• mokoxax468
    748
    Ako moderatori misle da ne treba zasebna tema, neka zatvore, no vidim pitanja po par tema, pa mislio da ima smisla držati jednu temu za sve komentare i pitanja

Slika-zaslona-2024-10-26-u-15-52-56.png

Kako sudjelovati u Programu vjernosti?
    Prvi korak je jednostavan – unesite ispravne podatke (ime, prezime i datum rođenja) kako biste povezali člansku iskaznicu s aplikacijom. Naš mali znak dobrodošlice? Dajemo vam 50 bodova pri učlanjenju! Prijavite li se na naš newsletter, zaradit ćete dodatnih 100 bodova.
    Bodovi za godišnje ulaznice
    Ponosni vlasnici godišnjih ulaznica bit će nagrađeni s čak 400 bodova kada svoju ulaznicu dodaju na aplikaciju! Također, sada možete brzo i jednostavno nadoplatiti svoj cashless račun, a karticu možete spremiti za brže transakcije. Izlazak Programa vjernosti ujedno znači kako člansku iskaznicu i godišnju ulaznicu više ne moraš nositi sa sobom, već je cijelo vrijeme možeš imati uz sebe u digitalnom obliku.
    Kako skupljati bodove
    Kupovina u Fan shopu – Bilo da posjećujete Fan shop na Maksimiru, Ilici ili Areni, svakih 10 eura potrošenih iznad minimalnih 10 eura donosi vam 25 bodova. Jednostavno zamolite osoblje da skenira vaš korisnički kod unutar aplikacije.
    Kupovina u Fan zoni – Za sve kupovine unutar ili ispred stadiona vrijede ista pravila – svakih 10 eura donosi 25 bodova. Kod lako možete pronaći klikom na ikonu srca za loyalty, zatim "Plavi Korner".
    Dolasci na utakmice – Kada prođete kontrolu ulaska, skenirajte ulaznicu i osvojite bodove. Raniji dolazak na stadion također donosi dodatne bodove! Ako imate godišnju ulaznicu povezanu s profilom, aplikacija će automatski evidentirati vaš dolazak. Svaka utakmica boduje se na poseban način, a koliko bodova koji protivnik donosi, možete saznati unutar Programa vjernosti
    Javi da ne dolaziš na utakmicu - javljanjem nedolaska na utakmicu također dobivaš određeni broj bodova koje kasnije možeš mijenjati za nagrade
    Dolasci na događanja – Bodove možete skupljati i dolascima na raznolike evente nevezane za same utakmice, gdje vas čeka poseban QR kod za skeniranje.
    Kvizovi i ankete – Za ljubitelje kvizova i dinamičnih anketa, svaki vaš odgovor donosi bodove – 5 bodova za sudjelovanje, dok točan ili pobjednički odgovor vrijedi 10 bodova.
    Trošenje bodova
    Sve bodove koje skupite možete potrošiti na ekskluzivne nagrade, uključujući autogram kartice, fan rekvizite, pa čak i večere s Dinamovim legendama! Za pregled dostupnih nagrada, idite na ikonu profila → bodovi, a zatim birajte nagrade koje želite. Jednom kad odlučite, kliknite "Aktiviraj" i slijedite upute za preuzimanje.
    Pridružite se Programu vjernosti kroz GNK Dinamo aplikaciju, skupljajte bodove, napredujte kroz razine i uživajte u nagradama koje smo pripremili samo za vas!
    Obrati se Supportu
    Za sva eventualna pitanja i nejasnoće, pošalji upit na Support obrazac https://t.ly/dzg-support i pojasnit ćemo ti sve što te zanima.
    NAPOMENA ZA VLASNIKE GODIŠNJIH ULAZNICA: Od prvog kola SHNL-a klub prikuplja podatke o dolaznosti na domaće utakmice, kao i javljanju o nedolasku na utakmice i ti podaci bit će glavni preduvjet u stvaranju prava prvokupa prilikom kupnje godišnjih ulaznica za iduću sezonu. Pokretanje Programa vjernosti ne utječe na taj proces, dapače, olakšava kvalitetniju obradu podataka.
  • mokoxax468
    748
    Inače, pohvale za aplikaciju. Jedina manja zamjerka je za raspodjelu bodova, odnosno baš jedan slučaj.
    Vezano je uz dolazak na veće utakmice (1) - playoff, euro kupovi, superkup, finale kupa, Hajduk
    Čudno mi je da ćemo dobiti manje bodova za dolazak (10) nego ako ustupimo ulaznicu (50)

