• Liks90
    2.3k
    može za zapad gore
  • Alkmar1312
    39
    Samo pokusavajte ako vam izbaci gresku kod oznacene osobe, pokusao sam tri puta i uspio sada
  • Dinamosaur
    1.6k
    i meni baca grešku "Greška kod označene osobe."ivosivo

2 puta upisujes barkod. To prije nisam primjetio, ali sad ti prvo izbaci poseban prozorcic za upis barkoda a nakon toga upisujes ga opet standardno. Ovu gresku prikazuje ako nisi ponovio upis barkoda na oznaceno mjesto. Meni proslo bez problema
  • ivosivo
    208
    2 puta upisujes barkod. To prije nisam primjetio, ali sad ti prvo izbaci poseban prozorcic za upis barkoda a nakon toga upisujes ga opet standardno. Ovu gresku prikazuje ako nisi ponovio upis barkoda na oznaceno mjesto. Meni proslo bez problemaDinamosaur

Napravio sam refresh stranice i nije više bilo problema. Karte su u džepu!!! Hvala svakako!
  • Liks90
    2.3k
    Stanje za Osijek u 12.30

Zapad ukupno otišlo oko 500 ulaznica, sjever 325
  • veselko tenžera
    2.5k
    Znam da mogu uzeti karte za ZG za sebe i klince, svi smo članovi, klinci su mlađi od 12 godina.

Moje pitanje je - ako kupim sebi kartu za ZD, mogu li za klince preuzeti besplatnu "člansku" za ZD ili i za njih treba kupiti ulaznice?

Bojim se ako ih odvedem na ZG da ne kažu ajmo nazad, bolje je gledati na TVu :smile:
  • Liks90
    2.3k
    ZG je dobra tribina, sve se lijepo vidi…
  • deda
    33.8k
    Za ZD moraš platiti kartu
  • blubach
    423
    Ogroman pljesak osobi/osobama koji su odlučili da članovi imaju besplatan dolazak na utakmicu protiv Osijeka. Jasno je da se time djelić financija gubi, ali očito pametno razmišljaju koliki je to navijački boost, što je u ovom trenutku Dinamu i najbitnije jer će za budućnost to puno više značiti i financijski i brojčano od par eura sada. Treba sad još godinu - dvije na te (i slične) načine privlačiti publiku, a onda će doć vrijeme za grabit veći dio financijskog kolača, pogotovo sad kad je malo lakše jer smo u LP.
  • veselko tenžera
    2.5k
    i za sebe i za klince?
  • veselko tenžera
    2.5k
    ZG je dobra tribina, sve se lijepo vidi…Liks90

Tu priču ću im prodati ako odluka bude zapad gore. Visoko, pregledno, nema gužve :wink:
  • Marley
    1.9k
    ma sto lijepo vrijeme, nek nam slobodno da kisu! Vidis da sto je losije vrijeme i teren bolje natopljen, to nasi bolje igraju i vise grizu :lol:

Hjoooj kad se sjetim one zadnje petarde protiv Istre, poseban ugodjaj :blush:

ne, stvarno, skroz je ok zapad gore! Jednom sam samo bila, zadnju protiv Rudesa kad je bila proslava. Bila skepticna hoce se vidjeti ista. Ali ugodno sam se iznenadila, i "turisti" koje sam vodila i bas su htjeli pratit igru, su bili zadovoljni.

I ja cu gore ovaj put, da iskoristim tu kartu.
  • Liks90
    2.3k
    nedjelja 16h, sunce, 21 stupanj, idealan dan za utakmicu i za pivicu :cool:
  • NitkoBitan
    18.7k
    Poslije Osijeka iduca domaca je tek 23.11. kad dolazi Rijeka. Treba ovo iskoristit...
  • Marley
    1.9k
    ali ja se ne zezam :lol:
    Svaki put sto bolje pokisnem, ispadne bolje odigrana.
    No dobro dobro, necemo bit praznovjerni.

Neka Bog da samo 3 boda i bez ozljeda. I meni da hitno ozdravim da mogu uzet kartu na vrijeme. A vrijeme neka da po vlastitom izboru, sve moze.

I mislim da cu pocet kupovat na karatani, da mogu birat mjesto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.