• Dudu9
    875
    Koje jebene sreće ne zabijemo za 2:0 pa Malenica skida ko Bufon na kraju ovaj iz ničega u prvi kut zabije gol
  • Orc123
    8.5k
    Kao prvo ovo sranje od travnjaka je uzasno! Tko je to birao i postavljao! Kao drugo, nije problem toliko igra koliko zalaganje i umisljenost nekih igraca! Trece igramo uvijek u leru, ne gazimo....cetvrto Misicevu ulogu bi bolje igrao Max nego on...on vise nema energije da igra 2 utakmice tjedno, kasni defenzivno i to nije vise prvi put......nezz kaj da kazem, ovdje treba jebene energije i brzine...lopta ide sporo a prostora ima ko u prici i ovaj Osijek je uzasan.....ovaj drugi gol Jurisica jedan vratar koji zeli imati neku konstantu ne smije primiti!
  • blue heart 72
    1.8k
    Ovo jednostavno mora (i bit će) bolje u drugom poluvremenu. Dobijamo 4:2
  • IceMan
    2.2k
    A reko sam nakon Salzburga da ću tek nakon Osijeka biti sretan ako pobjedimo.

U prijevodu, totalno me briga za LP sve i da bod ne osvojimo, nek igraju rezerve, sve da ovdje dobivamo.
  • BBB Sibenik
    4.6k
    Nadam se da će im Bjelica očitat lekciju na poluvrimenu, nisu očito ga shvatili da je HNL nama majka svega. Ne kužim neke koji dobiju priliku i onda igraju ka da im je ovo 3. utakmica u tj dana. Mišić djeluje umorno i Baturina. Stojko, Kaca, Rog triba nam energije
  • Bernard
    577
    Kaj serete dobro igramo, trebali smo bar 4 gola uvaljati ovi sretno i spretno 2 gola. Jedino Mmae šteka baš je lik loš.
  • hardek
    3k
    Jel može netko javit spikeru da pusti himnu lige prvaka, možda onda budemo ozbiljniji
  • Nemrem igra Dinamo
    2.3k

Kolega, kakav predictor :ok:
  • badjibadara
    3.6k
    Jebo vas jurišić
  • emilperska
    6.5k
    MMAe je toliko loš da je ovo za teranje na tribinu narednih 5 utakmica..

Kakve škartove smo mi doveli i da za to mozak od SDa nece nikad odgovarat..

A guzicu ce nam u 2.pol spašavat Bruno, Rog, Stojke i moguce Rile..

Baturini treba zidarsku zaljepit da se školuje..
  • din
    461
    Ne zabijes dobiješ jel tako?
  • Kruno
    392
    Koliki zal za onim Baturninim bahacenjem
  • striko
    1.6k
    Kuletov šut po sredini gola. Većina bi ono refleksno skinula
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Mmae izgleda kao potpuni amater pored ostalih na terenu. Pa svaka lopta prolazi pored njega kao da ga nema,nikad pravovremen…
  • don
    6.8k
    a da im bacamo ruže i plješćemo? Neki ljudi mi jednostavno nisu jasni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.