• Krizy
    46.5k
    Hello guys! I am a Salzburg fan, but nevertheless I wish you all the best and lets hope for a great game! How would you describe the situation as Dinamo Fans, would you consider yourself as the favourite for the game or do you think it is equal?pascalp1933

Can you write a comment on the match?
    I am not provoking, I am just interested in your opinion about Dinamo players and the match.
    :smile:
  • Zagi
    8.5k
    "Ne provociram ali ... "
  • Dino
    2.9k

Veli srbenda da smo Salzburg pobijedili samo jednom i to u utakmici prijateljskog karaktera, a mi smo ih izbacili u doigravanju za Ligu prvaka. Valjda se to ne racuna posto zvezdica tad nije bila ni blizu da ude u natjecanje.
  • Krizy
    46.5k
    Pet sekundi nakon te laži Dinamo zabija gol :rofl:
  • Jurki
    12.6k
    Meni je ovaj Salzburg isti k ko i svih ovih godina.
    Malo su kvalitativno pali zbog odlaska stozernih igraca.. ali su i dalje jako brza i zajebana ekipa..
    bez obzira na ovu veliku pobjedu.. nakon iskljucenja su nas dobrano stisnuli..i morali bumo poraditi na tom segmentu.
  • VaxMerstappen
    2
    Ovo je komedija, najbolji video na YT u zadnjih godinu dana. Ni punih 6 minuta produžetaka :lol:
  • don
    7.1k
    ajmo rukeee goreee svi

IMG-4901.jpg
  • Paggini
    26.2k
    Urlam na ovog srpskog komentatora, koja ikona.

Mislim, da se razumijemo, kad bi u ikojem svemiru netko od naših komentatora prenosio cigane, nadao bih se istoj reakciji, tako da ovo poštujem, ali isto tako obožavam što se valja u svojoj muci i da ostaje zabilježeno na Youtibeu.

Samo što bi Šapit to komentirao u stilu "aaaa bravo komšije, ma svaka čast komšije!!!!"
  • Sibirski plavac
    2.2k
    aaaa bravo komšije, ma svaka čast komšije!!!!Paggini

U glavi sam ovo pročitao onim njegovim hrapavim glasom kao kad komentira našu repku :rofl:
  • Paggini
    26.2k

I na Facebooku bi bio video njegovog slavlja...
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Vjerojatno bi taj video stavila neka stranica tipa CK (dovoljni su inicijali) ili onaj pacijent "niko kao hajduk iz shita" uz neizostavne komentare ispod videa poput: " Crvena Zvizda dobila plavu zvizdu, srpski mordor dobija hrvatskog mordora, aime kakava ekstaza čoviće :starstruck: "
  • criticus
    2.6k
    Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje, dođi kraljevstvo tvoje, budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. AmenKaj je

Tebi je jasno da ćeš sad ovo morat pisat prije svake utakmice?
  • San Lorenzo
    16.9k
    Bilo je danas zanimljivo vidjeti da se jedan stoper u izgradnji napada dizao u vezu...nije baš poželjno da to bude Teofil, ali Bernauer ili Mmaee u budućnosti daju interesantne opcije.
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Can you write a comment on the match?
    I am not provoking, I am just interested in your opinion about Dinamo players and the match.
    Krizy

"Ne provociram ali ... "Zagi

Treba ga počastit sa 0,2 I Red Bulla.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Evo cekam na kolodvoru vlak za nazad i samo si mislim - kakav lijep dan ko je (umro) propustio Salzburg - zajebo se!
    Trazim, zahtjevam dozivotni ban za svakog ko nazove Maxa i KTCa kikserima!
    Neka zivi Dinamo i majka Hrvatska :love:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.