• Doktor Kunić
    3.7k
    Dobro pa gdje je taj Doktorov intervju, sto samo ja ne mogu naci :lol: ??
    Ima netko link?
    Marley
    nisam ništa davao, lažu te
  • Marley
    1.9k
    :razz: :rofl:
    Pardon, ne vi gospon doktor, onaj drugi. Koji pred kraj dodje, rijesi... sve onako cool i usput, s pola snage. Frajercina i gotovo.

Btw. Sad me caca sprda, jesam ti rekao da ovo glatko dobivaju. Lijepo sam ti rekao, a ti se treses i panicaris bezveze... stvarno, popodne sam mu poslala poruku sto misli kako ce bit. Samo je rekao "idemo na pobjedu, nema druge vidjet ces".
    (Za one koji eventualno ne znaju, caca je hajdukovac).

Ali fakat covjek sve pogodi. Jos nijednu europsku utakmicu nasu nije fulao.
  • MaliPizdek
    70
    pogledao sažetak sa Arene, koja smijurija jbt... igrač Salzburga napravi korak ovaj svršava i urla kao da su osvojili SP, Dinamo zabije dva gola i muk :lol:
    samo neka ih guši, uživam! sad mi je još više krivo što nismo monacu uzeli sva 3 boda radi onih izjava o malom klubu i kak je zvezda bolji klub od Dinama pizda im materina!

srbima je ionako max domet snimat filmove/serije o mafijašima i kurvama i to je to, plafon!
  • Zagi
    8.3k
    Dobro pa gdje je taj Doktorov intervjuMarley

• mlinchica
    2k
    Baturinini prodori i driblinzi su ono što nam treba kad treba razbiti sredinu protivnika, da ne govorim njegovi tuneli 5, 6 metara od protivničkog gola, dijamant od igrača.Mali Zeus

I rekacija prema našim navijačima nakon jednog takvog tunela. :starstruck:
    Sve više je opušten i uz rast kvalitete igre, počinje otkrivati i karakter pobjednika. Izgleda da je krenuo streloviti rast u svim segmentima.

A situacija u 87. minuti, kada naša dva zlata, Pero i Bati izlaze van zajedno, a dva zlata u pripremi ulaze, Stojković i Kačavenda, s brojevima 7 i 8 na leđima.
    Tu ima toliko simbolike onog kaj će Dinamo predstavljati u budućnosti i čemu će se svijet diviti još puno više nego sada.
    Svaku utakmicu bih radila istu takvu zamjenu samo radi simbolike i priče kakvi igrači rastu u Dinamu.
    Uz naravno igru i rezultat, PRovski treba iskoristiti tu situaciju i graditi priču o njima već sada.
  • Mali Zeus
    14.1k
    I rekacija prema našim navijačima nakon jednog takvog tunelamlinchica

Daaa ono je bila milina.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.3k
    Evo me na poslu, strgan, vozil jučer tamo i natrag, odspavao sat i pol možda, ALI ne bi mijenjao ovaj osjećaj ni za što na ovome svijetu. Dinamo je moja ljubav, moja droga :grin:
    O tekmi neću, sve ste već rekli, jednostavno epska predstava! Konačno pobjeda u gostima, Petko stigao Oršu, a Bjelkan i dalje nema pobjedu nad Salzburgom, ovo se piše Jumiću (ili ipak...?) :snicker:
    Živjeli mi svi, vidimo se u nedjelju na jednom mjestu, koje dom je svima nama :heart:
  • Mali Zeus
    14.1k
    Jel bilo ankete po novinama o potencijalnom Maxovom penalu i jel opravdno dodjeljen crveni karton golmanu...bbb medimurje

U HNL-u bi neki ono Maxovo sudili bez problema. Lik se baš išao baciti preko Maxove noge.
  • cron1ck
    1.7k

Znaci mislio sam da mi jutro ne može biti ljepše, ali kad sam pogledao ovaj sažetak i čuo ovog srpskog komentatora kako umire od tuge dan je postao još bolji. Stvarno je lijepo biti dinamovac danas.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Ja ne pamtim kad je Dinamo odigrao zreliju tekmu na ovoj razini, bez i malo panike, cijela zadnja linija je odlična bila. Mišić i Baturina sjajni, kontre kao Real pod don Carlom prije 10 godina. Dečki su skužili da mogu, idemo dalje korak po korak!
  • cibona
    3.3k
    Ok ne znam jesam li lud ali mislim da su se Ademi i RPG nekaj pokefali, KTC ih razdvajo. Rekao bih da je RPG Ademiju reko "fuck off" na kraju.GaijiZG

Nadam se da je nikaj ozbiljno, al ne izgleda dobro.

edit: Onakav pogled Ademi ne upućuje sam tak.
    GaijiZG

Što je na kraju bilo, ja nisam ništa ulovio, je li stvarno došlo do obračuna ili je u pitanju neprovjereni trač?
  • GaijiZG
    1.5k

Na snimci imaš taman prije neg su došli pred bbb. Neke teške riječi su pale i Ademi se obračo RPGu kao nekom tovaru, ona luda faca i lude oči, RPG njemu neš odbrusio. Prerandom.
  • blubach
    403

Fantastični stihovi i fantastične slike, ali moram uputit kritiku na ovo jer stvarno bode u oči po n-ti put: jel moguće da tako ogroman klub kao Dinamo nema nekog proofreadera? Znam da su ispravili sad sa Da li na Dali, ali već je bilo toliko grešaka (kao i na reviji npr ali bilo je i na drugim službenim stranicama) da to više nije baš normalno...Nek bar dvojica pogledaju što se stavlja/printa, valjda će jedan uhvatit grešku...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.