• cibona
    3.3k
    Molim vas nemojte na ovu prekrasnu večer spominjati tu zlu woke ekstremno yugolijevu ženturaču i njezin odron od emisije na RTL-u. Zapravo, nemojte ju nikada spominjati.

Hvala.
  • Dr Hofmann
    1.6k
    Izbjegavam maksimalno radi svog psihičkog zdravlja posjećivanje onog srpskog Indexa, ali eto, večeras odem na to smeće od portala, i ono što mi stvarno nije jasno da na komentarima od naše utakmice je skoro svaki ,,naš" komentar o tovarima i neko podjebavanje njih. Neću biti ovdje neki licemjer, može svatko vidjeti moje komentare i mišljenje o njima, ali fakat ne kužim čemu neko dječje naslađivanje nakon ovako lijepe pobjede. Nisam se niti jednog trenutka tih govnara sjetio večeras, ali eto valjda je to razina komentara na Indexu.

Ustvari je već kasno, ne znam čemu uopće se opterećivati bezvezarijama. Ajmo sad protiv Osijeka odigrati barem približnim tempom pa da vidimo kako će to izgledati
  • The Undertaker
    5.8k
    Nisam se niti jednog trenutka tih govnara sjetio večeras, ali eto valjda je to razina komentara na Indexu.Dr Hofmann

Evo sjetio si ih se.
  • prefontaine
    809
    Jbt život jesmo dobri. Evo probudio se pišat nakon 7 piva sinoć i prekrasne večeri, pa gledam sad tablicu, da se mrtvi Monaco ne provuče onako sretno, već bi imali 6 bodova. Ej! Jedna pobjeda i prošli bi dalje. Ali ne sumnjam da ćemo proći i ovako.

Ima jedno mjesto...
  • Krizy
    45.9k
    Po barem dva gola u sva tri kola Lige prvaka postigli su samo Borussia Dortmund, Monaco i Dinamo :cool:
  • ZgDLions
    487
    Jesmo izgubili koju ove godine po kiši ili smo majstori mokrih uvjeta ko Marquez i Senna?
  • ZrnTSCHeZ
    288

Jesmo izgubili koju ove godine po kiši
    Mislim da su tovari bili po nekoj kiši(ci)
  • NORTE
    12.1k
    Jedva čekam nagli porast hospitalizacija u određenim novinarskim krugovima i diljem Lijepe naše nakon dinamove pobjede u Salzburgu i demoliranja Osijeka, bit će im teško, pit će se tablete za smirenje.NORTE

Zasad 1/2.
    Uskoro 2/2...
    Zapratite me za još prognoza.

Hejteri, tablete neka budu na dohvat ruke.
  • Crni86
    4.5k
    Sada je potrebno ovu pobjedu potvrditi u nedjelju, pobjeda nad Salzburgom će nam malo vrijedit ako ne pobjedimo šarane za vikend. Razbijanjem Osijeka šaljemo snažnu poruku da nas se ekipe u HNL-u i dalje trebaju bojat.

Neno od kada je stigao na klupi i dalje neporažen (sa tim da čovjek ima 2 utakmice u grupnoj fazi lige prvaka). Naš čovjek za rušit negativne rezultate u europi.
  • vjeko1701
    8.9k
    Treba imati i nešto i negdje za trčati. Ekipe ko Istra koje se zbuksaju iza nisu ko Salzburg s kojim se moraš nadtrčavati po cijelom terenu.

Protiv Istre su samo nedopustive onakve defanzivne reakcije. Da toga nije bilo, pričali bi o rutinskoj 2:0 pobjedi.
  • Kruno
    392
    Ajmo se sad trgnuti i razbiti Osijek.
  • Rakovica1986
    701
    Ješe je jučer dobro poentirao. Dinamo bilježi puno bolje nastupe u LP nego u HNL-u jer su jednostavno potpuno koncentrirani, individualno spremljeni i maksimalno motivirani kao da se radi o životu i smrti. U HNL-u svaka ekipa koja igra protiv Dinama igra svoju Ligu prvaka, njima je to vrhunac, njima je to sve. Zato kad ti nekad uđeš napola što zbog smanjenog motiva što zbog fizičkog umora, a s druge strane imaš ekipe koje će mjesecima živit od toga ako ostvare išta osim poraza protiv tebe.

Sjest će i taj HNL na svoje mjesto. Na nama je da napunimo stadion u nedjelju i podržimo ekipu.
  • emilperska
    6.5k

Djelomično je do tog što si napisao, a djelomično jer najboljih 11 koje imamo - Ademi - Ogiwara + RPG + ROG + Kule s klupe su koncipirani tako da u njima nema krila odnosno da je to sastav jako dobrih 11 igrača koji su kao cjelina stvoreni za reaktivni, tranzicijski nogomet, a ne za HNL nogomet gdje svi igraju bunkere protiv nas.
    Čak i igrači koji ulaze s klupe u toj našoj nominalno najjačoj formaciji su Hoxha, Stojke, Kačavenda i Cordoba kojima isto paše tranzicijski nogomet kakav mi igramo u Europi, a u HNLu igramo/bi trebali igrati skroz suprotno od tog.
    S ovom pametnom i konzervativnom igrom s kojom smo razbili Salzburg, imali bi i dalje velikih problema u Istri jer bi oni igrali bunker protiv nas te bi prostora za tranziciju bilo minimalno. A kad imaš dupli blok iza sebe što mi imamo svaku tekmu HNLu, ako se ne desi rani pogodak sve te utakmice će biti velika patnja i biti će dosta kikseva jer nemamo (osim Baturine) igrača koji lomi 1 na 1. Doslovce nemamo nijednog takvog igrača u rosteru..
    To je trebao biti Pjaca, ali on nakon ova 2 velika loma više nema 1 na 1 gotovo nikog. Desi se svaku 10 utakmicu da nekog slomi.
  • emilperska
    6.5k
    Da dodam izjavu..
    Ovaj Dinamo je preslika (naravno na nižoj razini) Mourinhovih najboljih ekipa prije 2016. kojima paše tranzicija i kojima ne odgovara da pretjerano dugo imaju loptu u posjedu nego su najjače kad uzimaju posjed drugim ekipama i lome ih na krivoj nozi..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.