• Brusa
    1.6k
    jel to ono dinamo+ što se plaća 10 € mjesečno?
  • Crusades1986
    13.1k
    Nije... GNK Dinamo aplikacija.

Dinamo+ je nešto drugo
  • Keyser Soze
    10.5k
    Mislim da je to ono iznenađenje koje je Puhalo spominjao da dolazi kroz par dana.
  • Brusa
    1.6k
    hvala puno. Nisam baš od tehnologije.
  • Brusa
    1.6k
    ima netko link di se može skinuti ? Ili u Google storeu? :grin:
  • Pavinho
    78
    upisi samo Gnk Dinamo u storeu
  • Purgeri
    860
    Izbacuje mi grešku kod dodavanja članske, i nakon skeniranja i nakon ručnog unosa koda
  • rioda
    5.1k
    Ispuni prvo svoj profil do kraja, tako je i meni bilo
  • Maki2
    703
    Kaj nema klub teretanu?GaijiZG

Meni je isto bilo cudno da ide sa nama smrtnicima i trenira ga neki ful mladi decko nebi mu preko 22 godine dao.
  • Carrasco
    4.2k
    Izgleda da poskrivecki nabija nepotrebnu mišićnu masu. Prvo onaj prijestup sa snimanjem u prometu pa kasnjenje na onaj sastanak i sad ovaj skandal sa teretanom. Vratit ga odakle je dosao, je*o mu Escobar mater!
  • scooniepenn
    3.4k

Ako sam dobro shvatio covjek je Modrica uzeo kao primjer najboljeg hrvatskog nogometasa svih vremena koji je iz Dinama otisao s 23 i nista mu nije pobjeglo. Jednako tako, taj isti Modric je primjer nepreskakanja stepenica u razvoju i guranja pod svaku cijenu jer je eto mlad i talentiran.
  • Paggini
    24.1k
    sxYLh1A.jpeg

Uvijek lijepo za vidjeti lokalni marketing, ne znam jel povezano sa "ima jedno mjesto" pjesmom, ali svakako lijepo
  • Purgeri
    860
    Mislio sam da će se u aplikaciji moći negdje vidjeti pregled dolaznosti na utakmice, ali očito (zasad) ništa od toga.

I nije mi baš najjasnije zašto se pojedinačne ulaznice moraju skenirati i to u vremenu od 2 sata prije utakmice do kraja utakmice ako su ulaznice ionako kod kupovine već vezane uz člansku. Nema načina da bodovi automatski budu dodani nakon sto se ulaznica očita na ulazu, bez skeniranja ulaznice u aplikaciji?
  • mlinchica
    2k
    Ima sigurno već 2 tjedna kak je ta kampanja vani i jako je dobro rasproređena po N. Zagrebu.
    Busne stanice, veliki plakati, eto i tržnica u Utrinama.
    I po ostatku grada je ali kao kaj veliš, super je da su ju lokalno prilagodili jednom velikom dijelu grada.
    Da je još plavi plakat, bilo bi bolje ali s obzirom da se radi o T-comu, onda je razumljivo i njihova boja.
    Inače, tu na tržnici unutra ima jedan stup oblijepljen BBB naljepnicama. Uvijek bacim pogled jel ima koja nova. :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.