• skener
    1.1k
    Program vjernosti koji kaznjava

Svasta se ovdje moze procitat
  • Nino Bule
    14.1k
    Onaj koji bude ustupljivo radi loyalti bodova ce izgubit pravo prvokupa godisnje, vrlo jednostavno, stvarno ne vidim problem
  • badjibadara
    3.6k
    Vjerujem da ce se sustav i pravila prilagodjavati stanju na terenu.
    Dobro izgleda, vidi se da se vodilo racuna o sitnicama, ali praksa uvijek ukaze na neke nedostatke i potrebu za nadogradnjom. Obzirom da smo tek krenuli, ne brinite, sve ce se ispeglati do iduce sezone.
  • Noel
    6.9k

Upravo si napisao problem. Po ovom je ozbiljne bodove nemoguće skupljat osim ako ne trošiš ne normalne novce u fan shopu ili plavom korneru ili bi trebao odbijat odlazit na utakmice i propuštat mjesta. To nema nikakvog smisla. Uglavnom dobra ideja je bila sa nagradnim programom ali vrlo šlampavo i bez smisla odrađeno na kraju.. ima prostora za napredak i iduće sezone bi se trebalo malo bolje to napravit.. ili ukinut to jednostavno jer većina godišnjaka ne očekuje nikakve šalove privjeske ili kape za vjernost Dinamu. Ako neko da stotine eura za godišnju ulaznicu i gostovanja onda nam niš ne znači besplatni šal ili majica iz shopa. To su neki drugi "navijači" a ne godišnjaci.
  • Paggini
    24.7k
    Hahaha al kak se dobije 10 000 bodova, jedino da netko kupi cijeli fanshop 15 puta hahah. A i da umjesto "večera s legendom" piše "izlazak s marom", već je napetija nagrada :cool:

E i da, mogli bi ubaciti slike nagrada gdje to nije toliko jasno - tipa privjesak, šal i slično, da vidimo o čemu se radi, možda mali opis.
  • Noel
    6.9k
    Niš danas bum 1000eura ostavil u Plavom korneru možda dobim privjesak..
  • The Undertaker
    5.8k
    Nije poanta da skupljate bodove već da pogledate utakmicu, popijete pivo, podružite se sa ljudima i kupite djetetu nešto u fan shopu. Ako pri tomu nešto dobijete gratis, dobijete. Umjesto da stw sretni što imate neku pogodnost, još virite drugome u novčanik. Evo ja neću ustupiti moje godišnje mjesto nijedanput jer neću da mi dođe neki indijanac među ekipu gdje se svi znamo. I duboko sam "uvrijeđen" što se mojih x godina članstva i kupovine godišnjih ne vrednuje. Pa što ćemo sad?
  • Probirštift
    495
    Bilo bi smiješno da uzmeš navijački šal za 2.5k bodova nakon kaj spičkaš dobre pare u fanshopu i na cugu i daju ti šal kaj možeš kupiti za 20 eura
    Tak da nadam se da će taj šal i majica biti neki drugi dizajn koji se nemre kupit
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Kakvih sve likova ima :rofl:
    Zamisli nekom je krivo sto ce netko prepustiti svoju ulaznicu za LP i dobiti vise bodova od onog koji ode na utakmicu. Pa onda prepustite i vi svoje mjesto ako vam je do bodova. Zamisli netko ima priliku otici na tekmu ali ga jebe to sto ce dobit manje bodova u aplikaciji. Meni tisuce bodova ne moze zamjeniti dozivljaj sa stadiona…
  • Noel
    6.9k
    Godišnjaci i najvjerniji ne očekujemo sigurno ništa besplatno i gratis od kluba i to je početak i kraj priče. Da očekujemo nebi bili godišnjaci i najvjerniji.
  • Sljeme
    2.5k
    Ustupiš kartu nekome i prošvercaš se na tekmu. Problem riješen. :grin:
  • ivanzg
    181

