• masacusec
    3.9k
    kohorta meni više nalikuje na malo organiziraniju ekipu nego li na navijačku skupinu.
  • DrawTube
    5.4k
    nešto kao Baroqs Varaždin?
  • Keyser Soze
    10.6k
    Kohorta je kao ona skupina Orphans iz Warriorsa.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Koliko se otp. očekuje tih likova što svoje Slavonce, Šokce i tamburaše nazivaju judama, jer ne navijaju za taj njihov usrani klub?
  • Agramc
    18
    Imam ulaznicu viska za zapad gore, inbox.
  • Nolifer
    8.5k
    Sutra po 3 boda. Ostalo me ne zanima.

Daaaaaj mi, samo pobjedeee!!

:cheer: :strong:
  • NitkoBitan
    19.1k
    Jel sutra pivkan doma il se ide na stadion?
  • Nolifer
    8.5k

Da da uvijek pivkan doma :smile:
  • Maksim Maksimirski
    6.1k
    Ovakve utakmice je najteže igrati igračima Dinama. Dobio si Salzburga (koji realno nije nešto posebno) u gostima na velebnoj Areni, pravi se veliki hype, službene stranice izbacuju stotine fotografija, posebne kompilacije videa, igrači su u teškom slavlju...i onda dolazi HNL na Maksimiru, svi očekuju uvjerljivu pobjedu i ništa osim toga, na -7 si u prvenstvu, igraš protiv tvrdog Osijeka kojima je ovo finale lige prvaka, neki dinamovi igrači su vjerojatno umorni i fizički i psihički od lige prvaka, neki i žive za ligu prvaka i samo zbog toga su i došli u Dinamo...teško je motivirati igrače u takvoj situaciji i natjerati ih da izgaraju kao u ligi prvaka.

Mišić nakon gola u Salzburgu u sekundi pretrči 50 metara da bi proslavio gol, izbezumljeno se onako iz želuca dere u kameru, skače po Kuletu...ja ga nisam nikad vidio da u HNL-u uopće tako trči a kamoli da tako žustro slavi gol, čak ni u derbijima koji su lomili prvenstvo. To je razlika u pristupu i želji koju nijedan trener neće moći popraviti.

Očekujem tvrdu utakmicu, mučenje, puno faula, nervozu...grdna utakmica za praćenje i navijanje.
  • Praskaton
    2.5k

Kad izađes na teren zaboravis valjda na sve ovo sto si naveo u prvom odlomku.11 na 11.

Normalno je da se nije lako motivirat za hnl koliko za lp.Zato postoji širina momčadi.Odlicna prilika za Cordobu,Hoxhu,Pjacu,Kacavendu,Roga,Mmae,Stojkovica...
    Ako oni nisu odmorni i motivirani onda su falili profesiju.

Uvjeren sam u sutrašnju pobjedu.Svi su svjesni da nemamo pravo na kiks Kvalitetnija smo momcad igramo doma pred odlicno ispunjenim tribinama.
  • skener
    1.2k
    Vidim da se stvara narativ da ljudi koji budu sutra na zapadu gore su dosli zbog besplatnih ulaznica.
    Ne znam zasto mislite da ce ih sutra biti puno vise nego na nekoj od proslih utakmica? Pa nije bas da je osijek toliko atraktivan da ga svi zele gledati
    Ja sam uvjeren da je dobar dio ljudi koji je kupio kartu za tipa lokomotivu za zapad dolje sad uredno kupio zapad gore cisto zbog razlike u cijeni
  • Paggini
    26.2k
    na -7 si u prvenstvuMaksim Maksimirski

Sva motivacija koja bi trebala bilo kome tko nosi Dinamov dres
  • don
    7.1k
    u suprotnom takvi igrači nisu za Dinamo.

vidit ćemo sutra reakciju igrača koji budu u prvih 11 sa klupe.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Kaze klub da nas u fan zoni ceka "bogata grill ponuda" za nedjeljnji rucak... Pa pitam ja vas ima li tko iskustva sa tom grill ponudom da ne bih ostao gladan i razocaran :sweat:
  • Zagi
    8.5k
    "bogata grill ponuda" za nedjeljnji rucak...NitkoBitan

Šarani na rašljama?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.