• db-izbjeglica
    15.9k
    Odmah poslije salzburga sam vidio da ovo neće biti dobro, jednostavno je cjelokupna vibra bila takva da se poletjelo i to se danas vidjelo na terenu.

Bjelica mora prestati "o pivicama" i uvesti strogu disciplinu. Ovaj poraz danas je rezultat bolikurčine, dekoncetracije, nediscipline i glava koje nisu na terenu.

Ljudi moji, njima se u zadnje dvije HNL utakmice tri puta događa da primaju gol praktički u prvom napadu protivnika nakon što dinamo zabije gol!?!

Bjelica je napravio ogromnu grešku što nije izvadio baturinu nakon one zajebancije kod zicera za 2:0. Čisto kao škola da se takve stvari neće tolerirati. Najbolje od svega, baturina je svojim nonšalantnim ponašanjem i neodgovornošću skuhao i treći gol.

Kažem, pod hitno uvesti disciplinu, ako treba izgubiti još bodova zbog toga, idemo ih izgubiti, ali pokazati da nema zajebancije i da se u svakoj utakmici mora ići 100%.
  • morales
    158
    jedini si ti ovdje takozvani navijac dinama,ja sam kritizirao i mamica i ove cu kad je lose,a tebi je samk bitno da nije mamic a spanovic naukovic i ti lj3vicari su za tebe bozanstva
  • tp1997
    611
    Nije nemoguće. +7 je već više od dvije utakmice razlike, mi se trošimo u LP, a derbi s tovarima nam dolazi unutar tjedan dana s Borussijom i Rijekom. Ne priznati da smo ovime tovarima stavili jednu ruku na pehar je deluzionalno.

Ljudi kritiziraju i ogorčeni su upravo jer vole Dinamo i stalo im je. A spika da se ne smije kritizirati jer onda nisi dinamovac više priliči Sjevernoj Koreji sa juga nego nama
  • dinon7
    1.1k

Pa eno trenira se disciplina na Cordobi jer je kasnio na sastanak. Nakon toga nije vidio minute na terenu :grimace:
  • Mali Zeus
    14.2k
    uprava odlazi?
  • morales
    158
    aj ti to njemu objasni
  • cibona
    3.4k
    Trebalo nam je grubo otriježnjenje. Ne sviđa mi se subjektivno selektiranje igrača prema kojemu su neki iznad istalih neovisno o tome kakvu partiju pružaju na terenu.

Određeni igrači moraju se spustiti na zemlju jer ovo kako se oni ponašaju u HNLu je ispod svake razine. S druge strane, ne mogu se oteti dojmu da postoji neravnomjerna i nepoštena hijerarhija igrača u klubu koja dovodi do toga da ispaštaju oni koji nam donose najviše rezultata. Tu ponajprije mislim na Marka Roga kojeg se šikanira iz utakmice u utakmicu, a trenutno je naš ponajbolji vezni igrač. Zašto danas nije startao od prve? Zašto pojedini vezni igrači koji su dokazano slabiji imaju prednost u odnosu na Roga?

Također, mislim da je svima jasno da Ademi i Rog ne mogu igrati istovremeno na terenu jer to dovodi do ogromne rupetine uzrokovane manjkom igrača u veznom redu obzirom na činjenicu da Ademi ne igra svoju prirodnu poziciju.

Od odgovornosti ne treba bježati niti SD. Nemamo zamjenu za Petkovića i inferiorni smo u veznom redu budući da se Ademija gura, a Roga ignorira. I posljednje pitanje - koja je svrha dovođenja trećeg golmana i trećeg lijevog beka u momčad?
  • Mali Zeus
    14.2k
    upravo suprotno, govoriti o prvaku u ovom trenutku je deluzionalno.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Pa eno trenira se disciplina na Cordobi jer je kasnio na sastanak. Nakon toga nije vidio minute na terenudinon7

Takvo što treba primjeniti i na prve violine kluba.
  • ibro1986
    231
    po meni greška i trenera, dobro pjaca je dao 2 gola, al on nije špica jbt, on je krilo, hoxha nije wing back, imaš krila igraj onda sa krilima. Cordoba grije klupu, a vjerojatno nase najbolje krilo.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Bjelica uvodi Ademija za gol, a na klupi Stojković. Rog mora počinjati utakmice. Nadam se da neće upasti u iste klopke kao i Jakirović.
  • Str1nger Bell
    1.4k
    Svi koji danas idu na misu nek se pomole za zdravlje KTC-a, jer ako se on ozlijedi jao si ga nama.
  • CastAway1986
    1.7k
    Pa i puno "nas" ovdje udara kalkulacije koliko bodova za drugu fazu Lige prvaka i broje se milijuni a ne vidi se ono što je najvažnije, jbn HNL gdje već par sezona kašljucamo i dajemo nekim poluekipama bodove i držimo ih u igri za trofeje..
  • morales
    158
    da trebaju odgovarat ili smo ja i ti zaposlenici pa mi trebali?
  • Dudu 9
    332

Taman sam mislio napisati nešto slično.
    Ovu utakmicu smo izgubili samo zahvaljujući svojoj aroganciji i potrebi za preseravanjm umjesto da smo igrali jednostavno.
    Doslovno smo im sva 4 gola poklonili, od jedne prosječne ekipe smo napravili da izgledaju kao Barcelona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.