• DrawTube
    5.2k
    Kakav muk na sportnetu , stvarno se ljudi drže onog "ako nemaš ništa pametno za napisati ne piši nista"

Nadam se da će nas napokon pogoditi lijepo vrijeme i da protiv dravograda padaju obje donje etaže
  • NitkoBitan
    18.6k
    Nadam se da će nas napokon pogoditi lijepo vrijeme i da protiv dravograda padaju obje donje etažeDrawTube

Za kraj listopada bolje ne moze! Budu se i kratki rukavi nosili...

Screenshot-2024-10-23-23-23-02-930-com-android-chrome.jpg
  • Mladi Starac
    211
    Divota!!!!
    Plava divota!
    Vidimo se u nedjelju!!

Dinamo!!
  • skener
    1.1k
    Kad se sjetim tko nam je do nedavno predstavljao i vodio klub i onda to usporedim s ovim gore ljudima
  • Do kraja2023
    218
    Eto kad ne rasprodas sve najbolje igrace prije pocetka sezone da bi zaradio nego ides na sportski rezultat onda te nagradi pa dobijes oboje.
  • Paggini
    24.1k
    jasno...Kako možemo večeras odigrati ovakvu tekmu, s ovakvim ludim intenzitetom i onda u HNL-u igrati kao jebeni veterani.Dr Hofmann

Dosta jednostavno kad gledaš s neke ljudske perspektive - gledaj sebe na poslu recimo. Imaš ogroman projekt koji je jako bitan šefu i upravi, gdje će puno ljudi vidjeti tvoj doprinos, a može uspjeh rezultirati i povišicom i unapređenjem.

S druge strane imaš projekt i klijenta koji si već prerastao debelo, oduzima ti pozornost, ali ga moraš odrađivat, a odrađivat ćeš ga preko kurca.

To je samo ljudski jebiga. Prvi ne podržavam takav stav i prvi si kidam kožu s lica kad ih gledam kako se predrkavaju protiv Istre, ali kažem s ljudske strane, mogu shvatiti.

Na Neni je da im utuvi u glavu da je Osijek NA NOŽ, da krv puštamo na terenu - i nama i njima.
  • Paggini
    24.1k

Samo da se nadovežem na ovo - iako sam uvijek jednako slavio Dinamove uspjehe, uvijek je bio onaj crv tuge jer to slave i lopovi, ubojice naše svetinje i moralni raspadi koji nam vode klub.

A sad, sreća je potpuna, crva nema. Ni u meni, a ni u Dinamu!

VELIKI SMO
  • Peškaman
    4.7k
    Jedva čekam sutra Mojmiru Pastorčić i RTL Danas :kiss:
  • Hnlovac
    1.2k
    Znajući gnojmiru i tugu u redakcijj zbog pobjede danas, ide prilog o Salzburgu

"Nema titule, nema navijača, nema rezultata, a po novom nema ni trenera - je li došao kraj Salzburgovoj vladavini?"
  • Dudu 9
    302

Stvar motivacije, ništa drugo.
    Sami smo sebi jedini protivnici.
  • Dr Hofmann
    1.6k
    @Dudu 9 Ja imam ,,problem" da ne cijenim nikog od ove HNL boranije, jer jednostavno nemaju nikakve rezultate u Europi i onda sam malo ,,bahat" i očekujem da ih dobijemo lagano zato jer sam uvjeren da ako igramo na određenoj energetskoj razini te ekipe nemaju šta radit s Dinamom na terenu. I onda bi pucao iz Kalašnjikova po nebu kad izgledamo ko veterani protiv Belupa, Istre, Varaždina itd...

Nadam se da protiv Osijeka kreće plava oluja, nemamo više vremena za zajebancije
  • gaTeDZG
    52
    DINAMO DINAMO DINAMOOOOOOOI
  • blubach
    403
    Zato mi ništa nije jasno...Kako možemo večeras odigrati ovakvu tekmu, s ovakvim ludim intenzitetom i onda u HNL-u igrati kao jebeni veterani...Pa da igramo s 50% večerašnje snage imali bi 128 bodova u ligi. Niš mi nije jasno...Ajmo Dinamo jebem te ludogDr Hofmann

Netko je već napisao, ovaj Dinamo (i Bjelica) su više stvoreni za Europu nego za HNL. Osim motiva, koji ne bi trebao biti opravdanje, tu je i činjenica da u Europi moraš igrat protiv "jačih", opreznije i moraš se više braniti, što trenutnom Dinamu više odgovara od napadačke igre i probijanja blokova za koje (bar trenutno) nemamo igrače.
    Očekujem puno težu utakmicu proriv Slovana nego danas.

I onda da je Baturina odigrao danas cijelu utakmicu, i protiv Salzburga trazio zamjenu u 65.oj minut, svi bi tu srali zasto je Bjelica stavio Baturinu protiv jedne sugave Istre.
    Ili se nedaj Boze ozlijedio.

Petko isto, samo nije umoran toliko jer je igrao za repku (jer nije), ali ako je bio upitan zbog necega, onda logicno.

Siguran sam da bi tu svi srali na odluke da su igrali tu i onda nam falilo skroz malo u tom Salzburgu,
    jedan u nizu

Ostao mi u sjećanju ovaj komentar jer sam slično mislio heh...
    Bjelica je pogodio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.