• The Undertaker
    5.9k
    Nemam ja problem sa loyalty programom nego sa razmišljanjem zašto ovaj ima veći popust nego ja i što mogu dobiti sa dolazak na utakmicu.
    Cilj loyalty programa nije pogodovanje kupcu već da klub više zaradi većom prodajom.
  • Dudu9
    887
    Pa cilj vrijednosti da klub uspije prodati ustupljena mjesta i time popuni stadion a navijači skupljaju bodove pa imaju neko zadovoljstvo, nije sigurno cilj prodati godišnje po povlašenoj cijeni pa da kasnije ako taj dolazi i plati mu za to kakva je to logika
  • Papastrumf
    12.9k
    Loyalty je “živo tijelo”, svakako da će se nadograđivati vremenom.

Naravno da je cilj loyaltya veca prodaja, a ne da se nagrađuje netko jer eto dolazi na utakmice. Vjerujem da smo s tim vremenima zauvijek završili.
  • Jurki
    12.6k
    Pocela je prica s bodovima tj natjecanjem ciji bu veci.
    Decki trebala bi biti nit vodilja da se ide cim cesce na utakmice.. a ti bodovi samo "nagrada".
    Na kraju dana jebe mi se za bodove i nacin skupljanja istih.
    I dopeljali se bumo do toga da je jedina svrha svega skupljanje bodova a ne odlazak na utakmice.
    Na koje utakmice bum mogel iti pem.. na koje nebum mogel iti nebum isel.
  • Eduardo
    21k
    Valjda bi cilj loyalty programa trebala biti obostrana korist iz koje će profitirati i klub i navijači, a ne samo jedna strana. Ja bih rekao da je ovaj koncipiran na način da taj cilj u potpunosti ispuni, ili je u najmanju ruku uz sitne dorade na dobrom putu ka tome.
  • Papastrumf
    12.9k
    Meni se sve sviđa osim minimalne kupnje od 10 eura (na šanku ili u fan shopu) da bi dobio bodove. Po tome netko tko svaki mjesec kupi reviju i potroši kroz godinu oko 85 eura zaradi 0 bodova, a onaj tko jednom kupi majicu dobije nešto. Tko je više vjeran ako već govorimo o programu vjernosti?Sajla

Primjedba na mjestu i vec je komunicirana voditeljima projekta.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Minimalno 10 eura na šanku za bodove ( po ovome jedna osoba može popiti 5 pivi i dobiti 0 jer će imati 5 računa, a jedna ekipa od 5 ljudi zavrti jednu rundu i kupac dobije bodove )ivanzg

Slazem se sa ovime.
    Ne znam da li je moguce da se gleda ukupna potrosnja, umjesto minimalne potrosnje po racunu.
    Apsolutno shvacam da je cilj toga da potakne ljude na potrosnju, ali ovo meni nije nikakv poticaj.
    Primjer, najcesce na utakmice ide nas troje. Tijekom/prije utakmice popijemo po 2-3 runde. Pivo je 3,5 eura, a svi smo aktivirali cashless opciju gdje nam pivo zapravo kosta 3,15. Za jednu nasu rundu potrosimo 9,45 eura, a ne dobijemo nista.
    Na kraju dana potrosimo skoro 30 eura. Ako uzmemo 20ak utakmica dodemo do brojke od 600 eura, a za to ne dobijemo niti jedan bod.
    Dok netko drugi dode, okrene rundu od 10 eura, i to dva puta u godini i skupi bodove.

Da se razumijemo, ti bodovi su ionako premali da bi radili ikakvu razliku, ali bilo bi lijepo (pogotovo jer se zove loyalty) da se nagrade ljudi kako je i zamisljeno, onog tko vise trosi i tko cesce dolazi na utakmice.

