• Dinamosaur
    1.6k
    za Kranjcu bude druga prica i manji kapacitet.
    Svejedno, dok god mi nemamo rasprodan stadion svaki put, a dosta puta niti trecinu - onda je bolje da na manjim tekmama bude i ova opcija sa besplatnim clanskim kartama.
  • NORTE
    12.2k

Mislim da griješiš.
    Klub je samo maknuo zabranu da ni za Osijek ne vrijede one 4 ulaznice na koje imaju pravo članovi.

Po meni korektna odluka kluba.
    Ta pogodnost za članove će uskoro skroz nestati.
  • Haza
    5.6k

Ma nemam ja ništa protiv te odluke, efekt nje će biti pun zapad gore, što mene veseli. Postavio sam pitanje, dal je to dugoročno pametno, te zaključio da bi očito posjeta bila veća generalno uz niže cijene.
    S druge strane me ne čini pretjerano sretnim prodanih 400 karata za zapad dolje, i to nakon veličanstvene pobjede protiv Salzburga. Zato možda nisam euforičan kao neki, ali ne vidim dramu zbog toga
    Efekt nije pretjerano željen, mislim da smo svi očekivali rasprodan zapad dolje, to ova ekipa zaslužuje.
    Nisam mislio ništa loše protiv nikoga, pa niti odluke kluba.
    Samo sam naveo da ipak treba napraviti analizu odluke, što vjerujem da će odgovorne osobe u klubu napraviti.
    Pozdrav svima, vidimo se sutra na stadionu, i isprike ako sam nekog unervozio.
  • deda
    34.1k
    Ja mislim da je odluka dobra jer većina tih ljudi sutra vjerojatno ne bi došla na stadion. A u obzir treba uzeti i povećanje prihoda koje će sutra biti u fanshopu i korneru.
  • blubach
    504
    Ja mislim da je odluka dobra jer većina tih ljudi sutra vjerojatno ne bi došla na stadion.deda

Ovo ne mora nužno biti točno. Možda bi 50,60,70% (karikiram) tih ljudi došlo na ZD uz kupnju ulaznice, ali...zašto potrošiti novce koje ne moraš? Nema smisla.
    S druge strane, ako većina stvarno ne bi došla da nisu karte besplatne, moj neki zaključak je da su tada cijene ulaznica ipak previše, čak i ovih 25 eura (meni nije, al velim, ako stvarno većina ne bi došla da nisu besplatne, onda ne vidim drugi razlog).
  • Liks90
    2.4k
    Stanje za Osijek:

SD 975, ZD 1990, ZG 906, izdano preko 11700 ulaznica do ovog trena
  • emilperska
    6.7k
    Ovo je sve lijepo, ali u suštini irelevantno jer nismo jogurt..
    Naslov je jedino što ce se na kraju sezone brojat, bio on pred 500 ili 5.000 ljudi u zadnjem kolu protiv fake Varteksa i imali 30k ili 60k članova..

Ako ne osvojimo naslov ove sezone džaba nam i clanovi, clanske karte, karte, loyalty program, prihodi od prodaje ožujskog itd.

Ako ovim debilima dolje damo financijsku injekciju u vidu naslova, mozemo se dugorocno jebat..
  • Crusades1986
    13.4k
    Najbolje da onda sutra nitko ne dođe jer je irelevantno
  • DrawTube
    5.4k
    Onda je najbolje da napravimo stadion od 1500 mjesta za VIP goste i na kraju tekme samo bojimo bodove, nešto kao Qarabag.

Meni je bitno i koliko će nas biti i na utakmici četvrtfinala kupa ukoliko bude na Maxu ili na utakmici protiv Slavena po zimi, pokazuje da je ovo klub s vojskom navijača a ne samo firma.

Realno imamo vremena i mjesta i razgovarati i o igri i bodovima, ali i o posjeti i kako ju povecati
  • emilperska
    6.7k

Velim da je to mantra komunjara s juga..
    Posjeta se dize od 2018. Digla se u prosloj sezoni kad su se stvorili uvjeti, u ovoj sezoni je opet jako dobra usprkos olujama na Istri i Monacu..
    Ovo za sutra je po meni ok odluka, za ne radit senzaciju od toga nit negativnu nit pozitivnu..

Naslov će se pamtit ili ce sezona bit zapamćena po prvom naslovu jogurta 2005. Ako je ovo potonje, dzaba nam svi programi za sljedecu godinu jer smo ih sami vratili iz bankrota..
  • deda
    34.1k
    Ovo je tema ulaznice.
  • emilperska
    6.7k

Ja ove godine nisam propustio nijednu tekmu, ne znam za vas 2..

Nemojte mi okretat mantre na posjetu od 1500 ljudi. Velim da se previse raspravlja o tih 4 besplatnih karata, loyalty programu itd.
    Posjeta je na ovom ruglu od stadiona blizu maksimuma za HNL. Imat ce pluseve ovisno o rezultatskom trendu i vremenskoj prognozi.
    Ako jogurt ode na +10, na stadionu ce opet bit samo godišnjaci..
  • deda
    34.1k
    Velim da se previse raspravlja o tih 4 besplatnih karata, loyalty programu itd.emilperska

Nema te teme o kojoj je dovoljno raspravljat. Zato i postoje različite teme na ovom forumu pa svatko odabere ono što ga više zanima. Kad te nešto ne zanima onda o tome ne pišeš.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ocekujemo ponocni izvjestaj pa da sa osmijehom mozemo zaspat kao i probudit se. Sprema se festival Dinamovstine na stvarno prekrasan dan, u suncanu nedjelju otac sina za ruku uhvati...

I vjerovali ili ne sutra ce se moc u kratkim rukavima otic na tekmu (i ajde vesta/duksa oko struka za poslije tekme)... mislim da smo nakon svih vremenskih sokova ove sezone stvarno ovo zasluzili :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.