• Jos-Optimus
    2.8k
    jesi docekao da opet sereš po Baturini?
  • Agramer86
    388
    Jebena sramota hoće li netko u ovom klubu odgovarati za ovu sramotu. Za Istru, za 4 komada protiv Osijeka za 4 komada protiv jebenog Belupa. Imamo 15 primljenih golova u 11 HNL utakmica i 9 komada od Bayerna. A umjesto da netko u ovom klubu ustane i održi igračima bukvicu (da nebudem prost) mi imamo patetične izjave glavnog trenera u stilu da ćemo proći grupu LP i osvojit ligu. Čime?! Ovo igrom bome nebumo.
  • morales
    158
    kakve odgovornosti mozes mislit zasjeli su oni gore i ne misle se maknut boli njih briga
  • DiddyGuela
    2.2k

Ne serem. Komentiram događaje sa utakmice. Tekstualni prijenos.
  • fatalerror
    1
    Kak tovare lovi euforija tak većinu vas još brže pere depresija, dajte se uozbiljite i smirite. Ima puno do kraja i opet ćemo biti prvaci, kakvi mrtvi tovari...
  • Droljo
    8.9k
    da li postoji odgovornostemilperska

Šta predlažeš? Da zeko da ostavku i onda se bude sučić pojavio na utakmici? Baturina nebude izgledao kao da svakih nekoliko sekundi ima moždani?
  • Ludovic IX
    7.4k
    Daj sw okanite više nogometa ako je vama 25 kola prije kraja gotovo prvenstvo. Mene sramota da sa nekima ovdje dijelim titulu dinamovac.
  • E46
    714
    Cim prije se slozimo svi da je kadar limitiran i smjesan a sportski direktor jos smjesniji to ce nam bit lakse, mi ne možemo protiv bunkera igrat i to je to. lijepo sam rekao da je jebena sramota ne dovest treceg napadača
  • mali M
    5.7k
    Hoxha, Pjaca, Maee, Ademi... Srednja žalost... Nije to za Dinamo... Opet mu uđe Stojković i podigne razinu trke, proigravanja... Rog i Ademi unutra skupa nemreju bit, to je ista stvar i niš ne dobivaš s tim... Ma... Sad nek Neno pokušava izmisliti toplu vodu sa kadrom koji ima.. možda da se i mi odlučimo na bunkericu u HNL-u kolko golova primamo...
  • Dani Olmić
    450
    a ti slaviš? Ili kako skrivaš emocije?
  • Marcinko
    614
    Prošle godine smo zaostajali 3 boda nakon 11 kola, sad 7, nije definitivno vrijeme za paniku, ne.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Nije dobro ovo bilo, ali neki ovdje nisu navijači i veze nemaju s nogometom. Bit ćemo prvaci, a svlačionicu treba malo provjetriti, a i Zonu
  • KristijanHR
    30
    zbog takvih stavova " nema veze, bit cemo prvaci" i igramo kriminalno...
  • morales
    158
    pa nije gotovo prvenstvo,sta bi trebali sutit na ovo slavit upravu,sto branite neobranjivo samo mi to nije jasno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.