Ne mislim da su nesposobni i glupi, naprotiv imam totalno drugo mišljenje. Ali nemoj da oni ili ti mislite da su svi ostali kojima se ne sviđaju neke ideje i odluke s razlogom glupi.
  • Paggini
    24.7k
    Nije poanta da skupljate bodove već da pogledate utakmicu, popijete pivo, podružite se sa ljudima i kupite djetetu nešto u fan shopu. Ako pri tomu nešto dobijete gratis, dobijete. Umjesto da stw sretni što imate neku pogodnost, još virite drugome u novčanik.The Undertaker

Pa poanta LOYALTY programa je NAGRAĐIVANJE vjernosti, trošenja na klub i ostalo, odnosno SKUPLJANJE bodova hahah.

Gledam i idem na 95% domaćih utakmica, pijem piva, druzim se s ljudima, kupujem u fanshopu već dugi niz godina i bez toga.

Pozdravljam program, super je koncipiran i bit će mi ful zanimljivo pratiti i bodove sad, ali ima naravno tih sitnica koje se mogu dodati/oduzeti jel.
  • Sajla
    5.5k
    Meni se sve sviđa osim minimalne kupnje od 10 eura (na šanku ili u fan shopu) da bi dobio bodove. Po tome netko tko svaki mjesec kupi reviju i potroši kroz godinu oko 85 eura zaradi 0 bodova, a onaj tko jednom kupi majicu dobije nešto. Tko je više vjeran ako već govorimo o programu vjernosti? Trebalo bi jednostavno zbrajati svaki potrošeni euro, bez obzira jesi li potrošio to u 20 navrata ili odjednom. Kužim, to je i neka motivacija da potrošiš još koji euro više da prebaciš granicu od 10€ - uzmi još privjesak ili zastavicu, uz pivu uzmi i kokice i sl. ali bilo bi mi draže da se gleda ukupna cifra isto kao što bih radije igrača koji svaku utakmicu zabije jedan gol umjesto onog koji zabije 5 u jednoj utakmici pa ga nigdje nema mjesec dana.
    Što se prepuštanja karata tiče - godišnjak koji mora prepustiti kartu za "veliku" utakmicu sigurno nije sretan zbog toga niti mu je motivacija za kupovinu godišnje to da ne ide na takve utakmice. Davanjem više bodova ga se motivira da ne zaboravi prepustiti kartu. Klub manje gubi ako to ne napravi za "malu" utakmicu na kojoj ionako neće biti pune tribini i karte su jeftinije, nego za utakmice gdje se unatoč cijene traži karta više.
    Uz sve rečeno, moje zamjerke su minimalne, neusporedive sa veseljem da je program počeo.
  • Dino
    2.8k
    ‘puno vise nam se isplati nekom drugom prodati kartu nego da vi godisnjaci dodjete’ksapi

To i je poanta zapravo. Ako dve osobe zele doci na neku atraktivnu utakmicu, s tim da je jedna vec platila karta po nekakvoj povlastenoj cijeni (poprilicno manjoj od redovne), a druga osoba kupuje pojedinacnu kartu koja kosta kao 1/4 cjelogodisnje karte, klubu se vise isplati da godisnjak ne dode i da netko plati pojedinacnu.

Medutim, moras ovdje obratit pozornost i na sebe. Tebi nije cilj samo osvojit bodove u aplikaciji (okej logicno ali spominjem zbog konteksta), nego svjedocit toj atraktivnoj utakmici koja ce se mozda pamtit cijeli zivot.

Poanta je da zapravo nitko ne zvisi. Ti ne mozes doc, prepustis ulaznicu i jos dobijes puno bodova, klub dobije lovu, a neko ko zeli otic dobije ulaznicu. Druga opcija je da dodes i svojom prisutnoscu napravis neku korist za klub.

Mislim sad sam otkrio toplu vodu, al tak sam si nekak objasnio ovaj sustav bodovanja i dolaska/nedolaska.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.