• mali M
    5.7k
    ako laž dovoljno puta ponove ona postane istina.DrawTube

Ovo u HNL-u više ni ne vrijedi, nego jednostavno ponavljaj vrišteći kao psihijatarski slučaj i više nije ni bitno da postane istina...
  • Majki2111
    3.4k
    Pa ima 5 godina stavljo sam ja razne linkove na forume, nikad nikom nije čudno bilo.
  • ShanKu
    1k
    U to vrijeme su bile jedva dvije stranice ispisane protiv Istre na forumu, sad smo na 4, dva dana prije utakmice :grin: i na taj način se primjeti naboj protiv Osijeka
  • DrawTube
    5.4k
    Na kraju mi samo nije jasno ovo "pa pogledajte i sto mi na zoni pisemo o njima što ne bi i oni o nama tako, nismo nis bolji od njih"

To je kao da imaš susjeda kojeg pozdravljas svaki dan i on ti svaki dan kaze "jbm ti mater" mjesecima. Pa bi li ga nakon tog uredno pozdravljao ili bi i ti krenuo pickarat? I tu je problem

Ne smeta mi što nas mrze, smeta mi samo što su uspjeli u svom naumu da stvore umjetno rivalstvo i da budu imalo relevantni i što smo se mi upecali i krenuli odgovarati istom mjerom. Ovak pogotovo na Pampasu ispadaju neki opasni rival, kao da su u pitanju Arsenal i Chelsea , a mi jednako rivalatvo imamo s njima i s Nk Istrom. Nažalost, i ja sam se upecao u njihovo umjetno stvaranje rivalstva nažalost
  • Jurki
    12.6k
    Ne smeta mi što nas mrze, smeta mi samo što su uspjeli u svom naumu da stvore umjetno rivalstvoDrawTube

Iskreno.. ne vidim tu neko rivalstvo.. vidim samo mrznju sa njihove strane..
    bili su mi prije simpatican malo veci klubic sa istoka Hrvatske..
    sad su samo jos jedan žohar uz žohara sa juga i Rujevice koje treba zgaziti.
  • ShanKu
    1k
    Baš ružno se ponašaju ti Osiječani, napuhali su se pod Bjelicom i nikako da ih se probuši... u nedjelju nadam se bude i to
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Eh moji šarani baš volite srat po nama...jedino više od toga volite kupit naše mrvice sa stola(Leovac,Soldo,Čavlina itd...)
    I da nas dobiju u nedjelju oni za mene ostaju pojam jadnika.
  • IstokKa96
    761
    Nevistić - Ogiwara, Torrente, Max, RPG - Sučić, Mišić, Baturina - Pjaca, Cordoba - Kulenović/Petković

Bilo koja pobjeda, ali uz silnu želju za raskopavanjem recimo petardom.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Osijekovi navijaci su uspjeli srusiti i mit o dobrim atmosferama na stadionima sa tribinama do terena i pod krovom. Osim 200-300 Kohortasa u kopu i nekoliko bivsih ultrasa svi fino u svojim udobnim stolicama. Na Gradskom vrtu im je istok bio "jaci" nego sto su im sada istok i jug skupa na Pampasu.

Naprosto berskrvni navijaci kojima je odlazak na utakmicu kao i odlazak u kino, kazaliste i slicno. Imaju po meni vrlo slabu povezanost sa klubom koja je rezultat niza faktora; jake baze navijaca Dinama i Hajduka u Osijeku i Slavoniji, slabi rezultati kroz proslost, strani vlasnici itd. Osim ukradenog kupa 98./99. glavni uspjeh im je 2. mjesto u prvenstvu prije par sezona... Koliko su jadni dokazuje i to da su napravili docek jbnom Kristijanu Lovricu prilikom dolaska u Osijek.

Stvarno ne znam kako su se ugurali u pricu velikih hrvatskih klubova, valjda je sretniji i spretniji izraz velika cetvorka nego velika trojka. Dosta sezona su zavrsavali i na cetvrtom mjestu (mozda i vise nego na trecem), a nize je stvarno tesko kliznut s obzirom na niske ambicije i lutanje ostalih hrvatskih klubova.
  • ShanKu
    1k
    Nisu nas dobili od 29.10.2022, idemo im produžit niz :strong:
  • ZrnTSCHeZ
    331
    Osijekovi navijaci su uspjeli srusiti i mit o dobrim atmosferama na stadionima sa tribinama do terena i pod krovom. Osim 200-300 Kohortasa u kopu
    Oni su meni u današnjem izdanju smiješni i uopće ih niti ne doživljavam kao ozbiljnu navijačku skupinu, a kamoli da bi ih cijenil.

Ne bi im smjeli davati na značaju ni klubu kao nekom derbi protivniku niti navijačima...nek oni trube po svojim kanalima, a mi ih staviti na ignore kak da igramo s Goricom
  • Marley
    2k
    Dakle ni Petkovic ni Nevistic i dalje nisu fit? Super :meh:
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Osim 200-300 Kohortasa u kopuNitkoBitan

Ja iskreno ne vidim neku razliku između njih, Funcuta i Demona bar kaj se brojki tiče. Funcuti lani u lijepom broju došli na gradski vrt u playoffu za prvu ligu, Demoni prošlog proljeća na onoj tekmi di smo razbili Istru 4 1 također došli u solidnom broju, a za Kohortaše se iskreno ne sjećam kad su oni zadnji put skupili pristojan broj ljudi na nekom gostovanju.
  • Alkmar1312
    39
    kaj se maksa tice, po meni zadnji put na finalu kupa
  • Rex Ramae
    2.8k
    Meni je drago da postoji naboj i rivalitet bez obzira je li umjetno isforisan kao što kažete jer daje tu dodatnu emociju i draž i nije isto kad igramo protiv ekipa koje ni nemaju navijače ili protiv Osijeka pa makar ih 50 dođe to je opet 50 više od tekme protiv Lokomotive ili Gorice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.