• Robi T
    253
    Uspio,hvala
  • ksapi
    3.1k
    Znaci bodovi koji su ranije skupljeni ove sezone do sada (dolasci, sank, fan shop) - to ne vrijedi, nego tek od ove utakmice?
  • ivanzg
    201

Upravo tako.

Program mi je u redu osim 3 zamjerke koje mi baš i nisu ok.

1- Sve do ove tekme se ne vrijedi i svi kreću sa 0

2- Minimalno 10 eura na šanku za bodove ( po ovome jedna osoba može popiti 5 pivi i dobiti 0 jer će imati 5 računa, a jedna ekipa od 5 ljudi zavrti jednu rundu i kupac dobije bodove )

3- Prepuštanje mjesta koja na jačim utakmicama vrijedi 5 puta više bodova nego dolazak na utakmicu što je po meni totalna glupost.
  • blue heart 72
    1.8k
    Meni također nije jasno, na koju se foru prepuštanje mjesta vrednuje više nego sam dolazak na tekmu
  • ksapi
    3.1k
    Ne kuzim zasto se nebi obracunali bodovi unatrag, barem za dolaske na utakmice/prepustanje mjesta.

Takodjer bas ne shvacam ovo, da se ustupanje mjesta boduje 5x vise nego dolazak.. ovo je kao da klub porucuje ‘puno vise nam se isplati nekom drugom prodati kartu nego da vi godisnjaci dodjete’. U najgorem slucaju trebalo bi nositi isti broj bodova.
  • deda
    34.1k
    Svaka šuša želi doći na veliku utakmicu. Razmišljajte malo.
  • ksapi
    3.1k

Pa to stoji, naravno, i to se izreguliralo time da dobijes puno manje bodova za europu i hajduk nego za male tekme. Ali da bas nedolazak na europu vrijedi 5x puta vise od dolaska - to mi nije nikako logicno.
  • ivanzg
    201
    Nema nikakve logike osim financijske da se svakoj šuši uzme 40-70 eura.
  • deda
    34.1k
    Ljudi su o tome mjesecima razmišljali, a vi odluku proglasite glupom u roku par sekundi. Ajde sad vi mjesecima razmišljajte pa se vratite s mišljenjem.
  • Papastrumf
    12.9k
    Ne boduje se nedolazak nego prepustanje ulaznice. Platio si godisnju nekakav ozbiljniji iznos i ne mozes doci na BVB. Umjesto da tvoje mjesto zjapi prazno na utakmici za koju postoji veliki interes, ovako klub ponovno proda tvoje mjesto za 50-60€, logicno je da dobijes vise.
  • ksapi
    3.1k

Apsolutno, ako gledamo samo bodovanje prepustanja mjesta, unutar te skale nema nikakvih zamjerki s moje strane, kao niti skala dolazaka na utakmice.

Problem je kad se skale stave jedna pored druge. O tome govore i ostali ovdje.
  • tp1997
    611
    Pitanje, nisam baš shvatio - gdje točno trebam skenirati barkod da dobijem bodove za program vrijednosti?
  • Robi T
    253
    Fenomenalna ideja i app.
    Vjerujem da bu se s vremrnom unaprijeđivala.
    Ovo fakat odlično izgleda!
  • ivanzg
    201

Bravo za njih, po komentarima i u razgovoru sa ljudima su očito loše razmišljali, šteta potrošenih mjeseci.

Dolazak na velike utakmice - 10 bodova
    Ustupanje karte za velike ulaznice - 10 bodova

Tako je to trebalo biti a ne ovako kako je sad jer ovaj koji ustupa kartu vjerojatno želi da klub proda njegovu kartu i ustupiti će je bez obzira na bodove.

Svaku šušu koja će kupit ustupljenu kartu boli uho za bodove i loyality a klub će biti na istom.

Ovako se kažnjavaju oni koji će doći a nagrađuju oni koji će ustupiti.
  • deda
    34.1k
    Treba ih smijenit nesposobne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.