• Krizy
    46.5k
    Dinamo u 11. kolu igra protiv Osijeka, koji ove sezone igra u promjenjivoj formi. Nakon 10 kola Dinamo je na trećem mjestu s 20 bodova, 4 manje od vodećeg Hajduka, dok se Osijek nalazi na petome mjestu s 13 bodova.

Dinamo je pod Bjelicom upisao tri pobjede i dva remija, uz fantastične predstave u Ligi prvaka, dok se u ligaškim utakmicama moralo bolje.

Ovo će biti četvrta utakmica ovih momčadi u ovoj godini. U dosadašnje tri utakmice Dinamo je pobijedio u dvije utakmice, jednom golom u sudačkoj nadoknadi, a drugi put golom u posljednjih 20 minuta s igračem više.
    Jednom je bilo neriješeno, a Dinamo se i tada spasio u sudačkoj nadoknadi.

Dosad smo sa Osijekom odigrali 108 utakmica u HNL-u te ostvarili 70 pobjeda uz 26 neriješenih i 12 poraza. Gol razlika je 218-82.
    Kući smo pobijedili u 41 utakmici, 11 puta remizirali te 3 puta izgubili, uz gol razliku 126-36.

U zadnjih 10 utakmica s Osijekom imamo omjer 6-3-1, no na Maksimiru je u zadnjih 10 omjer 7-3-0.
    Osijek je na Maksimiru zadnji put slavio 18.4.2018., kada je Dinamo pod Jurčevićem bio u očajnoj formi.

Zbog akumuliranih kartona, utakmicu će propustiti Stefan Ristovski.
    U slučaju žutog kartona na ovoj utakmici, sljedeće kolo protiv Šibenika bi propustili Mmaee, Théophile-Catherine, Ademi i Mišić.

Zadnju utakmicu protiv Šibenika, Osijek je krenuo u sastavu:

Malenica - Hasić, Tuia, Jelenić, Jurišić - Soldo, Jugović, Dantas - Omerović, Jakupović, Hernani

Koeficijenti za utakmicu su:
    Dinamo 1.35 - 4.80 - 8.00 Osijek
    1. Kakav rezultat očekujete? (174 votes)
        Pobjeda Dinama
        98%
        Neriješeno
          1%
        Pobjeda Osijeka
          1%
    2. Idete li na utakmicu? (174 votes)
        Da
        72%
        Ne
        28%
  • DrawTube
    5.4k
    Krizy može neka mini razglednica o protivniku?

Vidim imaju dobar stadion, simpa navijačku skupinu, uspjeli su dosta namučiti i izbaciti Slavoniju PŽ iz kupa i čak imaju par odigranih kvalifikacija za Europu. Po meni uz Marsu, Cibaliju, Kamen Ingrad i Vukovar jedan od većih klubova u Slavoniji.
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Gigant istočne Hrvatske, osvajač Kupa 1999. u nimalo kontroverznom finalu, godine i godine uspjeha, kod njih je super što nisu licemjeri.

A tek navijači, posebna priča, na videu ispod su napravili kolonu od čak 12, ali možda i 13 vozila

• NitkoBitan
    19.1k
    Prodite malo po njihovom forumu da vidite kaj su pisali nakon nase jucerasnje pobjede... Razbit ih treba, RAZBIT!

https://bijelo-plavi.com/forum/viewtopic.php?t=1405&start=640
  • Jaro
    7.7k
    jbm pas koja je ovo bolest? Pa Tovari su pojam realnosti i zdravog razuuma naspram ovih, i to u trenucima euforije. Ociito plinovi nakon onih pozara ostavili posljesice.
  • Keyser Soze
    10.6k
    može neka mini razglednica o protivniku?DrawTube

NK Osijek je mali klub, ali njihovi navijači (svih 150) na silu pokušavaju ispasti bitni. Imaju jedan trofej do kojeg su došli krađom protiv najvećeg kluba u Slavoniji, vlasnici su im Mađari, a po svom forumu su čak pisali da ne bi imali ništa protiv da ih preuzme Red Bull samo kako bi bili rezultatski uspješni. Za sve loše rezultate krive Dinamo i suce, po uzoru na one dolje, ali kako su krenuli ubrzo će ih prestići u plakanju.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Gazi provinciju!

Hoćemo golove, hoćemo pobjede, hoćemo titulu i ove godine! :strong:
  • miro
    4.7k
    Ne znam, meni je Osijek uvijek bio drag i žao mi je što su većinu frustracija usmjerili prema nama
  • Paggini
    26.2k
    Moramo se pazit upada dečki moji, svi smo vidjeli šta su u splitu napravili
  • Kruno
    419
    Ma nebitni su to je mali klubic.
  • Hnlovac
    1.2k
    nažalost tak je i kod mene. Na papiru to su klub i grad po mjeri covjeka. Fora europski grad, uz rijeku, puno parkova, bic staza, svugdje dođeš za 15 minuta. Prometno ono kaj bi Zagreb trebao bit.

Klub kakav god da je, vrhunski stadion, okupi ih se koliko se okupi (per capita ne stoje loše) , odes na 90 minuta ak oces zderat kokice i zaderat se 2x po tekmi i doma bajsom. Skroz ok za grad te velicine. Međutim inds vidiš da su puni kompleksa ne samo prema dinamu, nego i gradu Zagrebu jer su uvjereni da ih zli Grad Zagreb tlači, krade i raseljava
  • SAS1987
    15k
    Na papiru to su klub i grad po mjeri covjeka. Fora europski grad, uz rijeku, puno parkova, bic staza, svugdje dođeš za 15 minuta. Prometno ono kaj bi Zagreb trebao bit.Hnlovac

Maribor za sirotinju :lol:
  • Hnlovac
    1.2k
    E bravo točno to.

- Broj gledatelja sličan (za par sezona kad splasne oduševljenje Pampasom imat će jednake brojke,

- Kohorta dost lošija verzija Viola

- Ljudski vrt po meni arhitektonski zanimljiviji od Pampasa iako nije toliko moderan

- Centar Maribora puno je veći i uređeniji od osiječkog

- Maribor ipak više koristi Dravu od samoprozvanog "grada na Dravi" - promenada je uređenja i veća je ponuda barova i restorana

- Maribor nedavno pretekao Osijek po broju stanovnika i prešao 100 000 dok je Osijek pao ispod 100 000

- standard u Mariboru bar je 40% viši od osiječkog

Da ne bi da samo pljujem, grad Osijek grabi krupnim koracima naprijed, ali i dalje čovjek skuži gdje su bile osmanlije a gdje nisu
  • Beowulf112
    339
    Ja bi volio da Rog i Stojkovic krenu od prve.Obojica su mi djelovala jako dobro protiv salzburga i zasluzuju start od prve.Ovi je jako bitna tekma.Idemo po tri boda!!!
  • Mr Anderson
    8.7k
    S čim se vi bavite, majko mila. Što oni pišu na svom forumu? Koga boli oni stvar za to?
  • mali M
    5.7k
    meni je fascinantno da je netko čitao njihov forum i onda zaljepio link na taj šugavi forum da i mi čitamo... A onda još fascinantnije da je netko ovdje stvarno kliknuo na taj link i išao čitati da se tobož zgraža...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.