Jasno mi je da se želi promovirati ustupanje ulaznica za velike utakmice više nego za obične jer je tada potražnja najveća, ali mi je ipak čudno da netko dobije 5x više bodova ako ustupi utakmicu nego ako ode na istu
  • Papastrumf
    12.8k
    Odluka je logicna. Potice se dolazak na “male” utakmice.
  • mokoxax468
    748
    Slažem se da bodovanje za male utakmice mora biti veće nego za velike, to uopće po meni nije problem. Meni je jedini problem što se dolazak u toj kategoriji manje vrednuje od ustupanja karte. U svim ostalim kategorijama dolazak se više vrednuje od ustupanja ulaznice
    - kategorija 2 dolazak 30, ustupanje 25
    - kategorija 3 dolazak 100 ustupanje 15
    - kategorija 4 dolazak 250 ustupanje 10

Da se odmah ogradim, ja generalno dolazim na sve utakmice kada sam u gradu (prošle sezone 2 izostanka, ove za sada ni jedan), no više mi je čudno da će netko dobiti 5x više bodova od mene koji sam na stadionu, makar to bila "velika utakmica"
  • Karlek
    80
    Ako se skenira fizička godišnja ulaznica na ulazu a ne putem aplikacije dodjele li se svejedno bodovi?
  • mokoxax468
    748
    Hoće, sustav skeniranja vidi samo barkod, ne zna on jel taj barkod s mobitela ili plastične kartice
  • NKDZ86
    1.9k
    Kako se pojedinačne ulaznice dodaju u aplikaciju?
  • Juznjak
    3.8k
    Je li onda sutra na ulazu mogu skenirati barkod s fizičke godišnje ulaznice ili se mora skenirati barkod s aplikacije da se dobiju bodovi?
  • Crusades1986
    13.1k
    Pa isti su kodovi, svejedno je
  • dinamofan
    0
    Isprike ako je vec netko pitao i nije tema za to,zanima me moze li se popust od 15% ako si clan iskoristit na web shopu? Rekli su mi da broj iskaznice unesem u moj kupon al kad kliknem na primjeni nista se ne dogodi pa je li ima too iskustva s tim?
  • Vk1986
    16
    Ako imam clansku iskaznicu, i bio sam na vec x utakmica ove sezone, mogu li to nekako unijeti u program vjernosti?

Ako da, kako? I kako za ubuduce unijeti kartu u program vjernosti?
  • masacusec
    3.8k
    Ako imam clansku iskaznicu, i bio sam na vec x utakmica ove sezone, mogu li to nekako unijeti u program vjernosti?Vk1986

Kao što su kolege naveli već ovdje...nema retroaktive!!!
  • Nino Bule
    14k
    Ne moze se nista retroaktivno unjet, za ubuduce vjerovatno ova na profilu opcija ulaznice ispod cashless i socios al vjerovatno ce sve na vrijeme bit objasnjeno
  • Robi T
    246
    Jutro ekipa,nemrem aktivirati program vjernosti jer ne mogu unijeti člansku. Točnije skenira barkod ali baca natpis GREŠKA. Unio sam ručno isto baca natpis GREŠKA
    Godišnju sam uspio unijeti.
    Prije nego se obratim tehničkoj podršci ima li tko ideju kak da ovo riješim?
    Fala
  • Brusa
    1.6k
    Šteta što se bodovi poništavaju svake godine :joke: možda da se razmisli da se to ukine :chin:
  • rioda
    5.1k

Ispuni svoj profil do kraja prvo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.