• CastAway1986
    1.7k
    Ovakav pristup bar djelomično prebaciti na HNL
    koliko god tesko bilo nakon ove pobjede.. Ne volim te kalkulacije, daj Bože naravno da prođemo ali meni je jedino bitno da ekipa ide utakmicu po utakmicu i da sve od sebe pa gdje nas to odvede , ako i izgubis a dao si posljednji atom snage nitko ti nema što zamjeriti..
  • Dudu24
    237
    Sam Bog nas je pogledo s onih 9-2, da smo izgubili 5-2, danas bi sa bivšim trenerskim magom bili na 0 bodova ukupno
  • Dzgšb
    1.1k

A samo zamisli koja bi tek pljuvačina bila da su bivšem treneru dali otkaz na kraju prošle sezone..
  • Praskaton
    2.5k

Bila bi tih tjedan dana dok nebi Bjelica došao.Ostanak Jakira je bila loša odluka uprave Dinama.Ima svojih razloga.Financijski poglavito,razumijem da je teško promjenit covjeka koji je izvukao onakvu situaciju itd itd.
    Al je bila losa odluka.

Da je on ostao jos bi uživali samo sto smo na terenu i skupljali iskustvo umjesto bodova
  • Hnlovac
    1.2k
    Hoće se za nedjelju napokon staviti kavez na jug? Osijek nama da 800 mjesta a mi njima slobodno uvijek dopuštamo da dođe 2500 kohortaša , baca 100 baklji i orgija i radi nered po Zagrebu :rofl:

@Nino Bule valjda je očita bila ironija, Bit će ih manje nego ljudi kaj će tociti pivu na šanku
  • Nino Bule
    14.5k
    Koji je smisao kaveza za jug kad nema interesa da se rasprodaju domace tribine ?
  • Zagi
    8.5k
    Kavez u zološkom ima jednako smisla imali li puno posjetitelja ili malo.
  • Dzoni
    773
    2500 kohortašaHnlovac

Nema ih ni 800 u Hrvatskoj, ostalo je sve Dublin bojna
  • Hnlovac
    1.2k
    Naravno da ih nema, nema ih 500 u Hrvatskoj, najjace mi je kad su rekli da priželjkuju neko gostovanje u Njemačkoj jer "tamo ima puno Slavonaca" ne kuzivsi da od možda 30 000 Slavonaca u De 150 navija za Osijek
  • NKDZ86
    2k
    koji je smisao raditi stadion za 30k? tak i ovo
  • Nino Bule
    14.5k
    koji je smisao raditi stadion za 30k? tak i ovoNKDZ86

Pa pristojan stadion za 30k bi se punio na europskim i derbijima mozda cak i na osijeku i rijeci, tu i tamo na drugim hnl utakmicama, mi pricamo o kavezu za utakmicu s osijekom di ce zapad gore i sjever gore bit skoro pa prazni, bas nikakve logike ta prica nema
  • Hnlovac
    1.2k
    Priča za rađenje kaveza za kohoetu nema logike jer je bila očiti sarkazam....
  • NKDZ86
    2k
    priča je trebala bit stavite ograde za tih 5 posto il koliko već se mora dat gostima, odvojite sve i ostalo nek služi našima kad treba. amen
  • Crusades1986
    13.4k
    Pitanje je jel se to isplati radit za 3 utakmice godišnje u kojima će bit takva potražnja.

Još dodatno ako ćemo na Maksimiru bit još kratko.
  • don
    7.1k
    Pitanje je jel se to isplati radit za 3 utakmice godišnje u kojima će bit takva potražnja.Crusades1986

a ne znam uopće i jel ima velikog posla tu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.