• Crni86
    4.5k
    Ocekujem protiv osijeka par zamjena u odnosu na salzbrug. Vjerojatno ce se odmorit teofil, mozda i ristovski te ademi. Vazno nam je razbudit krila i dovest ih opet u formu jer oni ce bit kljucni za nastavak hnl-a.

Volio bi vidjet od prve kombinaciju rpg mbuku desno.

Neva - rpg/rile,max, torrente, ogi/rpg - misic - cordoba/mbuku, sucic, bati, hoxha/pjaca - petko
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Rileta sigurno nema zbog kartona...

Neva
    RPG, Max, Torrente, Ogi
    Misic, Sucic (Rog)
    Mbuku, Baturina (Stojkovic), Pjaca
    Petko (Kule)

Ocekujem i minute za Mmaeea i Kacavendu, eventualno Mohu, Oliverasa i Spikica.
  • Crni86
    4.5k
    joj zaboeavio sam da. Hvala ti na podsjetniku.

Ja isto ocekujem Mmaea ako cemo imat pozitivan rezultat barem zadnjih 20 minuta. Mmaea donosi novu dimenziju u zadnjoj liniji kad se vrati te zadaje treneru slatke brige za obranu jer stvarno ova trojka max, ktc, torrente je ovaj dio sezone odradila jako dobro.

Baturina mora igrat od prve, kao i petko ako je zdrav. Stojkovica onda uvest zadnjihbpola sata. Vjerujem da nije ni tim deckima lako u ovoj situaciji pokazat svoju vrijednost. Pogledajte energiju stojketa u salzbrugu, a pogledajte ju protiv Istre. Oni se tek trebaju dokazat i logicno je da u ovakvom negativnom stanju na tablici mozda losje reagiraju u prvih 11. Jednoatavno budu previse nervozni jer su oci duplo uprte u njih. Tesko je popunit batijeve kopacke.
  • ElDorado
    309
    Gledao malo taj neki njihov podcast sa Botom. Koja jebena mržnja prema Dinamu. Naprosto nemreš vjerovati. A najviše mi na kuac ide kaj nakon sve borbe navijača i promjena narativ svih tih debila od tovara do mađara ostaje isti. Odurno. I onda im daješ igrače na posudbe, poklanjaš im neke i tako. E jesmo budale. Čavline mi je najviše žao. Ostao je tamo na vatrometini. Kaj nije bilo bolje da ga ostave u Loksi?!
  • Mali Zeus
    14.1k
    Konačno relativno dobra na presici. Relativno dobra u smislu da su inače živi očaj.

Sladoljev: "Poraz u Puli." :rofl:
  • ElDorado
    309
    Kako novinari kure bezveze:
    ‘Posebno sam motiviran da pobijedim Osijek. Hajduk? Uzet ćemo i SHNL i bodove u Ligi prvaka‘
    Naslov u Sportskima. Hajduk nije spomenuo.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Pitao ga je novinar što ako Hajduk bude na 7 bodova, a Bjelica je odgovorio da gledaju samo sebe.
  • don
    6.8k
    lijepo je Bjelica rekao da nekim igračima treba par utakmica da bi pokazali svoje, ali i da u Dinamu nema vremena ni prostora da netko dobije 3-4 utakmice za prilagodbu jer je konkurencija velika.

ili jesi ili nisi.
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Jugović-suci nas zakidaju i komentatorima nije drago kad mi damo gol
    Šta reć nego JUGOVIĆU VRIME JE
  • MaliPizdek
    70
    sviđa mi se kurčevit stav Nene sa presice, baš nekak imam filing da ce ih nabrijat da idu nabijat gol razliku na Osijeku :smile:
  • Hnlovac
    1.2k
    Jugovic klasični srpski kmecavac. Brat misli da ce bit po albumima legendi HNLa , a jednako ce ga se pamtit kao i Moubanjea :rofl:
  • Paggini
    24.1k
    Najdraži su mi kad kmeče, a utakmica se nije ni odigrala. Pa kako vam se da, debili...
  • mali M
    5.6k
    Zašto? Kaj je tu čudno?Majki2111

A Majki moj, ako ti to nije čudno na Zoni onda ti ni nemam neki posebni argument...
  • DrawTube
    5.2k
    pripremanje terena jer u podsvijesti znaju da su im šanse za pobjedu jako male. Ovako se bar pripreme na moguć poraz, a ako laž dovoljno puta ponove ona postane istina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.