• kajjaznam
    76
    Uopće ne gledam takva sranja, samo Dinamo, a ovr kaj nas mrze uopće ne doživljavam. Probaj, bit ćeš mirnijji
  • pascalp1933
    63
    The referee was alright in my opinion, red card was deserved because our GK saved the ball like its a clear red
  • pjetlić
    19

I meni se bas to svidjelo, bas simbolicno i fino za vidjet :)

https://postimg.cc/BXtmZZB7

https://postimg.cc/V0kDCzQ6
  • Crni86
    4.5k
    meni je vise izgledala kao zajebancija i klasicno podbadanje suigraca gdje je onda jos i ktc doso i ukljucio se.

Nista spektakularno.
  • Infinity
    16.5k
    Utakmica sinoc odlicno pripremljena. Ranije bi dali loptu protivniku i cekali. Sinoc smo kontrolirali loptu, a njihov presing se vrlo lako rijesio brzom igrom i promjenama strane. Stvarno je to izgledalo fantasticno. Visili smo tek kad su oni dobili crveni karton, a bio sam i uvjeren da ce tako biti. Salzburgu je falilo nesto da ih potakne da krenu naprijed, a ponekad to ne mora biti neki dogadjaj ili odluka u njihovu korist. Mi bi lakse zivjeli da oni nisu dobili crveni. Ipak, sredili smo ih jos jednim golom i priveli to kraju.

Iako prezadovoljan ukupnim dojmom, rezultatom i bodovima, moram reci da neki igraci ipak nisu za prvih 11 i da bi se trebalo pokusati nesto drugo. Bilo je dobro, ali imamo potencijal za puno bolje. Necu biti partybreaker, jer su neki na ovom forumu odusevljeni predstavama pojedinaca koji se meni nisu svidjeli, a u slavljenickoj atmosferi nije pravi trenutak da nesto puno serem :grin:

Sad na krilima ove pobjede ocekujem sest bodova u HNL-u, da se kroz te dvije utakmice dodatno uigramo i Slovana cemo razbiti, te nas to dovodi na korak do play offa.
  • blue heart 72
    1.8k
    Najprije čestitke SVIMA. Od igrača, staffa, Uprave i navijača. Jučer je stvarno bila jedna večer kao iz bajke. Ono kaj smo imali priliku vidjeti, da to je NAŠ DINAMO. Uvijek ima nekih stvari koji mogu biti bolje, ali o njima treba pisati kada je vrijeme za to, a.sada definitivno to nije. Sada je vrijeme za uživanje u toj pobjedi na terenu i još jednoj navijačkoj lekciji na tribinama. Ne volim isticati nikoga pojedinačno, ali moram istaknuti ova tri mušketira u obrani koji su po meni odigrali maestralnu tekmu u kojoj ne znam koji je od njih bio bolji od drugog, te našu "singericu" na sredini terena. Ono kaj delaju Batko i Sučo je nestvarno i možemo Bogu i Upravvi zahvaliti što ih i dalje imamo priliku gledati u najdražem dresu. Baš je jučer (naravno i ne samo jučer) bilo prekrasno biti Dinamovac na stadionu.
    Daj mi.......

I na kraju, nadam se da su se na kraju svi sretno vratili svojim domovima,
  • Kaj je
    537
    nije mi teško, molim svaki dan, a molit za Dinamo uvijek ima posebne čari!
  • Livi
    60
    Ima gdje kakav video gostujuće tribine kad je pao 1. gol?
  • SAS1987
    14.9k
    Ja ne pamtim kad je Dinamo odigrao zreliju tekmu na ovoj razini, bez i malo panike, cijela zadnja linija je odlična bila.Keyser Soze

Club Brugge, 0-2 :blush:
  • NitkoBitan
    18.6k
    Sazeci utakmica Dinama na Areni ce se u buducnosti koristit kao povijesni dokaz ljubomore i jala koji srbi imaju prema svemu hrvatskom.
  • IceMan
    2.2k
    Ja se nadam da će nakon ovih 20 min sad Rog zaista postat starter jer stvarno ima moć u nogama.

Jak u duelu, jak na lopti… može povući u dubinu i ono što je najvažnije konačno je zdrav.
  • IstokKa96
    746
    Rog je super igrač, ali umjesto koga ga ubaciti u prvu.

Rotacijski da od prve minute, ali u kontinuitetu zbilja ne znam koga izbaciti osim ako totalno prestanemo igrati s krilima i nastavimo u HNL-u igrati 'LP formaciju'.

Ukoliko se na to odlučimo, imamo u startu 5 nezadovoljnika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.