• Crusades1986
    13.1k
    JA ĆU UZ DINAMO BIT ZAUVIJEK
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Jakirović je izvlačio maksimum iz ove ekipe. To će mnogima tek postati jasno.
  • Dzgšb
    1k
    Sad ga volimo još više :smile:
  • Georg Koch
    4.8k
    iz ove ekipe? A ekipa tovara je bolja? Bolji igraci? Iskusniji? Kvalitetniji? Siri roster?
    Daj prekrstite se svi dok nije kasno.
  • DrawTube
    5.2k
    Bravo Sjever danas. Sve što ću reći.
  • Davieboy86
    250
    Slazem se! A ovog debilnog francuza i tog klosara marokanca odmah potjerat u tri picke materine! Nadam se da je sada svima jasno da cemo uzet naslov ove godine al u kurcu! Zapamtite moje rijeci!
  • hardek
    3k
    Već xy puta sam napisao, ali napisat ću još jednom. Ne možeš igrat formacije sa 3 odiza sa sporim stoperima i krilima na wing-backovima. Svaka kontra je pola gola.
  • Fanboy
    2.7k
    Ako je nekima lakše, Real je jučer izgubio 4:0 doma od najvećeg rivala i zaostaje -6 za prvim, a radi se o aktualnom prvaku Europe i svi znamo da neće tako izgledati na kraju...

Dinamo ove godine ima jako jako velik problem u obrani, ako Jakirović ima neke zasluge onda mu baš ne idu u prilog. Jednostavno obrana je očajna, nije toliko problem do formacije koja također nije pogodovala, ali jednostavno možda previše stranaca kojima nije stalo toliko do kluba kao domaćim dečkima.
    Možda zvuči malo patetično i ofucano, ali klinci poput Gvardiola, Šutala...na kraju Perića, pa i ozljeđenog Perkovića su uvijek davali jednu dodatnu dozu energije iz poštovanja prema klubu, dok je nekima Dinamo samo usputna stanica.

Mi gubimo jer primamo više nego zabijamo, danas bi dva gola bila dovoljna za pobjedu, a nisu...

Protiv Monaca su dva gola bila dovoljna, no opet smo primili...

Osim loše obrane imamo krater u sredini gdje protivnici lako dolaze do naše trećine i onda dubokim pasovima probijaju obranu...Puno puno stvari se očigledno zeznulo u prijelaznom roku i obrana je ključ svake momčadi.

Šta je tu je, sezona je duga, doći će do poraza i ostalih te gubljenje bodova. No, Dinamo je primio u prvenstvu 15 golova, dok Rijeka samo 4 i Hajduk samo 6 od čega par autogolova. To dovoljno govori.
  • Davieboy86
    250
    Ja i dalje govorim mjesecima vec! Gdje su nasi automatizmi u igri? Ajde recite mi gdje su? Mi stup svega tj obrane u prvih 11 nemamo i di je Ogiwara danas? Di je KTC?Nema ga zato sto je kolega gore vec objasnio: ne mozes igrati sa dva amatera u obrani. Uzas je ovo bilo i ovo je apsolutno NB poraz. I to jebeno cist! Tko god forsira ovog bjelog Francuza u obrani koji SVAKU jebenu tekmu ima zesci fail pojms
    o nogometu nema. I da , Rile je Space Shuttle za RPGa!
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Tko god forsira ovog bjelog Francuza u obrani koji SVAKU jebenu tekmu ima zesci fail pojms
    o nogometu nema
    Davieboy86

A valjao ti je u srijedu, ha? Ccc...
  • Davieboy86
    250
    A gdje to pise ? Znaci niti jednom rijecju to nikada nisam napisao. Nikad i nigdje. Ponavljam , kolko god se mi pravili grbavi i slijepi lik nije za prvu
    postavu dinama. Amen
  • Sibirski plavac
    2.1k
    kolko god se mi pravili grbavi i slijepi lik nije za prvu
    postavu dinama.
    Davieboy86

A tko osim Ktc-a i možda Torrentea jest? Ja se iskreno nadam stoperu u zimskom roku jer ovo trenutno ne izgleda dobro...
  • Davieboy86
    250
    Pa eto to se i ja pitam iskreno?! I nemam pametnog odgovora. Dodao bih jos Rileta tu! I da , obrana nikako ne izgleda dobro! I jos je veci problem sto se obrana uigrava mjesecima. Hoceno li uspjeti cak i sa potencijalnim zimskim pojacanjima? Zaista sam skeptican! I da ako netko zna ako i kada smo zaostajali za prvim 7 bodova nakon 11 kola. Zaista bih taj info volio znati. Jedino Boysi danas polozili ispit i to debelo. Svaka cast ljudi!!!
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    a ti se sad našao javljati kao uvijek kad kiksamo. Nikad riječ podrške . Shvati da ti je bleffer otišao i da ga nema više . Odi komentirati na hajdukovom forumu.
  • Dinaminjo
    1k
    Ja recimo vidim krater koji je bivsi ostavio..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.