• Dubbbrava
    648
    Baš me zanima tamo završno stanje oko 15:55h, mislim da bi se ZG mogao rasprodat.
    Evo primjera radi zove me frend koji je član i naravno vodi 2 djece i na sebe je uzeo besplatnu a kupuje 2 za zapad gore po 20,00 EUR jer nije učlanio djecu.
    Mislim da takvih primjera ima zaista mnogo.
    Nakraju i ja vodim svoja 2 pilića pa preskačem sjever ovu tekmu i nakraju idem na Zapad gore.
    Jedini je minus kaj imam godišnju za sjever pa dobro dođe tatina članska :cool:
  • Dale
    1
    Može li se ući na stadion bez printanja ulaznice (skeniranjem barkoda na mobitelu)?
  • Robi T
    246
    Ide danas posjeta danas preko 10000 i to debelo.Ja uzeo dvije karte za zapad gore,jer idem s kćerkom, i oslobodio mjesto za svoju godišnju za ovu tekmu.
  • Dubbbrava
    648
    To oslobođenje mjesta mi donijelo još najviše bodova u Loyaltiu :strong:
  • Niko1986
    184
    Danas idem s malim na tekmu prvi put od kada je uveden ovaj ulaz za djecu. Jel zna netko ukratko kako to funkcionira. Isprike ako nije za ovu temu, nisam znao gdje drugdje pitati.
  • badjibadara
    3.6k
    Danas idem s malim na tekmu prvi put od kada je uveden ovaj ulaz za djecu. Jel zna netko ukratko kako to funkcionira. Isprike ako nije za ovu temu, nisam znao gdje drugdje pitati.Niko1986

Ako idete na sjever, koristi onaj prolaz izmedju zapada i sjevera. Ispod tribine se skeniraju ulaznice.
  • Niko1986
    184
    Hvala puno
  • deda
    33.7k
    Manje od 300 ulaznica ostalo je za zapad gore.
  • Liks90
    2.3k
    SD 875, ZD 1795, ZG 219, izdano oko 12 765 ulaznica
  • M77
    472
    Pozdrav, koliko je trenutno izdanih pojedinačnih ulaznica?
  • Liks90
    2.3k
    napisao sam iznad sve ukupno…
  • Hnlovac
    1.2k
    Preostalo dakle manje od 3000 ulaznica 4 sata prije tekme

Malo sporije no što sam ocekivao, ali bit će to ok. Kad ZG ode ZD će MORATI ubrzati. I dalje vjerujem da će ostati 1000 ili manje raznih mjesta
  • Liks90
    2.3k
    SD 850, ZD oko 1750, ZG 76
  • Peškaman
    4.7k
    ZG ispunjen do kraja,pohvale za potez kluba :clap:
    SD očekujem da će 400ak ostati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.