• Mali Zeus
    14.1k
    u desetom mjesecu otišla titula?

Kriv Bjelica, potpuno promasena formacija koju je trebalo mijenjati kad se vidjelo da nas lako prolaze oo bokovima. Poslije nije znao izvući utakmicu.
    Kriv Mmae koji igra kao na terminu. Nije prvi put.
    A i Baturina se previše zajebavao.

Ozbiljan, jako ozbiljan udarac.
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Treći gol —> Baturina pokušava progurati loptu između dva igrača na sredini terena koja mu potpuno zatvaraju prostor na način da pokušava nekako jadno prebaciti jednog od njih iz čega pada gol Osijeka. Da on nije u stanju prepoznati situaciju na terenu da nema teoretske šanse da njegova lopta prođe nego da baci na stranu gdje mu je otvoren igrač je zabrinjavajuća. Jednu tekmu izgleda sjajno, voljni moment na visini, drugu utakmicu izgleda kao da ga je tata u subotu ujutro natjerao da farba ogradu s njim.

Mmaee je grozan, Rog je danas izgledao kao da ga iznenađuje činjenica da lopta ima sposobnost kretati se po terenu, a Arber i njegove “krenemo-ja-i-lopta-ja-nastavim-lopta-ostane” prodore da ne spominjem.
  • Ludovic IX
    7.4k
    kak se mamicevxi otkrivaju. Nema veze tko je na čelu, bitno da smo prvi. Jebeni maraton je ovo od 36 kola. Nakon 11 treba plakat., jel tak.

Baš mi sw gade takozvani navijači a zapravo samo su navijači kad sw pobjeđuje. Jednom dinamo neće bit prvak ali to neće bit ove sezone. Ali kad to i dodje što će se dogoditi? Apsolutni ništa.

Odite mami pod suknju plakat ako ne možete podnijeti malo sportskog poraza. Pljuvanjem po upravi i SD par dana nakon pobjede u LP samo pokazuje te koliko nemate prave ljubavi prema dinamu.
    .
  • dinon7
    997
    Šteta. Sami sebe pobjeđujemo. Pristup nikako nije dobar i na tome će itekako trebati raditi. Najveći minus ovog Dinama je probijanje postavljenih obrana. Mi to jednostavno nismo sposobni i zato se toliko mučimo u HNL-u.
    Glavu gore, idemo dalje. Daleko je to još od gotovog
  • FrodoJePurger
    127
    Nažalost, kuća karata se raspada...
    Džaba pobjediti Salzburg kada ne možeš pobjediti Osijek. Znam da je "početak" prvenstva, ali ovo ne izgleda dobro.
  • Olmic
    3.7k
    Sto prije otpisemo lp to bolje za nas
  • GaijiZG
    1.5k

Jel kriva uprava sad il SD, il igrači? Ne jebe tebe uprava, nego ti fali Mamić, barem budi iskren.

Al evo reci koje je rješenje? Bit mentalno hendikepiran kao tovari i mijenjat sve? Mijenjat i SDa i trenera i pola ekipe? Ako kritiziras, ponudi alternativu.
  • ibro1986
    217
    Gubimo, a klupu griju Cordoba i Mbuku, Stojkovic dobija sanse na kapaljku, a punu minutazu dobije protiv treceligasa u kupu
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Ma da, zato i u ligama petice imaš klubove koji titule osvajaju kiksevima rivala. Sjetimo se zadnjeg kola bundeslige 2023. u kojoj se Bayern na guzove izvukao u Kolnu i onda molio Boga da borussia kiksa protiv Mainza. City je lani večinu prvenstva bio iza Arsenala da bi ih na kraju sstigao nakon kaj su ovi kiksali par puta.

Kako ih nije sram. Strava... :roll:
  • Izet Hajrović
    2.3k
    + Sučić. U Dinamovom dresu igra loše ove sezone uz pojedini bljesak koji nam zamaže oči. Moglo bi se svakoga pojedinačno okriviti za pristup danas osim Torrentea (govorim o prvoj postavi, ulaske s klupe ne računam). Ako sada nije vrijeme za paniku, kada je? Super je davati podršku, ali nakon ovakvih predstava treba kritizirati do maksimuma, ovo je naš klub i ovo je sramota.
  • IceMan
    2.2k
    Ma ja sam uvjeren da ćemo biti prvaci.

Al mislil sam da ove godine nebum nove sijede dobival. Al jbg.
  • don
    6.8k
    I ponovno se desilo ono o čemu su neki ljudi pisali ovdje i posli Slavena, Varaždina, Istre i neki upozoravali prije današnje utakmice poput @Maksim Maksimirski.

ovakav pristup je sramotan i za njega nema nikakvog opravdanja. Uprava se jedino može opravdati rezanjem plaća igračima.
    Ali neka su nas ljudi pljuvali na poluvremenu da bez razloga "pljujemo" i opet punili lažni optimizam, neka, mi smo navijači i tako i triba raditi, ali ne i pljuvati ljude koji iznose neke jasne stvari.
    Očito je da nije do trenera, da nam dođe Klopp i Pep u jednom, ne bi puno promjenili dok igrači to sami ne promjene.
    I da, onakvo igranje Baturine me iznerviralo više od primljenih golova.
    Neki igrači, sa ovakvim pristupom, ne zaslužuju igrati ligu prvaka, niti zaslužuju nositi Dinamov dres. Ako ne možeš sa istim nabojom uć u utakmicu LP i hnla, onda ti široko polje, zvao se ti Baturina ili Pavić.

I za kraj, moramo se svi kolektivno ispričati kolegi @Daliban koji je čim je završio prijelazni rok pričao da nije bio tako dobar i pisao šta fali dok ga je cijela zona ismijavala za to idolizirajući Marića, iz kojih razloga ne znam. Čovik je još jednom dokazao da se razumi u nogomet od većine nas ovdje.
  • striko
    1.6k
    Zadnji na tablici primio 2 gola više od nas.
  • BBB Sibenik
    4.6k
    Meni npr nije jasno evo zašto se vise nije dalo minuta Stojković, Kacavenda takoder. Hitri su željni puni elana, vidilo se odmah da Baturina i Mišić su spori danas nekako. Bar da ih je uvea od 60min, Hoxha danas slabo a nije igra u zadnje vrime. Mmaee neću pljuvat po njemu ka ostatak ekipa, al sve preko njega danas išlo praktički. Nevistic isto umrtvljen nekako na golu. Sporo smo igrali, puno grešaka u igri, mlohav pristup. Sve im poklonili danas oni iskoristili.
  • Mali Zeus
    14.1k
    pa panika je, nitko ne kaže da nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.