• IceMan
    2.2k

Pa mislim da nije nijednom počeo u prvih 11 otkako se vratio.
  • Dudu9
    886
    Rog problem sto je u dinamu na posudbi, tako da teško da će imati punu minutažu ako se nezna status nakon 1 mjeseca
  • IstokKa96
    761
    Neki dan je bio članak na Germanijaku gdje se piše o njemu i Ogiwari obzirom da se u zimu moramo odlučiti kaj s njima...tri tekme su mu u statistici od 1.minute, ali ne znam koje točno, prosječna minutaža je 30...
  • Crusades1986
    13.4k
    Protiv Bayerna i Gorice je krenuo od prve. Možda i Banjole
  • Majki2111
    3.4k
    u slavljenickoj atmosferi nije pravi trenutak da nesto puno seremInfinity
    Jedan pametan čovjek je rekao: Kritizira se kad ide dobro. Bodri se kad ide loše.
  • Kepec
    6.5k
    Pozdrav za lika koji je jučer na stadionu u wc-u rekao "imam osjećaj da ćemo im uvaljat 2 komada za 2:0".
    Nadam se da ćeš svaku idući tekmu ići pišat i prognozirat tekmu. :joke:
  • marcio amoroso
    37.5k
    Stari miljenik foruma Gražvydas Mikulenas je još na putu prema tamo rekao da će na poluvremenu biti 0-0, a na kraju 0-2 :cool:
  • jakov1
    250
    osim ako totalno prestanemo igrati s krilima i nastavimo u HNL-u igrati 'LP formaciju'IstokKa96

Kako krila trenutno igraju, mozda bi to bilo i bolje.

Max-Sucic-Rog-Kacavenda-Stojkovic je strasna osovina za igru kroz sredinu i kombinatoriku. Protiv Sibenika, Kacavenda i Rog su izgledali jako dobro zadnjih pola sata, kao da svaki put s dva dupla pasa mogu uci u gol.
  • mali M
    5.7k
    bravo skroz se slažem, ja nikako ne razumijem to stalno forsanje igre s krilima, a od Oršića nismo vidjeli pošteno krilo. Tak i tak imamo momčad za mjenjanje taktike "u hodu", ja bi igrao ovako i ako vidiš da se otvara prostor i da protivnik više nemože, napraviš par izmjena i ubaciš krila i malo zarotiraš formaciju da ih još više bombardiramo... Ponavljam, imamo igrače koji mogu igrati na više pozicija i to nebi bio apsolutno nikakav problem...
  • Mali Zeus
    14.2k
    Jel ovo Glavan?
  • Zagi
    8.5k
    Nema baš nikakvog razloga zašto nebi imali i ovce i novce.
    Zašto ovih 11 nebi igralo u HNLu?
    343.png
    U zagradi su igrači koji su ustrčali protiv RBSa. Ista je to formacija , samo sa malo promijenjenim ulogama kada su unutra Rile i Ogi.
    Standardnih 343-romb sa krilima.

-uvedi napadača umjesto Roga, imaš 352 ako želiš dvije špice

+Stojković, Kačavenda, Mbuku, Mauro,Pavić imaju točno svoje pozicije na koje upadaju.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Gledao sam jučer snimku tekme i priča komentator da VAR nešto provjerava kod našeg prvog gola. Što su provjeravali? Ja u onoj ludnici nisam uopće skužio da se išta provjerava.
  • nemapredaje
    3.7k

Nekak slično smo istrčali protiv Slavena pa smo vidili kak je izgledalo.

Ovo tvoje je čak i još ofenzivnije. Doslovno od 10 igrača u polju su samo 2 defenzivno orijentirana.
  • Zagi
    8.5k
    Ne bih se baš složio. (osim da smo protiv Slavena izgledali užasno).
    -tamo smo igrali 433
    -Mmae u prvoj izrazito indisponiran
    -Stojković umjesto Roga/Ademija je defanzivno puno nestabilnija varijanta
    -3 vezna umjesto 4
    -momčad nakon Bayerna sva izvan sebe

Slika pokazuje da je jedina fundamentalna razlika Ogiwara i Rile/ Pjaca i Cordoba.
  • nemapredaje
    3.7k

Ogiwara i Rile su bekovi, a Pjaca i Cordoba krila. To je ogromna razlika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.