• seljak86
    2.7k
    Rijetka prilika kad sam se i ja s tobom složio :grin:
  • Dani Olmić
    448
    Svaka hnl tekma je postala lutrija dal cemo dobit ili ne
  • Probirštift
    557
    Dinamo se voli i kad gubi i kad gubi
  • Dani Olmić
    448
    Bitno da je Joško Jelicic prognozirao ono sto je prognozirao …
  • Oluja
    4.5k
    Bio sam uvjeren da nemamo konkurencije a onda od mogucih 9 bodova protiv istih tih koji nam nisu trebali biti konkurencija osvojimo svega 1.

Ne zanima me broj clanova, aktivnosti na drustvenim mrezama niti broj izdanih ulaznica. Zelim pobjede!
  • emilperska
    6.7k
    Ocito nije do Jakira nego do igrača koje imamo..
    Jakir ne bi dobio Salzburg niti odigrao X s Monacom. Ali ovo je ista razina HNL prezentacija koje smo pružali i pod njim..
    Kada imaš amatera za SD koji je ovo složio i kad je glavno pitanje u klubu KOLIKO KOŠTA dobiješ ovo sto si dobio. LP nam je uteg, a ne prednost.

Valjda su dezurni sljedbenici ovdje na Zoni u pravu, ali trenutno mi je realnije da ce prosječna plaća u RH bit 2k EUR nego da mi budemo prvaci i nisam optimist..

S razlogom cemo gledat orgijanje na rivi u svibnju.. samo me zanima da li postoji odgovornost ili smo u kruznom toku kao jogurt pa odgovornosti nema..
  • IstokKa96
    761
    Rekao bih da će se dio vas preseliti na crnekese i nastaviti širiti euforiju.
  • DiddyGuela
    2.2k
    Kod rezultata 1-0 mi imamo situaciju gdje Baturina ide sam na golmana i izvodi sto? Zatim korner-kontra-gol.

2-2 igrac Dinama sa brojem 10 po tisuciti put se zabija u guzvu i forsira, gubi loptu, kontra, gol.

Hvala.
  • IceMan
    2.2k
    Najgore od svega mi je to da nema više Jakira da ga mogu za sve okrivit…
  • ElDorado
    335
    Mmaee je fakat katastrofa i sva 4 su pala s njegove strane. Nevistić je 3/4 saučesnik. I moš ga jebat. Torrente naš najbolji igrač.
  • Praskaton
    2.5k
    Kakvim mi ciganima dajemo titulu u ruke ja ne vjerujem
  • Nogo
    4.1k
    Kulen s pol metra preko gola, Baturina zicer, Rog zicer...

Obranu neću komentirati.
    I šta očekujemo?!
    Šta?
  • GaijiZG
    1.7k
    Najtuzniji ste vi tatičari koji se veselite Dinamovim porazima, bit će Dinamo prvak, a vi patite s tovarima, ko vas da ne kazem kaj
  • i more je plavo
    1.1k
    Utakmica dobra, ali Mmae i Pierre su bili katastrofa, Nevistic nista, Hodja slab a to je bilo previse rupa protiv danas dobrog i nabrijanog Osijeka.

Dobro za prvenstvo loše za nas.

Ali idemo dalje polako, biti ce kikseva.
  • Dani Olmić
    448
    kakvima? sportski gledano je stanje realnost … oni nizaju pobijede a kaj mi radimo? Vidimo svi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.