo, da ovo, da ono.

tko neće volit Dinamo zauvik? Takvi bolje i da nikad nisu navijali za klub.

Meni nitko neće reć da voli više Dinamo od mene, nitko. Pogotovo ne jer "pljujem" time da govorimo da je ovo sramotan pristup i koji se mora novčano kaznit, time šta govorimo da neki igrači ne zaslužuju nosit Dinamov dres ako u Ligi prvaka idu na nož kao da im je kvalifikacijska za nastavak života a u hnl im puca ona stvar dok ne prime gol i onda guza gaće zvače..

Mene je sramota bilo gledati kako Jakupović ide sam, 20 metara oko njega nema igrača Osijeka i okružen sa 4 igrača Dinama koji ga ispraćuju samo pogledom i čekaju da igrač sam pogriješi. Šta je to nego jebena sramota? Nije sramota izgubit, nikad. Sramota je imati ovakav "pristup. Jedino u šta sam siguran je da će im Bjelica svima po 5 šamara "opalit", počevši od prvog do zadnjeg.

Nas jedino može spasiti ispadanje iz Lige prvaka.
  • Dinaminjo
    1k
    jer 2 utakmice vise toliko znace..
  • Davieboy86
    250
    Sve stoji ! Jbte kada jedan jebeni igrac ide na nas gol protiv ono 4 nasa ja se tresem ko prut! I zaista cu uvijek do kraja zivota dati podrsku plavima , bio sam aktivan godinama i super teskim vremenima dozivljavao teror ali sada je ovo zivi kaos i molim sve iz uprave da se jebeno osvjeste i nadju neko rjesenje koje je dobro po sve nas . Nisam panicar ali ovo vise nije zajebancija! Radite ljudi jer ovo ne lici na nista!
  • Fanboy
    2.7k
    Živimo u vremenu marketinga, instagrama, prodavanje magle na raznim konferencijama bez potkrijepe...Međutim, sport je barem koliko toliko objektivan.

Doslovno se svake sezone događa isto, da momčad igra loše u domaćem natjecanju kada igra Europu. Čim ispadnemo, momčad se odmah diže jer je energetski na daleko većem nivou.

Nerazumljivo mi je da od toliko stručnjaka u klubu nitko ne računa da moramo imati dvije balansirane momčadi koje će se međusobno nadopunjavati u oba natjecanja. Dinamo očigledno ima jednu momčad te posebno ovisi o par igrača bez kojih izgleda neprepoznatljivo.

Baturina, Petković, Sučić, Mišić i KTC su srce i duša ove momčadi. Bez njih je Dinamo 80% slabiji, a ljudi ne mogu igrati dvije utakmice tjedno punim intenzitetom.

Postavlja se pitanje kakve su zamjene za njih i što se napravilo da momčad bude balansirana jer to očigledno nije. Mislim da nikad nije bila veća razlika u kvaliteti između klupe i prve momčadi, osobito se vidi taj disbalans po pozicijama.
  • Crni86
    4.5k
    Dokle ce vise igraci bit iznad kluba i birat utakmice koje im se igraju? Kakav je ono pristup? Intezitet igre? Lopta se odbija nakon kulenovicevog suta, oni svi gledaju i bleje.

Ovo je jos gore nego protiv istre bilo. Da li Neno mozda mora dat i svoju krv igracima kako bi oni igrali? Zar je stvarno tako tesko odigrat 45 minuta utakmicu na 80-90% zabit 2,3 gola pa se onda zajebavat drugih 45 min?
  • Crusades1986
    13.1k
    najbolje od svega mi je kad pročitam ove postove da će volit Dinamo zauvik, da smo uvijek uz Dinamo, da ovo, da ono.don

Imas problem neki ili? Javi se slobodno da rijesimo uzivo
  • Krulek
    525
    Nedosljednost i neobjektivnost ocjena na SN. Osim možda Torrentea po ugledu na Španjolcem svi bi mi Dinamovi igrači dobili minus odnosno ostali neocijenjeni. Ponovno je u igri jeftina prodaja Dinamovog ugleda.
  • Benito
    948
    Ljudi su peta ekipa austrijske lige, nisu ništa jači od Osijeka ili Rijeke ali se napravila ogromna priča oko te pobjede kao da smo Atalantu dobili u gostimaMaksim Maksimirski

Salzburg i jedne i druge natrpa s 4-5 komada, glatko
  • Dr Hofmann
    1.6k
    Ali ljudi, čemu tolika ,,lomljivost" da ako i ne budemo prvaci, pa šta ćemo se raspasti odjednom ko babe?

Ajmo bit realni, prošle godine smo naslov uzeli na mišiće. Nismo igrali ništa bolje nego ove godine. Bio sam na skoro svakoj utakmici uživo i sve je to bilo teško, teretno i ,,1-0 jedva". Jedino što bi rekao da smo odigrali iznad prosjeka je na Poljudu prvo poluvrijeme u Kupu, ostalo sve je bila kurčina s pobjedama.

Ove godine isti kurac... Paradoks je da onda dobijemo Salzburg i opet je Dinamo najjači u svemiru (meni prvom). Iako meni pola ove ekipe više nije za Dinamo, ja se nadam da ćemo dobiti sve do kraja sezone 3-0.

Ali idemo stavit nož u zube i do kraja borba, nije biti navijač Dinama valjda samo kad se pobjeđuje...Dinamo nisu samo pobjede i titule, to bi trebao biti i stav i način života u neku ruku, barem za mene
  • Haza
    5.3k
    Danas je raskrinkana jedna stvar, a to je prijelazni rok, koji je možda najgori unazad 5 godina, a to baš i nije bilo lako uspjeti.
    Cordoba nestao, Mbuku, nemam šta niti napisati za njega, Mmaee, na dobrom tragu da postane najgori igrač Dinama ikada (govor tijela je grozan), Torrente mi jedini ide u rečenicu s pojačanjem. Kačavenda, za njega je promašaj dolazak u Dinamo, uopće ne igra, niti sam dojma da u klubu znaju što žele s njim, i koju bi poziciju igrao.
    Ipak, na stranu ovo gore napisano, Bjelica je drugo kolo za redom bio jako, jako loš.
    Formacija danas totalni promašaj, u ionako manjku dobrih stopera, on odluči igrati s tri. Igru su nam vodili stoperi, što je točno ono što se ne smije dogoditi u HNL-u.
    Pogodio je s Pjacom u napadu, ali u potpunosti nam je zato patio vezni red, jer smo igrali s objektivno energetski iscrpljenim igračima. Čemu Rog i Stojković, ako ti neće pomoći u ovakvim tekmama.
    Smirio bi strasti, svi mi tu volimo Dinamo, netko više netko manje.
    Ali vrijeme je za paljenje alarma, nama treba jako aktivan zimski prijelazni rok, i to je pod mus. Isto tako, treba nam standardizirana ekipa. Imam nekad dojma da neki igrači ne znaju šta rade, zato i nemamo automatizime u igri. Pjaca je u dva mjeseca igrao 4 pozicije, to je previše.
    Za kraj, iako smo svi ljuti i nervozni sada, bitno je stati na loptu, nije vrijeme za raspad sustava niti na tribini niti u klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.