• striko
    1.6k
    da ne napišem ovdje kući bi stukao vitrinu i komodu.
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Ajmo dečki, trgnite se u drugom dijelu. Vjerujem da ovo završava sa nekakvih 4 2 za nas. Strijelac- tko god, samo nek zabije. :strong:
  • don
    6.7k
    di sam napisao da su heroji u zadnje vrijeme? Za mene nisi heroj ako dobiješ Salzburg i izgubiš u hnlu. Za LP mi puca ona stvar.
  • Dzgšb
    1k
    Ja sam siguran da ako nebi bili prvaci da pola ih za nas nebi navijalo naši "navijača" ,imamo najrazmaženije navijače..
  • Orc123
    8.4k
    ne, nema ali ima kad ce nekome otici krizni jer se svaku tekmu svi skijaju na njemu...
  • Dani Olmić
    362
    pa osijek je bolji od salzburga
  • CastAway1986
    1.6k
    Legendo naravno da je kriv za drugi gol , kakav tupan moraš biti da se povlacis unatrag dok ti Jurisic ulazi u 16m i namjesta se za udarac
  • Bernard
    577
    znam jbg. Posložit će to Bjelica ne sumnjam, neki će dobit šup kartu a neki će se isprofilirati.
  • emilperska
    6.4k

Doveo je čudesa od igrača.. igrača kojeg je ucinio maltene najplacenijim skoluju nasi i Rijekini škartovi..

Samo ti podrzavaj njegove poteze, vidimo se u konferencijskoj dogodine ako ce nam MMAe ista ozbiljno igrat do kraja sezone.
    Jebeni Fradijev škart i vi koji vjerujete da kad igrača škarta klub slabiji od Dinama, bude pojacanje za Dinamo. To se desilo mozda jednom..
  • Maxova dijagonala
    991
    Nama nažalost treba novi golman.
    Neva top drugi dio sezone i hvala mu na tituli i qarabagu ali ovo je trenutno rang onog što je bio kae je tek zamijenio Livija
  • Paggini
    23.9k
    Ubijte se svi skupa, vi klauni koji serete na forumu svaku jebenu utakmicu, dodjite nekad na jebenu utakmicu, pun mi je kurac kauc dinamovaca

4:2 za nas
  • Nogo
    3.9k
    Rog-Mišić
    Ogi -Mmaee
    Hoxha- Cordoba
    Odmah na poluvremenu.

Kasnije Petka staviti i Stojketa.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Bernauer pokrene napad Osijeka kod prvog gola = Jurišić zabija.Mihaljević

Bernauer je vec kod dubinske lopte zatvorio Mmaea jer je ovaj kaskao, i Nevistic je mogao izac na tu loptu,što mu je Bernauer i pokazivao... I onda Mmae opet ide ko na haklu,opcenito govor tijela mu je užasan i demotivirajuć ,i ne samo danas!
  • Izet Hajrović
    2.2k
    I opet svega i svačega ima kod nas, kad ne zabiješ, onda primiš. Meni jedino Torrente i Max igraju na nivou, ostalo sve bez želje, Sučić potpuno nevidljiv. Trebalo bi malo pitati naše reprezentativce zašto u HNL-u igraju tako kako igraju. Okrećemo ovo u drugom poluvremenu uz prave poteze Nenada Bjelice. P.S. radi li mentalni trener dobar posao ako se ovako bezvoljno ulazi u utakmice protiv Istre i Osijeka, a ni protiv Varaždina to nije izgledalo puno bolje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.