• Jurki
    12.6k
    Vezano na pricu davanja prilike klincima.. ok naravno da se mora dati generacijaskim talentima šansa, ali ne na ustrb rezultata.
    Rezultat mora biti primarna stavka.
    U sadasnjim okolnostima jedino bi se moglo Pavica istrpjeti tj davati mu malo vise minuta.
    Nama treba filijala i Dinamo II.
    I time bi rijesili 99,9 posto problema školovanja juniora.
    Bjelica mora najkasnije nakon priprema iskristalizirati sliku ekipe kak je to napravil u prvom mandatu.. kuzim i ovo šaranje sa sastavom gde jednostavno mora tak jer je tu ekipu dobio, a nije bil prisutan kad se ta ekipa formirala.
  • Crni86
    4.6k
    Dobro kolega je rekao da ne prati juniore ali to bi mu bilo draže.Zagi

Ja isto ne pratim financijsko stanje kluba, ali bi volio na zimu dovest mbappea, halanda i mozda de bruynea.

Tu je, kuca na vrata i najvjerojatnije će na zimu dobiti sve više i više minutaZagi

Upravo tako, tu je. Jos je nezreo da igra seniorski nogomet u nekom kontinuitetu. Vidjeli smo protiv gorice da je zelen i nitko ne osporava njegov talent. Poziciju misica mogu odigrat i Sucic i Ademi tako da unutar kadra imamo adekvatne zamjene koje mogu pokrit tu poziciju. Da li je to najidealnije? Nije. Ali jos je manje idealno gurat malog Pavica samo da ga se gura makar za to jos nije spreman. Kao sto si i sam naveo dobit ce tek iduce godine konkretniju priliku. Znaci i sam si svega toga svjestan i vidis da nece sad dobit priliku jer nam je rezultat prioritet, a on nije spreman.

Gdje su ti narativi? Ja to na Zoni nisam pročitao.
    Export-import vrijeme je završilo i nitko ga ne priziva natrag.
    Zagi

Zasto se onda priziva guranje mladih igraca? Tko kaze da to sta ces ga ti prije gurnut u seniore da ce on bit bolji? Guranje nespremnog igraca u utakmicu ja jedino mogu protumacit kao pumpanje cijene i nista vise. Nema to veze sa razvojem. Najbolji primjer je Luka Modric.

Pricas o sucicu i batiju. Bati je odigrao sezonu u dinamu 2 u drugoj hnl i zato je bio vec odmah spreman da participira u seniorskoj ekipi. Pero ima cijelu sezonu u zrinsjkom prije dinama. Nasi juniori jos trebaju pohvatat da se mogu nosit sa juniorima drugih ekipa u lp pa ti meni reci onda jesu li mikic, pavic i horvat spremni za seniorski nogomet.
  • Droljo
    8.9k
    nije bil prisutan kad se ta ekipa formirala.Jurki

I bolje da nije. Sad bi imali topčagića u špici i lovrića na krilu...
  • Efes Pilsen
    8.6k
    A onda opet, Topcagic je pojam igraca za Kemala Ademija.
  • Zagi
    8.5k
    Kao sto si i sam naveo dobit ce tek iduce godine konkretniju priliku. Znaci i sam si svega toga svjestan i vidis da nece sad dobit priliku jer nam je rezultat prioritet, a on nije spreman.Crni86

Više zbog toga kaj su im njemu i Mikiću utakmice YCLa taman razina na kojoj bi trebali igrati. Do zime ćemo najvjerojatnije ispasti pa će igrati sa seniorima.
    Participirati u dvije teške utakmice tjedno je za 17ogodišnjaka preveliki napor.

Zelen protiv Gorice? Ok ali valjda je na nama da mu damo minutužu da skupi iskustvo.

