• SAS1987
    15k
    Mislim da možemo sloziti mjesta za jos par tisuca ljudi tamo ispred istoka.jedan u nizu

Za donosenje palete na tekmu dobijes 10 bodova na Loyalty :lol:
  • LaznjakProsineckog
    819
    Pitanje, zapad gore numerirana sjedala ili nisu? Bio sam gore zadnji put protiv Arsenala i Werdera prije 15ak godina pa se ne sjecam, haha. Pitam zbog djece, hvala
  • NitkoBitan
    19.1k
    Nisu, sjednete gdje god hocete.
  • Dubbbrava
    653
    Zapad gore gori sutra :fire:
    Kad smo zadnji put uopće imali na toj tribini 2500+ ljudi a da nije derbi s tovarima ili Rijeka u HNL i kupu?
    Ne računam tu zadnje kolo kad se slavi naslov prvaka i te fore.
    Usudio bih se reć nikad.
    Inače kad smo već kod te tribine ona službeno prima 4333 gledatelja međutim taj kapacitet je dodatno srezan za cca 700-800 jer se onih prvih nekoliko redova maknulo stolice skroz tako da po meni sutra ta tribina bi oku mogla izgledat napopunjenije na cijelom stadionu :strong:
  • deda
    34.1k
    4333 je već srezan tj. trenutni kapacitet.
  • Haza
    5.6k

Imaš prevelika očekivanja od navijača koji su došli na tekmu samo zato jer je gratis karta.
    Gorit će tribine, gdje su navijači koji dolaze bezuvjetno na tekme.
  • mlinchica
    2k
    Na kojoj si ti tribini sutra?
  • Liks90
    2.4k
    Pao ZG5
  • Liks90
    2.4k
    Za Osijek ostalo:

SD 1020, ZD 2008, ZG 1040, do ovog trena izdano preko 11500 ulaznica( ukupno dostupno 15 654)
  • Dubbbrava
    653
    @Haza ček jel ti mene zajebavaš sad ili kaj?
    Onda lijepo eto dođi sutra ti pa ih pitaj gdje su inače kad nisu na stadionu.
    Niti imam prevelika očekivanja niti sam ja dio te tribine ali fakat me živcira kaj se uvijek nađe netko tko ima potrebu interpretirat nečije riječi.
    Ja sam sretan šta će ta tribina bit sutra lijepo popunjena pa eto možda nekad mogu i prešutjet svoju sreću
  • Haza
    5.6k

Nisam mislio ništa loše, a ti možeš biti sretan i bez mog komentara, koji nije bio uvredljiv. Nisi valjda toliko osjetljiv.
    I meni će biti lijepo vidjeti popunjenu tribinu, samo, djeluje pomalo čudno da će zapad gore biti popunjeniji od zapada dolje. To je svakako podložno analizi.
    Dojma sam da 80 posto ljudi koji će doći sutra na zapad gore ne bi došlo da im klub nije izašao u susret, dal' je to dugoročno dobra odluka, ne znam, nisam baš siguran da je.
    Dugo se klub nije oporavio od vremena kad su se karte dijelile, jer teško je naviknuti nekoga da plati nešto, kad ga prethodno navikneš da to može dobiti gratis.
    Možda je ovo i poruka klubu da su karte za zapad dolje, pa čak i za zapad gore preskupe.
  • Haza
    5.6k

Jel ovo flertanje ili? ;)
  • mlinchica
    2k
    Joj, daj si obriši sam taj komentar.
  • Haza
    5.6k

Kakvo pitanje takav i odgovor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.