• Peškaman
    4.7k
    Trebalo nam je grubo otriježnjenje.cibona

Slaven je bio alarm,Pula je bila triježnjenje,ovo je već mini-kriza u HNLu.
    Činjenica je da ne dobijamo više u HNLu uvjerljivo i da ne "beremo" bodove na iskustvo minimalnim rezultatom.
  • Zagi
    8.3k
    Ništa, rudariti dalje.

Al onaj korner ... Ma, neću.
  • mrgud
    147
    Mi smo nakon 3 kola LP na -7,ovim tempom nakon 8 kola LP ćemo biti na -17
  • sebenico
    670
    Mi nismo favoriti ni u Šibeniku, ni u Gorici. Potencijalno ćemo na Poljud doći s velikim minusom i ako tu oni odu na dvoznamenkasto, onda je prvenstvo riješeno do Božića. Dva puta se neće raspasti, a vodi ih ozbiljan trener koji je realno za Jakira i Bjelicu ipak veličina.
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Bjelica vjerojatno i sam vidi da se naši igrači ne kreću na utakmici koliko bi trebali. Čak je to odmah rekao dok je došao i onda u HNL-u opet isto...

Da mi se da mogu napravit video od više od 30 minuta od čiste ležernosti i grešaka naših igrača.

Par primjera, RPG par puta ide sam. MMa-e iza njega i umjesto da radi višak ili se nudi, on stoji iza. Baturina se nije uključivao na krilima danas. Mi napadamo, naših 5 igrača STOJI kraj njihovih stopera, a između njih i Mišića koji ima loptu PRAZNINA. Niti jedan naš igrač ne traži se uopće praktički, a ovih 3 5 2 ti još dodatno limitiraju krila jer nemamo realno nikoga za probit bok s obzirom da nemamo stopere koji se mogu priključit napadu. Bernauer po meni puno bolji kao desni stoper jer onda može dat neku dugu loptu, napravit šprint itd. Ovako nemamo puno koristi od njegove lucidnosti. Hoxha cijelu utakmicu ništa, a ne mjenja ga jer se inati sa ostalim krilima što ima. Pa daj bar jebenog Ogiwaru ako ne vjeruješ ovima. Plus onda ulazi Ademi, koji je odigrao par dobrih utakmica po Bjelicom i imao i danas akciju jednu dobru, ali čovjer doslovno ne postoji u veznom redu. Ja sam gledo u periodu od 7 minuta ga nisam doslovno vidio na terenu nigdje.

Po meni moramo prestati igrati ovaj sistem. 4 3 3 i to sa Sučićem Rogom i Baturinom u vezi je obavezan. Nemamo trke uopće, a Mišić kad igra doslovno samo njega gledamo i drugi ne igraju uopće vezu nego samo bleje okolo i čekaju njega. Ako on i igra VIŠE NIKAD 6. Pavić isto mora dobit minutu koju. Ja sam se ponadao da će se nešto promjeniti kad dođe Bjelica, ali on nas podsjeća zašto smo i pod njim često pizdili u HNL-u, a ne može se baš svaku utakmicu izvuć na kvalitetu pojedinca i na mišiće. Uglavnom utakmica koja me rijetko naljutila... i po prvi put sumnjam malo da Bjelica ipak nije taj jer lik doslovno radi iste stvari kao Jakir, a očekuje da se nešto drugo dogodi.

Isprike na rantu, morao sam izbacit ovo iz mene...
  • sebenico
    670

Ma u HNL-u moramo igrati s dva napadača. To je Jakir prepoznao na proljeće. Međutim, neznalica od sportskog direktora nas je ostavila na dva napadača ovu polusezonu.
  • Hectorharatti
    135
    Jedino šoping na zimu može spasit situaciju. I to dobro pregledna i selektirana kupovina.
  • emilperska
    6.5k
    Do proljeća ne mozemo nikog novog dovesti, NB-a naravno necemo smjeniti. Koliko god ja to htio, ni efekt smjene SDa nece postici nista do zime.
    Odigrali smo 3 od 8 kola u LP. Cekaju nas jos 3 puna mjeseca ritma od 2 tekme tjedno gdje u HNLu ocito nema lakih tekmi.
    Ako se ne uozbiljimo, do sljedece repstativne pauze imat cemo -10 jer nam slijede 2 HNL gostovanja. Netko unutar svlacionice treba interno odgovarat, a NB treba jos strozi bit..

I nemojte se zavaravat s pricom da cemo lako dobit Slovan.. Slovan je jedina ekipa koja ce protiv nas u LP igrat bunker. Vidjeli smo protiv Istre i Osijeka kako ce to u praksi izgledat kad mi moramo nekog napasti.. tamo nam tranzicija nece bit najjace oruzje. Gadan mjesec slijedi..
  • MaliPizdek
    70
    Bome ovo je bilo zakurac...
    Osramotili su nas onak baš propisno jos onakav šmekerski penal za zakucavanje, žasu...
  • Noel
    6.8k
    Zaslužena pobjeda Osijeka.
    Paniku i vruče glave ostavit po strani. Nemojte padat u tragediju jer će poslje derbija 1.12 ovih -7 bit istopljeno.
    Pitanje koje se treba postavit je zašto Mbuku i Cordoba nemaju minutažu i koji je problem sa njima?
    Ko je prodao Brodića i zbog kojeg razloga? Po njegovim riječima rečeno mu je da imaju nekog drugog u opciji za trećeg napadača? Gdje je taj famozni napadač?
  • NitkoBitan
    18.6k
    Osramotili su nas onak baš propisno jos onakav šmekerski penal za zakucavanje, žasu...MaliPizdek

Slave pobjedu kao ne znam kaj, mali klub :smile:
  • IceMan
    2.2k
    Meni iskreno ni Neno nije baš jasan danas.

Gubimo, vadiš napadača za napadača.

Stavi sve napred i lopte u bunar.. čemu tri stopera a k tome još primimo i gol.

Baš sam razočaran.
  • Benito
    948
    Stojim uz tebe i kada ti ne ide!
  • CastAway1986
    1.7k
    Gattuso veličina za Bjelicu čiji je klub jučer samo pukom srećom uzeo 3 boda doma protiv Lokosa ?? Što se sve ovdje neće pročitati...Smiješni ste vi što napadate Bjelicu za oca dva kiksa u prvenstvu a onda ga dizete nakon utakmica Lige prvaka
  • Sibirski plavac
    2.1k
    čiji je klub jučer samo pukom srećom uzeo 3 boda doma protiv LokosaCastAway1986

I protiv Slavena kojem su u Kc poništena 2 gola a na poljudu jedan, i protiv Istre u Puli i protiv Lokkse na Kranjči, i protiv "slovačkog belupa"....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.