• Liks90
    2.4k
    Za Osijek:

SD 955, ZD 1990, ZG 735, ukupno izdano oko 11974 ulaznica do ovog trena
  • Hnlovac
    1.2k
    Da ZG ima kapacitet 10 000 i svih 10 000 bi se uzelo dok bi se za ZD prodalo 200ak. Dobra stvar je što će sutra do otvaranja karatane vjerojatno rasprodat ZG pa će ZD znatno ubrzat

SD neide najbolje ali svejedno mislim da će ostati možda 100ak neprodanih karata
  • ZrnTSCHeZ
    336
    ako većina stvarno ne bi došla da nisu karte besplatne, moj neki zaključak je da su tada cijene ulaznica ipak previše, čak i ovih 25 eura
    Kak sam već u nekoliko navrata izrazil mišljenje ovdje, osobno smatram da su cijene za ZD previsoke u HNLu, pogotovo s obzirom na uvjete na stadionu, za penziće i one koji dolaze iz udaljenijih krajeva
  • don
    7.1k
    karte ne bi bile skupe da imamo normalan stadion, ovako bi ih ja ipak prilagodio uvjetima na istom
  • DrawTube
    5.4k
    Koliko vidim po TM , Dinamo je 403. najgledaniji klub na svijetu, tj 254. u Europi.

Dobrom posjetom sutra vjerojatno skačemo za 10ak mjesta i prestižemo Monzu, Luzern, Austriju Beč, Luton, a možda i Stade Brestois.

Ako protiv Rijeke budemo imali sličnu posjetu kao protiv Osijeka, možemo prestići i Ferencvaroš, CSKA Moskvu , Hibernian i QPR
  • Liks90
    2.4k
    Stanje za Osijek:

SD 935, ZD 1978, ZG 650, izdano cca malo preko 12 000 ukaznica, laka vam noc do sutra :cool:
  • Dinamosaur
    1.6k
    Karata ima jos puno. Zene/cure pod ruku, klince na ramena i pravac Maksimir, vrijeme idealno
  • Mentalni Gimnastičar
    914
    Bit će to sve dobro, sutra prije utakmice očekujem navalu
  • LaznjakProsineckog
    819
    ZG sektor 5 je pao, ostali jos 1 i 6
  • bbb medimurje
    3.3k
    Uspio nagovoriti jos 2 kolega s edukacije, oni nemaju godisnju, zna netko kad se najkasnije moze uci s obicnom kartom?
  • rupke
    102

kraj 1. poluvremena
  • deda
    34.1k
    Pao je i ZG1 tako da je za tu tribinu ostalo manje od 600 ulaznica.
  • ivanzg
    201
    Sjever svi sektori plavi, odjednom i ZD 5 i 6 plavi.
  • deda
    34.1k
    To je sve normalno ništa ne brini. Ljudi prepuštaju ulaznice. Pojavi se po jedna-dvije po sektoru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.