• BBB Mataa998
    1.9k

svi mi znamo da ima igraca koji nisu zadovoljili do sada ima ih i koji jesu al covjece tebi je za sve kriv jedan covjek. Ne mozes biti glup pa misliti da je to samo njegova krivica
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Ovo ide na dusu Baturini i Sucicu...
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Raspala se generalova vojska večeras.., jako gadan i hladan tuš smo dobili.

Pojedine igrače nek je sramota kao i pojedine forumaše( da ne imenujem), ne sve ali određene.

Nama je Osijek zabio 4 gola, Osijek za kojeg se ne sjećam da su igračkom kvalitetom bili nikad slabiji nego što jesu danas... Malenica je bolji od Čavline koliko god mi je Čavli drag.

Imam istodobno mješanje osjećaja sramote, manje tuge i jako velike živciranosti, baš vruća glava.

Samo se treba vratit na početne stranice i vidjet komentar kolege @Maksim Maksimirski, sve je točno napisao kakva će utakmica bit i što možemo očekivat, i tako je bilo, poletjeli smo, a onda su nam slomili krila.
  • Marc
    136
    Iskren da budem nismo toliko losi naprijed bili koliko smo u obrani kurac… njima se dva gola posrecila sada i nikad vise.. penal je preslika cijele nase obrane otkad je otisao Šutalo.. KTC je jos uvijek tata za sve nase stopere… samo me zanima odgovor na milijunsko pitanje.. zasto se nasi klubovi protiv nas pretvaraju u Barcelonu a protiv Hajducije i u Europi su NK Jastrebarsko…
  • emilperska
    6.5k

Naravno da nitko nije kriv jer smo postali jogurt iz splita s kružnim tokom..
    Ni SD ni igrači ni uprava ni IO, dešava se da te siluju svi u HNLu. Nisu bili prvaci od 2005., ali ce sad bit jer smo mi odlicno posloženi..
  • vjeko1701
    8.9k
    Ja idem malo na hlađenje a ovakvu nakupinu plačipička koji sebe nazivaju dinamovcima kao ovdje nisam nigdje vidio. Pa evo, nek to hlađenje bude i zasluženo.
  • Peškaman
    4.7k
    Daj molim vas, prestanite s tim floskulama "Dinamo se voli i kada gubi",nitko ne piše da odjednom ne voli Dinamo i nakon Pule i večeras nakon ovoga.
    Očito nešto ne funkcionira,nikad nismo u HNLu ovako izgledali bespomoćno,zabija nam tko god stigne,kako hoće.
    Normalno da će se igrače kritizirati,danas kritiku zaslužuje Baturina koliko god da je odigrao ekstra u zadnjih nekoliko mjeseci. Umjesto da potvrdi 2:0,stigli smo do ovoga,kriv je i za treći gol Osijeka. U Puli i večeras odmah nakon gola za izjednačenje primamo gol kao da se igra veteranski turnir.
  • dzg717
    1.1k
    Svakom šamarčina ko je danas kročio na teren
  • tp1997
    560
    Dijelite vi banove za "velicanje tovara" ili sto vec, ali nama je danas lako moguce otisla titula

20 godina nisu imali ovakvu priliku, i jos se mi trosimo u LP
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Ozbiljno ću se zabrinuti tek ako oni ne izgube nijednu tekmu do derbija s nama i onda dobiju nas. Dotad vjerujem u šefa i ekipu da mogu ovo preokrenuti. :strong:
  • Sava Krpa
    311
    Po meni je ovo čisti poraz trenera.
  • maksimirski istok
    244
    Ne boli poraz, boli pristup. Mmae danas primjer kako Dinamov igrač nikada ne smije izgledati, nezainteresiran i bezvoljan.
  • ibro1986
    217
    ne razumijem čemu vađenje kulena, moglo se probat petko x kule...
  • Dani Olmić
    375
    da se uopce moras dovest u situaciju da se nadas kiksu rivalima, to je strava
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.