• marcio amoroso
    37.5k
    Au, što je ovo? 3-4-1-2 sa Hoxhom na wing-beku i Pjacom u špici skupa s Kuletom? To mi prvo pada na pamet.Izet Hajrović

Tako i ja to vidim. Gabriel i Hoxha wingbackovi, a Pjaca gore sa Kuletom.
  • don
    7.1k
    ako Ogiwara nije dobio priliku u prvoj postavi kada Rile ima 3 žuta, bojim se da će više teško do prilika doć.

zanimljiva postava.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Mislim da je ovo postava koja ce istrcat i u Bratislavi. 3-4-1-2 ofenzivnija opcija dok je 3-4-2-1 defanzivnija u europskim utakmicama.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    2-4-1-2 ofenzivnija opcijaNitkoBitan

Misliš ovo je opcija kada s igračem manje lovimo pobjedu? :joke:
  • Zagi
    8.5k
    Max je u prvoj. Nema brige.
  • cibona
    3.4k
    bojim se da će više teško do prilika doćdon

Tvoje predikcije su se više puta do sada pokazale u potpunosti pogrešima.

Mislim da ćemo opet igrati s 3 stopera iza. Lajkam postavu. Žao mi je jedino što se pjacu svako malo seljaka na drugu poziciju. RPG vjerojatno na wingbacku :up:

Imamo ih!!
  • don
    7.1k
    Tvoje predikcije su se više puta do sada pokazale u potpunosti pogrešima.cibona

kao i tvoje, a i svačije. Upravo zato i mi pišemo, a profesionalci rade svoj posao za koji su plaćeni :wink:
  • criticus
    2.6k
    Mi igramo bez livog beka al zato Osijek igra s 2. Bitan je prosjek.
  • Mihaljević
    10.2k
    zagreb-croatia-samy-mmaee-of-gnk-dinamo-poses-for-a-portrait-during-the-gnk-dinamo-portraits.jpg?s=612x612&w=0&k=20&c=GE0HUs61X35wyhCEzlccuf61Ipsiz08BH08lCh5Vxso=
    Doktor je spreman.
  • Borovljanin
    137
    Joj, gotovo sam sve pogodio (nisam tu pisao), jedino sam očekivao Ogiwaru lijevo umjesto Hoxhe i Cordobu gore umjesto Pjace. Bar tako mislim da će istrčati danas
  • GaijiZG
    1.7k
    Kaj odma po Ogiwari, treba i Hoxha dobit proliku.
  • Zagi
    8.5k
    Veseli me kaj Bjelica ne robuje njemu dragim sistemima nego se izgleda potpuno prilagodio igračima koje imamo. To je primarni zadatak trenera (koji ne mogu kupiti najbolje igrače na svijetu), a znamo koliko smo se oko toga mučili s nekim trenerima.

Ovo je izgleda ista formacija kao i u europi. Samo će im dati malo modificirane zadatke. Ofenzivnije jel.
  • Jaro
    7.7k
    ako Ogiwara nije dobio priliku u prvoj postavi kada Rile ima 3 žutadon

Pa doslovno je igrao u LP u prvih 11. Hoxha vjerojatno zasluzuje priliku na treninzima - do sad zbog taktike/terena nije bas u LP imao mjesta pa je logicno da u HNLu krene. Tako jr i RPG od nekih proglasen bivsim jer je u Salzburgu startao na klupi...
  • don
    7.1k
    Pa doslovno je igrao u LP u prvih 11Jaro

zato i pišem ovo poslije utakmice LP.

uostalom, i sam sam želio danas Ogiwaru na LB zbog ofanzivnog djela igre, a krila Osijeka su užasna pa ne bi triba imat nekih problema u defanzivnim zadaćama.
  • ibro1986
    231
    danas ih Kuuland unistava
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.