Malo mi se cini puno bodova za skupiti za neku 'vecu' nagradu, a da nije sal ili privjesak. Ne znam jesam dobto shvatio, ali ako si godisnjak i ides na skoro sve utakmice, mozes skupiti oko 2500 bodova.
    Znaci trebas kupiti jos 2500 bodova za jednu nagradu poput VIP ulaznica, a i vise za jedan potpisani dres.
    Da dodes do potpisanog dresa, treba ti jos 3500 bodova, Za 100 bodova trebas potrositi 40 eura u fan shopu ili na sanku, znaci da skupis tih 3500 bodova ti trebas potrositi 1400 eura.
    1400 eura potrosnje, uz apsolutno sve moguce dolaske, da bi dobio potpisani dres.
    Evo ja cu iskreno rade stajati na ogradi sa natpisom ''Petko daj dres'' nego ganjati 1400 eura potrosnje radi toga.
    Mislim da je to malo nesrazmjerno.
    Razumijem da se nece napraviti nagrade da se godisnje podijeli 500 dresova i da se ode na 300 vecera sa legendom, ali ovako je pitanje da li ce itko doci do tih nagrada.
  • Purgeri
    896
    Sve iznad 5 eura trebalo bi se bodovati, ako već mora postojati neki limit
  • criticus
    2.6k
    Primjedba na mjestu i vec je komunicirana voditeljima projekta.Papastrumf

Za korisnike godišnjih se može riješiti tako da čim uplate na cashless im se uračunaju bodovi...
  • Nino Bule
    14.5k
    Ako neko da stotine eura za godišnju ulaznicu i gostovanja onda nam niš ne znači besplatni šal ili majica iz shopa. To su neki drugi "navijači" a ne godišnjaci.Noel

Pa ne mora ti nista znacit, meni sasvim pristojan poklon za zahvalnost, nesto sto me nece svjesno natjerat na utakmicu ili potrosim novce ali svakako idem i trosim novce pa mi je ovo zanimacija vise

Po ovom je ozbiljne bodove nemoguće skupljat osim ako ne trošiš ne normalne novce u fan shopuNoel

Znam da nije bila namjera al ovo me bacilo na doba besplatnih kobasica, ne razumijem sta bi htjeli, da se dijele pokloni svima koji se pojave na utakmici ? To je u startu bilo nerealno
  • duksy
    307
    Bravo, ovo je i meni odmah palo na pamet.
    Najjednostavnije moguće.
  • recikaj86
    437
    Kako sustav vjernosti prepozna pojedinačnu ulaznicu?
  • Niko1986
    247

Po meni nije stvar da "očekujem" besplatni šal ili nešto tako. Ali kad već idem na 90 % utakmica, lijepo je što ću biti nagrađen barem u tom nekom obliku. Posebno kada bi ti šalovi ili majice imali dizajn, koji se ne može uzeti u shopu, već samo preko bodova.
  • Bosskovitz
    12.7k
    Po ovom je ozbiljne bodove nemoguće skupljat osim ako ne trošiš ne normalne novce u fan shopu ili plavom korneru ili bi trebao odbijat odlazit na utakmice i propuštat mjesta.Noel

Odbijanjem odlaska na utakmice neces skupiti vise bodova nego dolaskom na njih, čitaj ponovno. Dolaskom na jednu prijateljsku utakmicu skupit ces vise bodova nego sto bi skupio propustanjem cijele LP. Poanta loyaltyja je upravo u tome da se radi o dodatnoj pogodnost za članove kluba, da novac nas, članova kluba, vrijedi više kada se troši u klubu nego negdje drugdje. Mozes platiti rundu-dvije u kaficu gdje sva zarada ide kaficu i ne dobivas nista osim te pive, no mozes i na stadionu gdje zarada ide klubu za koji navijaš, a ti dobivaš bodove koje ćeš poslije zamijeniti za neke poklone.

Troši isto kao i do sada ili troši više kako bi skupio još više bodova, izbor je na tebi jer program vjernosti je pogodnost, ne obveza.
  • Felip
    216
    Što znači rubrika Socios?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.