• GaijiZG
    1.5k

Kaj nema klub teretanu?
  • NORTE
    12.1k
    Čitam intervju Bjelice i nabrajavši krila spomene Kačavendu.
    Nisam imao pojma da mu je i to pozicija, mislio sam da je više kao Rog, klasični centralni vezni.
    Na TM stoje pozicije 10-ke i oba krila.

Što god netko rekao mi širinu imamo.
    Pogledajte nam klupu u Salzburgu.
    Bez Perića, Oliverasa, Perkovića, Pavića i Moharramija.

Jako mi je drago zbog Ogiware.
    Startao u Salzburgu, njegov ubačaj doveo do akcije za vodstvo, a duga lopta dovela do akcije za crveni karton.

Nadam se da će Stojković ubrzo u prvih 11, a talentirani Pavić opet dobit prilike.
  • rioda
    5.1k
    Čitam intervju Bjelice i nabrajavši krila spomene Kačavendu.
    Nisam imao pojma da mu je i to pozicija, mislio sam da je više kao Rog, klasični centralni vezni.
    NORTE

Njega i Stojkovića je spomenuo kao igrače koji su igrali i na krilu, a za ostale je rekao da su baš krila
  • dinamo u srcu
    1.7k
    ja bih rađe gurao naśe juniore nego strance. Kvaliteta im je podjednaka a vjerujem da bi rasli iz utakmice u utakmicu i bez previše respekta prema jačim protivnicima, sportski bezobrazno gazili po terenu i da bi momčad rezultatski još bolje igrala.

Za strance bih ostavio samo one koje jako odksaču lo kvaliteti. Od trenutnih stranaca ostavio bih Pierre Gabriela, Theophila,Torrentea

Ogiwara, Mmaee,Olivaris,Cordoba. Umjesto njih stavio bih rađe juniore koje bi se razvijali brže,zaradili bi na njima i igrali bi za reprezentaciju i reprezentacija bi igrala bolje.
  • Dinaminjo
    1k
    Kojeg juniora imenom i prezimenom vidis na tim pozicijana? Jedan Gurlica nemre do minuta u davljeniku npr
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Ne znam imenom i prezimenom jer ne pratim
    detaljno juniore, pratim samo rezultate u tim ligama, ali mi je uvijek ljepše vidjet da igraju naši mladi dečki nego nekakvi anonimni stranci.

Brzo se vidi jel netko dobar igrač ili nije. Kroz par utakmica se vidi jel ima kvalitetu, borbenost, okomitost, čvrstoću. Ovi moji nabrojani stranci su čisti prosjek i umjesto takvih bi rađe da se guraju naši juniori.
  • Zagi
    8.3k
    Ovi moji nabrojani stranci su čisti prosjek i umjesto takvih bi rađe da se guraju naši juniori.dinamo u srcu

Da samo stranci su se ciljano doveli baš na pozicije na kojima smo u juniorima najslabiji.
    Kolika je kvaliteta tih stranaca , dalo bi se raspravljati. Ali nitko iz pogona nebi mogao kvalitetno uskočiti na te pozicije.
  • don
    6.8k
    najbolje da razvijamo potencijalne igrače, a rezultat ostavit po strani
  • Crni86
    4.5k
    rade bi da se guraju neki nas juniori, ali ne znas koji jer ih ne pratis. Kako onda znas da u nasim juniorima ima kvalitete za prvu ekipu? Ili cisto da eto igraju jer su nasi, a nisu stranci?

Dinamo postoji samo radi razvoja mladih igraca. Ostalo sve je zanemarivo. Tko je jos vidio rezultat ganjat i uzimat 30 miljki po sezoni od uefe. Bolji gurat klince pa da zeznu dve sezone ulazak u lp i prokockaju nam 60 milijuna i onda da ih prodamo za 10 milijuna eura. U plusu smo tako.
  • Zagi
    8.3k
    Igrači koji ti ove sezone rade razliku su igrači koje smo zadnju sezonu-dvije trpili da bi danas dobili dobre rezultate u LP.

Ali sada to više nebi. Kako će npr Pavić i Mikić postati Baturina i Sučić ako im nećemo dati minutažu i da , istrpiti greške? Koga briga za sezonu 26/27 i poslije?

Niti Bati niti Sučić nisu ozbiljno participirali u ligi prvaka prije dvije godine. Nitko to ne očekuje niti od novih mladih. Ne znam o kojem žrtvovanju rezultata pričate.
  • Crni86
    4.5k
    Nije problem mladih igraca. Problem je da se guraju nasi juniori umjesto stranaca jer eto. Samo da se guraju. Fulao si tematiku. Nitko ovdje ne kaze da pravom talentu ne treba dat priliku i pomoc mu izgradit njegovu pricu. Na kraju evo naveo si batija i peru i nitko se ne zali na to jer jednostavno su decki zasluzili svoje role. Ali ne sad gurat juniora makar je ispodprosjecan samo zato da stranac ne igra. Ili gurat Pavica portiv Slovana da mu nabijemo cijenu, umjesto da ganjamo rezultata, a Pavica stavimo u prvih 11 kada je on to stvarno i zasluzio. Modus gdje se u ovakvim utakmicama gura juniore u izlog je bio od svi znamo koga i svi znamo zbog cega te se vise nece ponavljat. Svaka odluka mora biti za boljitak dinama, svaka odluka mora biti ona najbolja. Znaci ne dobra odluka, nego najbolja odluka. Da gleda i rezultat prvenstveno, ali i razvoj igraca.

Ionako je i Maric vec naglasio kakvi igraci ce se izvana trazit. Onih specifikacija koje mi ne mozemo proizvest. Znaci krila i bekovi jer nam fali eksplozivnosti i brzine.
  • Zagi
    8.3k
    Dobro kolega je rekao da ne prati juniore ali to bi mu bilo draže. Neš ti kontraverze. Objasnili smo da nema velikih talenata na tim pozicijama i ok. Ajmo dalje.

Nitko ovdje ne kaze da pravom talentu ne treba dat priliku i pomoc mu izgradit njegovu pricuCrni86
    O da, govori. Nije li pola kritika Mariću upućeno iz razloga kaj se Mišiću nije dovela zamjena?
    Kakva bi to pomoć Paviću bila? Tu je, kuca na vrata i najvjerojatnije će na zimu dobiti sve više i više minuta. Koliko bi minuta dobio da se kupi Selahija?
    Ili gurat Pavica portiv Slovana da mu nabijemo cijenu, umjesto da ganjamo rezultataCrni86
    Gdje su ti narativi? Ja to na Zoni nisam pročitao.
    Export-import vrijeme je završilo i nitko ga ne priziva natrag.

Barem tu, ogromna većina ekipe koja priziva igrače poput Pavića,Mikića i Vrbančića čini to jer smo svjesni da world-class igrače možemo samo proizvesti i spremni smo neko vrijeme trpiti da to postanu.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Niti Bati niti Sučić nisu ozbiljno participirali u ligi prvaka prije dvije godineZagi

Sucic nije ni bio u momcadi tada, a Baturina je bio zrtva caciceve taktike (i kasnih zamjena) pa je skupio svega nekoliko minuta.
  • deda
    33.7k
    Ja bih najradije da nam pioniri igraju za prvu momčad, pa da možemo onak uz ogradu psovat mater sucu, vikat pusti, prva, nemoj, daj, što čekaš. :cool:
  • Zagi
    8.3k
    Pa? Jesu igrali ili ne?
    Baturina je bio žrtva taktike jer tada nije bio dovoljno kvalitetan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.