• Liks90
    2.4k
    Stanje za Osijek:
    Ostalo:

SD1215, ZD 2109, ZG 1580
  • Crusades1986
    13.4k
    Skupo je jedno te istima. Šta s ljudima koji još i na većinu gostovanja idu?
  • NKDZ86
    2k
    Skupo je većini ljudi jer se stafion ne može rasprodati. Liga prvaka je tu, karata još ima. Više ljudi će bit na zapadu gore nego drugdje, o čemu pričamo.
  • Papastrumf
    12.9k

Naravno da ima buduci da se igraju za mjesec, mjesec i pol te 3 mjeseca.
  • DrawTube
    5.4k
    Skupo je za Europu - moguće.

Za HNL? Ne bih rekao. Ove sezone obaramo rekord i prosječna posjeta sigurno ide preko 10 000.

I dalje, netko tko želi otic na npr 6 HNL tekmi na Maxu ove sezone, s 20 eura članstvom i 4 besplatne tekme, 1x odlaskom na ZG i 1x odlaskom na SD u derbi tekmi potrosit će ukupno - 45 eura

45+ eura su 2 tekme Dinama u Koprivnici + hot dog i piva, ili 4 pizze
  • deda
    34.1k
    Bome bi ludo bilo da je mjesec dana prije tekme rasprodano za BVB. Ali ne bojte se, bit će.
  • Liks90
    2.4k
    Za Osijek ostalo:

SD 1205, ZD 2103, ZG 1480
  • Simpatizer
    371
    Ma cijene su ok samo mi je malo glupo da se za Osijek traži 25€ zapad dolje i mislim da nije u redu da maknu besplatne karte za HNL manje tekme (one 4 za članove)
  • Liks90
    2.4k
    tko je rekao da je maknuto? Samo za derbije su ukinute besplatne…za sve ostale je i dalje dostupno
  • Dubbbrava
    653
    Ljepše izgleda kad se broje prodane karte u odnosu na ove koje su ostale :lol:
  • Simpatizer
    371
    tko je rekao da je maknuto?Liks90

Mislim da je netko rekao da će se to ukinuti od 2025
  • Liks90
    2.4k
    lakše je brojat ovako sad :lol:
  • Liks90
    2.4k
    aha to, moguće, ali razmotrit će se navodno…nisam u upravi pa neznam :grin:
  • Bosskovitz
    12.7k

Rečeno je, doduše neslužbeno, da to sigurno neće funkcionirati na novoj Kranjčevićevoj zbog njezinog kapaciteta.

Čisto osobno, cijeli taj koncept besplatnih ulaznica meni je poprilično pogrešan, no razumijem da su mnogi na to navikli zbog godina i godina nemara za ugled kluba te nerada na razvoju navijačke kulture. Sve ostale pogodnosti koje članovi imaju, uključujući danas lansiran program vjernosti, plus mnoge druge pogodnosti koje će dolaziti, itekako su dovoljan benefit za članove. Dijeljenje ulaznica je nepotrebno i dugoročno ne vidim da će se zadržati. Ali tu je i sigurno će nas klub na vrijeme informirati o bilo kakvim izmjenama.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Mislim da možemo sloziti mjesta za jos par tisuca ljudi tamo ispred istoka.
    :rofl:

kh4OM9r.jpeg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.