Nadam se da će nas napokon pogoditi lijepo vrijeme i da protiv dravograda padaju obje donje etaže — DrawTube
jasno...Kako možemo večeras odigrati ovakvu tekmu, s ovakvim ludim intenzitetom i onda u HNL-u igrati kao jebeni veterani. — Dr Hofmann
Zato mi ništa nije jasno...Kako možemo večeras odigrati ovakvu tekmu, s ovakvim ludim intenzitetom i onda u HNL-u igrati kao jebeni veterani...Pa da igramo s 50% večerašnje snage imali bi 128 bodova u ligi. Niš mi nije jasno...Ajmo Dinamo jebem te ludog — Dr Hofmann
I onda da je Baturina odigrao danas cijelu utakmicu, i protiv Salzburga trazio zamjenu u 65.oj minut, svi bi tu srali zasto je Bjelica stavio Baturinu protiv jedne sugave Istre.
Ili se nedaj Boze ozlijedio.
Petko isto, samo nije umoran toliko jer je igrao za repku (jer nije), ali ako je bio upitan zbog necega, onda logicno.
Siguran sam da bi tu svi srali na odluke da su igrali tu i onda nam falilo skroz malo u tom Salzburgu, — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.