• tp1997
    1.5k
    Htjeli to priznati ili ne, tovari izgledaju ove sezone puno ozbiljnije s Gattusom nego pod analfabetom Karoglanom.

Mogli bismo se namučiti da osvojimo prvenstvo, pogotovo ako budemo dobro gurali i u Ligi prvaka
  • Hnlovac
    2.3k
    MojTv - Tv program

Dajte si ljudi nađite nešto pametno za gledat, evo na Cinestar TV Premiere je Bezvremenska Adaline. Bzvz trošenje vremena na njih
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Lokomotiva jako dobro stoji i rastrčano ne terenu, hajduk klasično los. Šteta ranog gola, al ako ovako nastave lokosi zabit ce
  • don
    13.3k
    Lokomotiva lagano dolazi do zadnje trećine ali svaki put kada triba dovršit, oni to odrade previše mlako, ne znam.

ozbiljnija ekipa bi im već dala 2 gola.
  • NB86
    16.8k
    Nista lokosi nisu losiji od hajduka danas, jedino u obrani plivaju i nazalost primit ce jos sto znaci da ce tesko do bodova. Hajdukov klasik je ovo, gol iz prve sanse i vrebanje kontri.
  • rakurs
    1.4k
    Nalaze se u dobrom trenutku, imaju trenera koji drži pod kontrolom euforiju, nema ni među navijačima one pretjerane euforije koja ih je krasile sve ove godine. Doma jako teško gube bodove, vani će i prosuti koji, no sve u svemu djeluju mi dosta ozbiljnije nego na primjer prošle godine.

No, zaboravljamo svi da je to Hajduk, da njihov gubitnički gen leži u njima i kad tad će izaći van. Može to biti slijedeći vikend, može do kraja polusezone, a može i u 3. mjesecu. Jbg, morate se pomirit da će pobjeđivat ove manje utakmice, pogotovo doma.

Meni je također muka čim vidim išta povezano s njima pa tako niti jednu minutu njihove utakmice osim s nama nisam pogledao. Ali imam susjeda kat iznad koji me kad igraju podsjeti da postoje pa nerijetko pobjegnem iz stana za vrijeme njihove utakmice :lol:
  • don
    13.3k
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAAHHAHAHAHA
  • Dzgšb
    1.6k
    To rupoooo
  • NB86
    16.8k
    Op, evo 1 1
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Lovre je naš agent.
  • Antisha
    850
    Uvijek neugodni Čuje Dop.

Kaliniću nema na more
  • Dzgšb
    1.6k
    Hahahahahahahah to Duje trpaj rupi :clap:
  • tp1997
    1.5k
    Hvala Lovre
  • Zagi
    9.9k
    Smiješna momčad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.