Najbolji primjer je Luka Modric.Crni86
    Modrić je ekstrem i nije dobar primjer ni za što.
  • jakov1
    250
    ali mi je uvijek ljepše vidjet da igraju naši mladi dečkidinamo u srcu

Plavi tići.
  • Jurki
    12.6k
    I bolje da nije. Sad bi imali topčagića u špici i lovrića na krilu...Droljo

Dopeljas Topcagica kad ti klub neda vise para za pojacanja.
    Ok, znamo svi da Bjelici ne lezi managerski nacin upravljanja klubom.
    Za to imamo sportski sektor koji ipak na kraju u suradnji sa trenerom dovodi igrace koji su potrebni momcadi.
    Malo mi nema logike da trener zna sloziti ekipu, a ne zna prepoznati igraca.
  • din
    472
    npr potpisani dres za 6000 bodova mi izgleda dosta teško za skupiti, ali vidjet ćemo
  • Daliban
    2.2k
    Gdje su ti narativi? Ja to na Zoni nisam pročitao.
    Export-import vrijeme je završilo i nitko ga ne priziva natrag.

Barem tu, ogromna većina ekipe koja priziva igrače poput Pavića,Mikića i Vrbančića čini to jer smo svjesni da world-class igrače možemo samo proizvesti i spremni smo neko vrijeme trpiti da to postanu.
    Zagi

:up:

Baš naprotiv. Mogu iz svoje perspektive, ali jedan sam od onih koji najžešće zagovaraju guranje klinaca dok se istovremeno najviše protivim prodajama Baturine i Sučića dokle god nije apsolutna financijska nužnost. Ljetos sam maltene protestirao protiv prodaje Sučića tu na Zoni, svadio se cijeli dan s ljudima. Vidim da nas ima još takvih i to je pozitivno.

Jebiga, čim spomeneš guranje klinaca odmah se ljudi krenu boriti s nekim starim duhovima iz svima nam znanih razloga. U tu ruku i razumijem reakciju, ali ne treba sve svoditi na Mamića.

Naravno da klince treba donekle trpiti, naravno da osciliraju, ali ekstra talent može stvoriti i ekstra trenutke. Raznorazne iskunjare to ne mogu, to su osrednji igrači koji će ti takve, osrednje, trenutke servirati više-manje konzistentno. Tu i tamo se zalome neki Petko ili Mišić koji imaju ekstra kapacitete pa su svejedno završili u Dinamu u svojim godinama, ali to su debele iznimke.

Klubu poput Dinama je takve ekstra trenutke koji su itekako potrebni za konkurentnost u LP najlakše pronaći kroz ekstra talentirane mlade igrače. Iskusni igrači koji su dugo godina u klubu im daju stabilan temelj, ali to moraju biti iskusni igrači ranga Petka i Mišića. Iskusni igrači koji ipak posjeduju ekstra kvalitetu i taj individualni moment. Naposlijetku, pričamo o Petkoviću reprezentativcu i Mišiću koji je unazad nekoliko godina realno i trebao biti reprezentativac, ali tko zna kakva je tu pozadina s Dalićem u pitanju. Godine su same po sebi nebitne, a bez ikakve izraženije kvalitete su samo uteg.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Gdje se vidi koliko bodova za koju stvar treba skupit?

Inace aplikacija top, vec sam na 450 bodova. Bio bi i na 550 da sam uzeo newsletter ali to mi je prakticki Zona pa nije bilo potrebe.
  • Crusades1986
    13.4k
    Imaš na svom profilu ispod na dnu kako skupljati bodove
  • Dino
    2.9k
    Kolko se ja sad osjecam vazno kad imam ovaj program vjernosti. Imam potrebu svima podijelit kolko bodova imam i jedva cekam koristit sve opcije da skupim nove bodove ko malo dijete kad skuplja figurice il slicice.

Znam da sam dio target skupine za nas marketing pa mozda nisam preobjektivan, al meni je ovo bomba potez, bas se isplatilo cekat.
  • Brusa
    1.7k
    o kojoj aplikaciji se radi? :blush:
  • Crusades1986
    13.4k
    službena Dinamova aplikacija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.